Djwhal Khul “Allemachtig!” 17 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul

“Allemachtig!”

17 april 2014 / Terri Newlon

Djwhal Khul hier. Tashi Delek.
Prima. Ik zocht naar een eenvoudige titel voor alle voorvallen van deze week en het enige wat ik kan bedenken is “Allemachtig!”.


We zijn door de Volle Maan van de Christus heen gekomen, de eerste van vier bloedmanen en de energieën zijn nog steeds sterk. Zij raken steeds meer diepgaand als we hier doorheen gaan. Dus we hebben natuurlijk Pasen dat daar een impact op heeft; dan hebben we nummer 5 van 7 van de Uranus-Pluto vierkanten precies de volgende dag. Dus dan hebben we Aarde Dag, het einde van Pesach. En dan precies de dag erna het Kardinale Grote Kruis.

Dus dit is het soort van week waar werkelijk alles uiteen kan vallen en weer bij elkaar kan komen of het zou gewoon allemaal gezamenlijk kunnen komen.

Ik zou zeggen neem voordeel van de paar dagen aan rusttijd die eraan vooraf gaan om echt gecentreerd in jouw hart te raken, om de Gechristende energie te ontwaken. Zorg voor de details rondom de woning. Rust een beetje meer dan normaal. En geniet van Creatie hoe dat er ook voor jou uitziet: het zou het wandelen met de hond kunnen zijn, of eten in een leuk restaurant, of wat dan ook. Maar doe met dankbaarheid iets waar je van geniet en werk echt met een soort van innerlijk vreedzaam gevoel omdat het uitermate chaotisch zou kunnen zijn op een wereldwijde schaal.

En ik kijk ook in de Hemelen; Ik zie een volgende zonne uitbarsting eraan komen en een paar andere dingen die behoorlijk diepgaand zijn en de weerspatronen zouden kunnen beïnvloeden of ze praten over wanneer de Zon iets voort zou kunnen sturen. Alles in het zonnesysteem communiceert terug naar de Zon, dus hebben we fundamenteel een reactie die vanaf de Aarde komt terug naar de Zon op de één of andere manier. Ik verwacht dat er een behoorlijke sterke zal zijn tijdens deze week. 

Prima Dierbaren. Dus Allemachtig! Houd je vast aan jouw aanwezigheid en doe je best om van de rit te genieten. 

Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.

Djwhal Khul

Channeled by Rev. Terri Newlon