Djwhal Khul “2014 het Nieuwe Jaar” 26 December 2013 / Terri Newlon

Djwhal Khul
“2014 het Nieuwe Jaar”

26 December 2013 /  Terri Newlon

Djwhal Khul hier. 

Tashi Delek.

Prima. Dit gaat over het Nieuwe Jaar 2014 en hoe het beste de energieën te gebruiken. We hebben nogal wat gaande en ik ga zeggen dat de beste tijd, om werkelijk het Nieuwe Jaar, technisch gesproken, in te luiden is op Zondag 29 december.

De energieën zijn daar nochtans veel groter en beter voor. Dus jullie mogen een speciaal diner willen hebben of de één of andere speciale gebeurtenis of het misschien met jullie vrienden op Facebook delen over het dan inluiden van het jaar, en Twitter ook, omdat dat de optimale dag is om in/naar 2014 te projecteren. 


Op Nieuwjaarsdag zelf, hebben we enige interessante aspecten en het maakt het meer een soort van terugtrekking, blijf innerlijk gericht, schrijf een beetje in je journaal/dagboek; schrijf de positieve dingen op die je voor 2014 wilt.

En over het algemeen gesproken gaat 2014 voor veel mensen een gelukkig jaar zijn. Individueel wat dat betreft. Welnu, wanneer het aankomt op regeringen en financiële instituten, zijn daar nog steeds overvloedig veel uitdagingen omdat in principe oude structuren die niet langer meer werken op de één of andere manier afgebroken of uiteen geschud of gereconstrueerd moeten worden om te voldoen aan de andere hemelse aspecten die er gaande zijn. Specifiek Uranus en Pluto namen in totaal 7 keer, in een driejarige periode, een gereedstaande positie aan (square off) en dat zal niet eindigen tot aan mei van 2015, en ook Pluto in Steenbok tot aan het jaar 2023. Dus jullie hebben in principe een heleboel wederopbouw te doen.


Maar individueel gaat het het Chinese Jaar van het Houten Paard zijn, of het Groene Paard, en het Tibetaanse Nieuwe Jaar luidt in met de Nieuwe Maan na het Chinese Nieuwe Jaar en dat jaar zal ook het Houten Paard zijn. Dus een overvloed aan goed geluk, en ik wens jullie het beste in 2014.

Prima Dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie.

Djwhal Khul

Channeled by Rev. Terri Newlon
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/