The Blue Avians: Eenheid in Alles Wat Is

The Blue Avians: Eenheid in Alles Wat Is

Kanaal: Octavia Vasile – 8 Juli 2024

Groeten aan jullie allemaal. Wij verbinden ons nu met jullie om iets heel belangrijks te delen, informatie over de verscheidenheid aan tijdlijnen en hoe je jezelf kunt positioneren op een tijdlijn die je het beste kan opleveren.

We weten dat je vaak moeite hebt met het nemen van beslissingen en dat je graag manieren wilt vinden om dit sneller en veiliger te doen.

Ten eerste willen wij je eraan herinneren dat er geen ‘goed’ of ‘fout’ bestaat buiten datgene waarvan jij besluit dat het ‘goed’ of ‘fout’ voor je is.

In onze perceptie is de hoogste tijdlijn die realiteit waarin de illusie van scheiding wegvalt, en je de Eenheid ziet in Alles wat is.

Als dit je aanspreekt, lees dan ons bericht verder.

Om jezelf op zo’n tijdlijn te positioneren, betekent dat je vibrerend moet matchen met een tijdlijn waarvan je weet dat er geen scheiding is. Je manier van denken en je hele geloofssysteem moeten daarop aansluiten. Het is niet zo ingewikkeld als het klinkt.

Door simpelweg te bevestigen en toegewijd te zijn aan je reis: “Ik wens mij te herenigen met mijn Geest zodat ik de Eenheid in alles wat is kan herkennen”, zul je alle noodzakelijke kosmische steun aantrekken.

Laat gewoon de illusie los dat jij het lichaam bent. Er is niemand anders. Jij bent bewustzijn, en dit is alles wat is. Er is niemand die je kwaad kan doen, zich met je bestaan bemoeit of je in de weg staat, maar er zijn misschien wel miljoenen spiegels waarmee je alle aspecten en conditioneringen kunt herkennen die je niet langer dienen.

Je kunt eenvoudigweg niet iets waarnemen dat buiten jezelf ligt. Als je het ziet, is dat omdat jij het bent.

Wanneer je dit volledig begrijpt en je hart opent voor deze hogere visie, begin je je weer af te stemmen op je geest.

Een tijdje zullen opgeslagen trillingen uit ervaringen uit het verleden naar boven komen, maar herken de patronen en laat ze los. Nu weet je het en ben je klaar om opnieuw te creëren vanuit een andere vibratie.

De beste versie van jezelf is vrij van elke overtuiging. De echte jij is pure gelukzaligheid en vreugde, een vat waar het Goddelijke zijn energieën doorheen kan dansen. Ben jij er klaar voor om dat opnieuw te zijn?

Zo ja, dan spring je over tijdlijnen. Weet dat je elk moment ondersteund en begeleid wordt.

Het is niet nodig om diep na te denken, te discrimineren en beslissingen te nemen – dit is wat de logische geest doet. Intuïtie weet het meteen. Als je dit niet ervaart, zeg dan: “Ik neem altijd de beste beslissing, omdat mijn hart mij altijd leidt.” “Alle beslissingen die ik neem zijn gebaseerd op liefde en zijn afgestemd op de hoogst mogelijke versie van mezelf.”

Voel wat je zegt, want deze opzettelijke sleutels openen de poorten naar de 5D-werkelijkheden.

Houd niets vast – wees de Bron, stroom en geniet, dans op je eigen manier en maak de weg vrij voor vele anderen om die te volgen. Maar lieve mens, wees leeg. Weet dat je niets anders doet dan een voertuig zijn. Weet dat er op het ultieme niveau eigenlijk niets gebeurt. Er lijkt verandering te komen, maar wat Echt is, blijft zoals het is.

Maak jezelf geen zorgen door te veel aandacht te schenken aan externe, wereldse situaties, want dit zijn allemaal slechts illusies. Blijf in je eigen vrede en geniet van de oceaan van gelukzaligheid die je bent. Laat alles wat vergankelijk is gewoon komen en gaan als een golf, maar jij bent het water dat straalt als een kristalheldere hemel. Wees het canvas waarop alle foto’s zijn gemaakt. En vooral, lieve mens, wees jezelf – zoals je bent. Het is genoeg, compleet en mooi.

Blue Avians

Kanaal: Octavia Vasile

Voor één op één sessies https://www.holographicyou.com/1on1

Nederlandse vertaling: Reinier