KejRaj: Verlangen en Toewijding aan Liefde en Verandering

KejRaj: Verlangen en Toewijding aan Liefde en Verandering

Gechanneld door: NEVA (GABRIEL RL) – 9 Juni 2022

Gegroet vrienden! Van hart tot hart in dit moment dat we spreken, Ik ben Kejraj (KayRy).

We zijn geworden wat we denken te zijn in deze tijden door de wrede omstandigheden van deze wereld, althans dat is onze perceptie ervan.

Wie wil zichzelf niet ten goede veranderen? Wie wil de wereld niet ten goede zien veranderen? De waarheid is dat iedereen verandering wil, ten goede. Maar niet iedereen begrijpt de kracht die hij in zich heeft, zijn vermogen om een verandering teweeg te brengen, eerst in zichzelf, waarna de buitenwereld op natuurlijke wijze begint te veranderen.

Het is ook de onwil om eenvoudig werk aan zichzelf te doen, om een paar schadelijke gewoonten op te geven, die ongewenste rimpelingen in iemands levenszee veroorzaken.

In plaats van alle aandacht en energie te geven aan de uiterlijke gebeurtenissen, moet je je vaker afstemmen op het innerlijke universum, en daar elke dag een tijdje rusten. Zie hoe dat alleen al je bewustzijn, je perceptie van de wereld waarin je bestaat, en je leven als geheel begint te beïnvloeden.

Velen spreken met trots over hun vermogen om de (lage) trilling van andere mensen te evenaren, en naar hen terug te weerkaatsen wat zij van hen hebben ontvangen. Dit gebeurt ook bij de zogenaamde ontwaakten (gebaseerd op observatie).

Tegelijkertijd staan deze mensen niet stil bij het afstemmen van de vibraties van hun Hogere Zelf. Misschien de vibratie van Boeddha, Yeshua, Saint Germain, en andere Opgestegen Meesters, of de Galactische Federatie te evenaren. Ze realiseren zich niet dat ze alleen hun eigen frequentie verlagen wanneer ze respectloosheid en haat beantwoorden met meer respectloosheid en haat.

Dit is wat er moet veranderen.

Men moet zijn eigen spirituele evolutie niet baseren op 3D dagelijkse levenssituaties en reacties, en verwachten grote vooruitgang te boeken.

De intentie moet worden gezet, de verbintenis aan gaan om een baken van licht te zijn in alle gebeurtenissen. Om het licht van de ware Goddelijke Ziel die je bent naar voren te laten komen. En wat er ook ontvangen wordt, om het met liefde en vriendelijkheid terug te geven.

Men moet verlangen en zich verbinden tot liefde, tot verandering, via het hartcentrum, en de wereld ervaren vanuit het perspectief van de Ziel.

De verandering van binnen creëert de verandering van buiten. Het is dan dat men begint te zien dat je niet alleen niet de perceptie van andere mensen bent, maar dat je ook niet in waarheid je eigen perceptie van jezelf bent op je huidige niveau van bewustzijn, en de wereld is dat ook niet.

De mensen op Aarde zijn gehersenspoeld om te geloven dat ze primitievelingen zijn. Duisternis, haat, ellende, pijn en lijden, zijn natuurlijk. En dat zou niet verder van de waarheid kunnen zijn. De waarheid is dat licht, liefde, vriendelijkheid, vreugde, geven en zorgen, de menselijke natuur zijn. Dit is de samenstelling van de menselijke essentie.

De tijd is gekomen, nu meer dan ooit, om de essentie van het menselijk wezen naar voren te brengen. De engelachtige onschuld die in het hart van ieder mens rust, want dat is hoe Moeder-Vader God jullie ziet, die zuiverheid die in jullie wordt gezien door de Hogere Dimensiewezens, moet worden toegestaan om door te schijnen en te beoefenen in het dagelijks leven van allen die waarlijk verlangen om verandering te zien. Allen die verlangen om deze wereld te zien verschuiven naar een hogere frequentie realiteit, en het oude voor eens en voor altijd los te laten.

Laat liefde jullie intentie zijn, in elke gedachte, woord en handeling.

Ik ben Kejraj!

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org