Hoe Vaak Heb Je Gedacht Dat Je Niet Goed Genoeg Was?

Hoe Vaak Heb Je Gedacht Dat Je Niet Goed Genoeg Was?

Door: NEVA (GABRIEL RL) – 19 Januari 2022

Soms vraag je je af of je wel je best doet, of je wel jouw beste geeft, of je er wel toe doet, op welke manier dan ook, en dan komt het antwoord. En ik vraag je nu:

Hoe vaak heb je geweigerd kwaad te spreken over iemand, zelfs wanneer die persoon je verraadde?

Hoe vaak heb je gezwegen te midden van kritiek?

Hoe vaak heb je mensen geholpen die je op een ander moment niet trouw waren?

Hoe dikwijls ben je opgehouden iets voor jezelf te doen en het voor iemand anders gaan doen, met dezelfde vreugde als wanneer het iets was dat voor jou werd gedaan?

Hoe vaak heb je geglimlacht toen iemand een glimlach nodig had, terwijl je van binnen ergens bedroefd over was?

Hoe vaak heb je vertrouwen gehad, zelfs toen alles heel ingewikkeld was en er geen uitzicht was op verbetering?

Hoe vaak had je niets, en deelde je het weinige dat je had?

En hoe vaak had je veel, maar veranderde je hart niet, het ging door met dezelfde eenvoud?

Ja, geliefden, ik ben er zeker van dat jullie de tel zijn kwijtgeraakt van hoe vaak jullie alles hebben gedaan wat ik hierboven heb genoemd. Hoeveel dingen jullie hebben overwonnen en geleefd! En jullie zijn nog steeds hier en jullie denken nog steeds dat jullie niet nuttig zijn? Elk van deze bewegingen die ik hierboven noemde en die je hebt beoefend, maakt alle verschil in de wereld.

Als je ’s morgens wakker wordt en ademhaalt, helpt jouw licht de wereld. Als je je werk doet, help je de wereld. Als je bidt, help je de wereld en als je gewoon meegaat met de natuurlijke stroom van het leven, help je de wereld.

Je bestaan hier is nuttiger dan je je kunt voorstellen. Ik weet dat je soms meer zou willen doen, “efficiënter” zou willen zijn, maar… Wie zegt dat je niet efficiënt bent, gewoon omdat je leeft? Efficiëntie ontstaat wanneer je in alle eenvoud het leven aanvaardt zoals het is, je best doet, MET LICHTHEID!

Er is geen behoefte aan een spotlight… om de aandacht te trekken in de menigte. In de eenvoud van je huis, in de stilte van je privé-omgeving, maak je het verschil. Jezus zei al… “Gaat heen en bidt in het verborgene in uw eigen omgeving, en daar, in het verborgene, hoort ook Onze Vader God je in het verborgene”.

Ik weet niet eens waarom ik dit schrijf. Ik zit weer eens achter mijn computer en “out of the blue” opende ik hem om te schrijven en ik doe het gewoon. En op dit moment, achter mij, door de ogen die ik aan Jezus heb gezworen voor de waarheid, zie ik glimlachende Engelen, zie ik Galactische Wezens, Opgestegen Meesters, Voorouders… Ik zie deze wezens glimlachen, in een ongelooflijke eenvoud. Het is onze erfenis, het is wie we zijn, het is onze familie!

Hoezeer je je op sommige momenten ook alleen, verlaten, nutteloos of iets dergelijks kunt voelen, onthoud dat het op Aarde zijn ook deze uitdaging met zich meebrengt om onszelf te moeten accepteren en onszelf te absorberen alsof we “alleen” zijn… Maar we weten dat we dat niet zijn. Vaak komen deze gevoelens zodat we meer naar onszelf kunnen kijken en ons eigen gezelschap kunnen waarderen.

Ik weet ook dat de gewichten van andere bestaanden, de onbewuste en bewuste schuld, pijn doen in de ziel. Maar daarin ligt een andere mogelijkheid om aan je eigen kant te staan, we zijn hier tenslotte allemaal om te leren en uit te breiden. Geen enkel wezen dat hier is voorbijgegaan heeft opgehouden alles te voelen wat wij als mensen op aarde voelen. Iedereen heeft hetzelfde ervaren! Precies diegenen die op dit moment hier achter mij staan en hun hand op mijn schouder leggen terwijl ik schrijf. Ze schudden bevestigend hun hoofd.

Jullie zijn belangrijk hier! Jullie die dit lezen en beluisteren, jullie zijn hier belangrijk, precies zoals jullie zijn. Jullie maken het verschil in je gezin, in je huis, onder je vrienden, in je werkomgeving, op AARDE! Jullie maken een verschil! Jullie energieveld maakt een verschil! Jullie zijn als een stukje van een puzzel, van een spel, en zonder jullie kan het spel niet zijn, kan het niet doorgaan, kan het niet gebeuren.

Jullie zijn belangrijk zoals jullie zijn, precies zoals jullie zijn. Met jullie fouten en successen, en wanneer jullie dit dieper in jezelf beginnen te accepteren, zullen de fouten, op een harmonische manier, afnemen. En niet omdat je “gestopt bent met het verkeerde te doen”, maar gewoon omdat je liefdevol de energieën hebt aanvaard die je verhinderden het beste te zien. En het beste ben jij… Het is jij die jij bent. Loop naar zelfaanvaarding en ontvang de omhelzing van alle wezens hier aanwezig die op dit moment naar je glimlachen. En net zoals je je handen op mijn schouders legt, leg je ze nu ook op jouw schouders terwijl je deze boodschap leest of beluistert.

Jullie kwamen in deze wereld om een verschil te maken, precies waar jullie zijn. Lach nu… voor jezelf. Dat is het! Lach. Die glimlach is voor jezelf. Voor alles wat je hebt bereikt, voor alles wat je hebt gedaan, voor alles wat je van jezelf hebt gegeven. Ja… Je hebt veel gedaan en je zult nog meer doen, op jouw limiet, op jouw harmonieuze manier. En allen hier en daar, onze familie zal ons helpen zoveel ze kunnen… En wij zullen alles doen wat we kunnen!

Geef het nu niet op. De deur is recht voor je. De deur naar de grote oversteek en uitbreiding van je bewustzijn. Doet het pijn? Hou nog wat langer vol. Ben je verdrietig? Nog een beetje meer! Denk je dat het je niet zal lukken? Ik weet dat het je zal lukken! We zullen slagen! Het kan niemand anders zijn, wij zijn het!

Sluit je ogen op het einde… en voel de verwelkoming van de familie. Het welkom van thuis.

Ik ben Neva, missionaris, vertegenwoordiger in liefde van de krachten van Alpha Centauri in Zuid-Amerika, en eer alle wezens die deze boodschap lezen of horen, jullie grootsheid en kracht! Jullie zijn ook de vertegenwoordiger van een kracht op het oppervlak van deze planeet en jullie zijn hier gekomen om deze kracht te laten weerklinken, waar jullie ook gaan, in welke situatie dan ook. Jij moet het zijn!

Dank je voor je bestaan, beste missionaris! Dank je voor je ademhaling, want zelfs jouw ademhaling dient als een krachtveld om de negatieve stromingen te desintegreren die Gaia eeuwenlang hebben verstikt? en jij bent hier gekomen om de Aarde te helpen helen.

Dankbaarheid, dankbaarheid, dankbaarheid dat jullie hier zijn op dit moment!

Dit is zover als Jezus me toestaat te zien en uit te zenden.

Voor de Waarheid, niets dan de Waarheid,

In liefde en zegeningen,

Neva (Gabriel RL)

Deel dit artikel op je Website Blog Twitter Facebook Pinterest LinkedIn Tumblr Email Telegram Signal

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien