Frequenties Van November 2021 SaLuSa (Shalashian)

Frequenties Van November 2021
SaLuSa (Shalashian)

Door:  Neva (Gabriel RL)

Dierbaren, SaLuSa vroeg me om dit lied hieronder achter te laten om te beluisteren op het moment van lezen. Ik raad aan de boodschap hardop te lezen terwijl de achtergrondmuziek speelt.

SaLuSa

Terwijl de activiteiten achter de schermen in volle gang doorgaan, is jullie innerlijke wereld ook in volle gang.

Dit is onvermijdelijk wanneer jullie je in een ascensieproces bevinden waarin alle uiterlijke verandering afhankelijk is van jullie innerlijke transformatie.

Dit is voor velen gebeurd, ook al is het niet zo duidelijk geweest – althans, voorlopig – op de manier die jullie ideaal achten.

Jullie zijn de afgelopen maanden geconfronteerd geweest met zeer intense oproepen om je te verbinden met je diepere aard, met je eenvoudiger aard en meer verbonden met de Bron.

Dit zal een maand zijn waarin dit het meest geïntensiveerd zal worden, dierbaren!

Jullie staan aan het einde van een grote cyclus en de energieën van de komende dagen zullen jullie in staat stellen meer directe toegang tot jezelf te krijgen.

Velen zijn nog steeds bang om onder ogen te zien wat er diep in hen zou kunnen zitten, zozeer zelfs dat ze het op de een of andere manier uit de weg gaan, zoveel mogelijk wegduikend voor dit diepere contact met hun natuur.

Het is een feit dat velen vergeten zijn hoe wonderbaarlijk jullie zijn, en eonenlang zijn misleid door krachten die deze herverbinding niet echt wilden.

Deze krachten creëerden toen verschillende valstrikken en illusies om jullie bang te maken voor contact met jezelf, en hielden jullie zo lang in de uiterlijke illusie.

Probeer je ogen te sluiten en vraag jezelf: “Hallo, wie is daar?”

En je zult het teken van je diepste en meest Goddelijke ZELF daar voelen/zien/waarnemen.

Er is niets om bang voor te zijn.

Natuurlijk zijn er in jou ook dingen die geheeld moeten worden, maar je afstemmen op je ware ZELF zal je alle kracht geven om alle barrières en karmische puin te overwinnen, en naar je verheffing te gaan.

Er is zoveel in petto dat onvermijdelijk naar buiten zal komen in deze tijden, dierbaren!

En al deze veranderingen zullen naar voren komen wanneer jullie, inderdaad, voor jezelf aannemen dat het tijd is voor deze herverbinding met je essentie.

Ik garandeer je dat alle moeilijkheden of pijn die je in dit proces zult ondervinden, de moeite waard zullen zijn.

Toegegeven, niemand op Aarde wil pijn voelen, en wij allemaal bij de Galactische Commando’s willen jullie allemaal gelukkig zien en enthousiast over het leven.

Maar vaak zijn de tekenen die velen van jullie kunnen horen het teken van pijn.

En dat verandert naarmate de frequenties omhoog gaan en je een meer gesublimeerde energie in jezelf tegenkomt.

De schaduwen die er zijn kunnen ook worden waargenomen en met liefde worden bewerkt, zonder weerstand of vlucht.

Over de hele wereld hebben veel van onze meest toegewijde kanalen te maken gehad met hun meest intieme problemen en hebben zich daarom een tijdje moeten terugtrekken totdat zij weer volledig van energie zijn voorzien om hun activiteiten te hervatten terwijl zij nog op Aarde zijn.

Weet dat dit ook heel noodzakelijk is: je momenten van pauze zodat je jezelf kunt observeren te midden van de natuur en/of in de rustigere omgevingen waar je wilt zijn.

In deze maand november zullen jullie intensiteiten van frequenties hebben die jullie zullen vragen om momenten van interactie en innerlijke terugtrekking, want er zal een op- en neergang van frequenties zijn, zodat er uiteindelijk een positievere stabilisatie is in de laatste dagen van de maand.

Sta jezelf toe waarnemers te zijn en ook actief op deze momenten, vertrouwend op onze aanwezigheid die jullie voortdurend steunt in jullie dynamische inspanningen om trouw te blijven aan het plan van de Opperste Schepper, dat jullie ascensie is en altijd is geweest, zelfs in fysieke vorm.

Al deze processen die jullie hebben doorgemaakt zijn de noodzakelijke aanpassingen in al jullie lichamen om dat doel te bereiken.

Het maakt ruimte vrij die door oude energieën wordt gebruikt, zodat nieuwe er toegang toe kunnen krijgen. Zo eenvoudig is het.

Ik ben SaLuSa van Sirius en zie dat de veranderingen in volle gang doorgaan, ook al lijkt voor velen alles bij het oude te blijven.

Dit is niet de waarheid, want jullie hebben weer een grote poging gedaan om ze tegen te houden.

Jullie hebben de afgelopen twee jaar jezelf getrotseerd en overwonnen en gaan nu een jaar in waarin jullie het een en ander zal worden geopenbaard over alles wat jullie de laatste tijd hebben meegemaakt.

Houd jullie geloof en vertrouwen in de directe steun van jullie ruimtefamilie terwijl wij de Wettelijke Protocollen uitvoeren en het plan voortzetten dat sinds het begin der tijden is opgesteld voor jullie allen die vanuit verschillende punten in het Universum naar de Aarde zijn gekomen.

Selatherin A-al Arjaten!

(In het Siriaans: Omdat Ja. Wij allen ÉÉN zijn!)

Wees in vrede, wees in het licht!

SaLuSa

Rafael (Neva/Gabriel RL): Dank u, SaLuSa!

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org