Zielen ondersteunen in het tijdperk van Liefde door Lord Maitreya / Gechanneld via Natalie Glasson –

Zielen ondersteunen in het tijdperk van Liefde door Lord Maitreya

Gechanneld via  Natalie Glasson 

Original Source: Sacred School of OmNa

 

Zegeningen van de Christus, Ik, Heer Maitreya, schenk aan u en activeer vanuit binnenin uw wezen, laat de actieve liefdesenergie van de Christus zich een weg banen door uw wezen en de werkelijkheid die elk aspect van uzelf doordringt met de pure liefde van de Schepper.

Ik wil jullie hartchakra zegenen met het Christus Bewustzijn Licht om het doel ervan te versterken. Jullie hartchakra werkt ontzettend hard in deze tijd, het is een centrum van activiteit, maar bovenal een centrum van verandering, waarheid, erkenning en goddelijke verschuivingen. Sta me toe om met jullie hartchakra te werken om de aanwezige liefde te versterken, want het hart brengt alles wat niet langer nodig is aan de oppervlakte, het gooit alle negatieve patronen uit het verleden weg om vrijheid te brengen naar jullie wezen, terwijl het jullie helpt bij het bewegen van de vibraties van jullie wezen om in lijn te zijn met een nieuwe dimensionale trilling van licht. Zo’n enorme opheldering onder leiding van het hartchakra kan pijn en lijden uit het verleden veroorzaken om terug te keren voor erkenning of om te reactiveren, in deze staat van evolutie is erkenning en mededogen belangrijk, terwijl gehechtheid en identificatie met de energieën alleen maar meer lijden zal veroorzaken. Geliefden laat mij met jullie hartchakra werken om hun grote proces van ontreddering te ondersteunen terwijl ik het Christus Bewustzijn Licht diep in jullie hartchakra giet, ik ben hier om jullie eeuwig van dienst te zijn. Je zult misschien willen zeggen;

“Heer Maitreya, ik roep uw lichtgevende gouden energie op om nu bij mij te zijn. Veranker alstublieft het Christus Bewustzijn Licht diep in mijn hartchakra, en laat Uw licht door mijn hele wezen dragen. Ga alstublieft door met het verhogen van het volume van het Christus Bewustzijn dat mijn wezen en hartchakra binnendringt om de liefde en de helende trilling van mijn hartchakra te versterken. Terwijl mijn hartchakra alle onnodige energieën, gewoontes en patronen op de voorgrond brengt om mijn noodzakelijke ascensie verschuivingen te helpen, vraag ik de liefdevolle steun van Heer Maitreya en het Christus Bewustzijn om de energieën met gemak en perfectie te zuiveren. Laat de liefde van mijn hart met zo’n intensiteit uitvergroten dat alle onnodige energieën onmiddellijk oplossen in de aanwezigheid van mijn hartchakra. Het is mijn begrip en geloof dat ik met een mooi en vreugdevol gemak door de noodzakelijke verschuivingen van mijn ascensie heen ga. Dank u wel.”

Sta jezelf simpelweg toe een gouden gloed te voelen in je hartchakra. Je kunt jezelf hier aan herinneren en mijn steun in tijden van verschuivingen of als er pijn ontstaat om genezen en erkend te worden.

Terwijl jullie hartchakra een diepe reiniging ervaart en begeleidt, is het waar dat jullie hele wezen zich ontwikkelt en dus door enorme verschuivingen, activerings- en genezingsprocessen heen beweegt. Jullie herkennen dit misschien levendiger in jullie realiteit en ook in jullie emotionele lichaam. De liefde die groeit op de Aarde, en nog belangrijker binnenin jullie wezens, veroorzaakt een enorm sterke en intense zuivering, waarbij alles wat jullie nog niet in jezelf hebben opgemerkt naar boven komt alsof er een licht op jullie hele wezen schijnt en jullie geleidelijk aan al jullie energieën moeten sorteren om te begrijpen wat jullie willen loslaten en wat jullie in jullie wezen willen vasthouden. Het kan ook zijn dat energieën, waarvan jullie geloofde dat die je in het verleden genezen hadden, opnieuw kunnen opduiken voor verdere genezing. Naarmate meer en meer liefde zich manifesteert en activeert binnenin jullie wezen is het alsof het licht dat op jullie schijnt wijder wordt of dieper doordringt en jullie meer van jezelf laat zien. Soms kunnen energieën zo ingebed zijn binnen je wezen dat ze vele niveaus van genezing nodig hebben voordat ze volledig uit je wezen worden ontworteld. Terwijl de energieën opstijgen om genezen te worden, zijn jullie emoties en mentale toestanden zo vertrouwd voor jullie, verwant aan oude vrienden, dat je soms zonder het te beseffen er weer mee kunt verbinden. Het doel van de oude emoties en mentale toestanden die opkomen is om jullie staat van liefde en innerlijke vrede te versterken. De oude emoties en mentale staten vragen je of je ze kunt erkennen en je niet laat verleiden door hun aanwezigheid, maar in plaats daarvan een diepere staat van vrede en liefde kunt bereiken waar je de oude emotionele en mentale staten liefdevol negeert.

Ik ben me ervan bewust dat velen van jullie deze diepe zuivering al begrijpen, die toenemend is, en misschien de komende jaren minder zal worden, maar ik vraag jullie om met mededogen en bewustzijn te denken aan degenen die misschien niet zo’n begrip hebben. Er zijn veel mensen op aarde die nog niet volledig zijn ontwaakt om zich bewust te zijn van de verschuivingen en genezingsprocessen die zich in dit jaar en de komende jaren zullen voordoen. Ze hebben geen idee waarom ze worden gebombardeerd met negatieve situaties in hun realiteit of negatieve gemoedstoestanden en emoties die zonder reden lijken te ontstaan. Veel mensen vinden van nature er hun weg door, laten los en genezen zonder het te beseffen, vooral omdat ze zich niet hebben gerealiseerd hoeveel ze in de loop van de jaren zijn geëvolueerd. Er zijn mensen die het niet kunnen helpen om in de oude negatieve emotionele en mentale toestanden te duiken en deze in hun realiteit te projecteren, wat hen pijn en lijden bezorgt als ze verstrikt raken en niet meer in staat zijn om ervan los te komen. Voor degenen onder jullie die zich bewegen door de ontginning van oude energieën begrijpen hoe moeilijk het kan zijn, dus om te bewegen zonder spirituele hulpmiddelen, gidsen en een bewust gewaarzijn kan een uitdagend en schijnbaar oneindig proces zijn.

Het tijdperk van liefde zal zo diep in jullie wezen doordringen dat er niets binnen jullie wezen en energieën overblijft, alleen maar liefde. In het begin lijkt het liefde-reinigingsproces misschien moeilijk, maar naarmate er meer liefde binnen jullie wezen geactiveerd wordt, zullen jullie meer en meer vertrouwen in liefde stellen totdat jullie zo ondergedompeld en gefocust zijn in de liefde dat het zuiveringsproces enorm rustig zal worden omdat jullie eeuwig in de liefde zullen dansen.

In de wetenschap dat we allemaal één zijn, kunnen we ieder mens erkennen als onderdeel van ons eigen wezen. Je kunt mensen met een vergelijkbare geestesgesteldheid herkennen als onderdeel van jouw wezen, maar er is ook behoefte om mensen die zich nog niet bewust zijn van hun ascensie te erkennen als een aspect van jouw wezen. Jullie realiseren je misschien dat er binnen jullie wezen gebieden zijn die nog niet geactiveerd of ondergedompeld zijn in de liefde. Hoe meer jullie je richten op het activeren van liefde en waarheid binnen jullie wezen, hoe meer zielen zullen ontwaken op Aarde. Het is ook belangrijk om te beseffen dat je veel mensen kunt helpen die misschien ervaren wat voor hen een hel op de Aarde lijkt, omdat er zoveel negatieve energieën opkomen en ze niet zeker weten hoe ze te genezen, het is om deze zielen in jullie hart te houden met een enorme compassie en liefde. Niet omdat jullie je ascensiepad volgen en dus meer geëvolueerd zijn, maar omdat jullie het bewustzijn hebben om dit te doen, het bewustzijn om een verschil te maken.

Het Christusbewustzijn heeft in dit huidige moment een doel om alle wezens die worstelen met het liefdes reinigingsproces vast te houden in de diepe genezende, voedende en ondersteunende energieën van het Christusbewustzijn. Ik wil jullie vragen om te helpen in dit proces van genezing en het bevrijden van velen van hun negatieve emotionele en mentale toestand van het verleden. Het is een eenvoudig proces dat jullie zal helpen bij het ondersteunen van een wereld healing en veranderingsproces en het activeren van de grotere aanwezigheid van liefde binnen jullie wezen.

Ik vraag jullie wanneer jullie je geleid voelen om in een staat van meditatie te komen en om diep adem te halen,

Verbeeld je een gouden gloed van licht in je hartruimte en laat het zich uitbreiden om een krachtige bal en cocon van liefde en Christus bewustzijn in je hartruimte te creëren.

Doe een beroep op mij, Heer Maitreya, om een gouden cocon van steun te creëren rond je hele wezen dat je liefde en bescherming biedt waar je uit kunt putten.

Als er mensen zijn die lijden binnen jouw werkelijkheid, kun je ze oproepen om genezen, gereinigd en bevrijd te worden van de kwelling van hun oude energieën, als ze dat wensen.

Verbeeld je dat ze in jouw cocon van Christus-bewustzijn in jouw hartruimte bestaan en laat ze worden genezen.

Laat hen dan vrij vanuit jouw hartruimte en vraag mij, Heer Maitreya, om jouw hartruimte te reinigen en te genezen.

Deze methode kan worden gedaan door de hele mensheid die lijdt te vragen om op dezelfde manier jouw hartruimte binnen te gaan, te weten dat jouw liefde oneindig en eeuwig expansief is. Dit is zo’n mooie methode die velen zal ondersteunen, inclusief jezelf.

Ik wil tenslotte een korte aanroeping met jullie delen om jullie te helpen om op dit moment van dienst te zijn;

“Geliefde Heer Maitreya, Christus Wezens en het Christus Bewustzijn, ik roep jullie liefdevolle en actieve liefdestrilling op om de Aarde te doordringen en elke liefde voegt ons allen toe om met enorm gemak, geluk en perfectie door het liefdes reinigingsproces te gaan. Laten we allemaal in een staat van liefde blijven terwijl we alles loslaten wat niet langer nodig is en ons niet langer dient. Omring vooral in liefde degenen die het moeilijk vinden om zich te bevrijden van pijn en lijden, help iedereen om de liefde op een dieper niveau te omarmen. Dank u wel.”

Met zegeningen van Christus,

Heer Maitreya

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl

♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien