Venuswezens: innerlijke stem

Kanaal: Natalie Glasson – 21 Juni 2024|

Gegroet geliefde wezens van licht en liefde op Aarde. Wij zijn de Venuswezens. Wij zijn een collectief van wezens die op Venus bestaan. Wij houden de vibratie van liefde vast. Onze focus, ons doel, is toegewijd aan de liefde van de Schepper. Wij willen deze liefde in alle wezens aanwakkeren en alle wezens eraan herinneren dat zij een belichaming van liefde zijn.

Vandaag komen wij naar voren om met jullie te spreken over jullie innerlijke stem.

We willen eerst zeggen dat het hele universum van de Schepper een gesprek, een communicatie is. Ieder wezen, ieder bestaan, iedere ziel is in gesprek en communicatie met zichzelf, met elkaar, sterker nog, met het hele Universum van de Schepper.

Terwijl jullie in je fysieke lichaam bestaan, nodigen wij, de Venuswezens, jullie uit om je voor te stellen dat alle aspecten van je wezen in gesprek zijn en met elkaar communiceren. We willen ook dat jjullie je ervan bewust zijn dat alle aspecten van je wezen in gesprek en communicatie zijn met elk wezen op aarde en de innerlijke gebieden, en dat elk wezen op de aarde en de innerlijke gebieden ook in communicatie en gesprek met jou is.

Stel je eens voor dat als je dit gesprek zou kunnen horen, het zou lijken op een heel hard klapperend geluid – een geluid dat je misschien niet zou kunnen begrijpen of onderscheiden. Het klinkt misschien allemaal door elkaar.

Stel je nu voor dat dit geluid eigenlijk stilte is en dat alle gesprekken en communicaties voor jou worden ervaren als stilte… als vrede… omdat het voor alle aspecten van je wezen natuurlijk is om in gesprek en communicatie te zijn.

Je bent verbonden met alle aspecten van je wezen en alle wezens.

Het is een stroom van Scheppersenergie die jouw wezen kracht geeft en energie geeft. Het stelt je in staat om verbonden te zijn, te verkrijgen, te ontvangen en te delen wat nodig is. Wanneer je verbinding maakt met dat stuk, wat in feite de communicatie is van jezelf en alle wezens, kun je toegang krijgen tot verschillende communicatiekanalen. Je zou bijvoorbeeld toegang kunnen krijgen tot een deel van je fysieke lichaam dat tegen je praat, of misschien je hart dat verbinding maakt met de hartchakra van een wezen op de innerlijke niveaus.

Er zijn zoveel stemmen, zoveel communicatie en gesprekken waarmee je verbinding kunt maken, waar je naar kunt luisteren. Je kunt ze misschien niet als een vocaal gesprek ervaren, maar je kunt wel een geluid, een sensatie, een frequentie of een gevoel ervaren, of misschien iets anders.

Je hebt toegang tot informatie, kennis en wijsheid die in jou en het hele universum van de Schepper aanwezig is. Het is eenvoudigweg nodig dat je je erop afstemt; ermee op één lijn te brengen.

Met zo’n schat aan kennis en wijsheid op het gebied van flow en conversatie, kan het een uitdaging zijn om te begrijpen waar je op één lijn moet komen. Dat wat nodig is voor jouw bestaan, voor jouw spirituele groei en om jou te dienen, komt altijd op de voorgrond om door jou waargenomen te worden.

Als je iets zoekt en het niet kunt vinden, is het vaak niet precies wat je nodig hebt.

Het universum van de Schepper is niet lastig. Het creëert geen obstakels. Het zijn vaak de geest en de verlangens die denken dat je iets nodig hebt, terwijl de afstemming misschien een beetje afwijkend is en er iets groters is dat je meer van dienst zou kunnen zijn. Als je je daar eenmaal op hebt afgestemd, biedt het je een grotere service en het gaat heel gemakkelijk.

Jullie innerlijke stem bestaat eigenlijk uit zoveel stemmen, in feite het hele universum van de Schepper.

Dus hoe weet je of je de voor jou meest geschikte innerlijke stem volgt, en wat is je ware essentie in een stem?

Je kunt vragen om verbinding te maken met verschillende aspecten van je wezen, zoals afstemmen op een kanaal. Je kunt vragen om de stem, de innerlijke stem van je essentie, of je oorspronkelijke vonk voor deze realiteit te ervaren.

Je kunt vragen om je af te stemmen op of af te stemmen op je ziel/je zielengroep/de Schepper in jou.

Terwijl je hiermee experimenteert, zul je de stem opmerken waarbij je je het meest op jouw gemak voelt…de stem die je vervult…en die de meest perfecte afstemming voor je zal zijn.

Het zal hetzelfde zijn als het afstemmen van een radiostation, omdat in wezen de stem van je ziel, zielsgroep en Schepper dezelfde kan zijn; ze kunnen dezelfde wijsheid, dezelfde vibraties, hetzelfde begrip en dezelfde leiding bieden.

Terwijl je je afstemt, verkrijg je de meest geschikte vibratie die je fysiek/emotioneel/mentaal en spiritueel van dienst is – een vibratie die je inspireert en genezing en kennis brengt.

Er is geen verkeerde stem in je wezen, want elke communicatie, of het nu een deel van je lichaam is… je emotionele lichaam, je mentale lichaam, je spirituele lichaam… elk heeft iets waardevols waarvan je je bewust moet maken – misschien om te transformeren, misschien belichamen.

Wanneer je je ogen sluit en je naar binnen concentreert, en jezelf toegang geeft tot vrede… terwijl je die energie van vrede in en uit ademt door je wezen… weet je dat je verbinding maakt met deze stroom van je innerlijke stem die zo kleurrijk, zo overvloedig is. zo wijs en zo verbonden met het hele universum van de Schepper.

Je beseft ook dat je enorme steun krijgt en dat je nooit alleen bent, dat de antwoorden die je nodig hebt altijd in je zitten, en dat het aan jou is om je hele wezen en deze gesprekken en communicatie die je ervaart te ondersteunen, lief te hebben en te delen. om je te verzorgen.

Het is tijd om dit te onderzoeken; het ontwaken van deze levendige en overvloedige waarheid in je wezen.

Wij zijn de Venuswezens. Wij houden van jullie, en wij danken jullie.

Kanaal: Natalie Glasson

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org