Sanat Kumara – Ontwaken Van Harmonie In Jouw Realiteit.

Sanat Kumara – Ontwaken Van Harmonie In Jouw Realiteit.

Gechanneld door: Natalie Glasson – 24 Februari 2023

Gegroet geliefden, ik ben Sanat Kumara. Ik kom door de dimensies om me met jullie energie te verbinden en jullie bewustzijn en ontwaken, een herinnering en een activering te brengen. Zoals jullie weten zijn de energieën die op dit moment naar buiten komen allemaal verbonden met kracht, het aanmoedigen van jullie kracht, het toestaan en ondersteunen van jullie om krachtig te leven in jullie werkelijkheid.

Deze week ervaren we een kalme, harmonieuze energie die van de Schepper komt. Deze energie van kalmte, harmonie en vrede ondersteunt het aarden van je kracht in je wezen. Als je je concentreert op de trillingen van de Schepper van harmonie, kalmte en vrede, zul je de energieën van kracht die je in je wezen hebt geactiveerd of van de Schepper hebt ontvangen, op een natuurlijke en automatische manier in je wezen laten verankeren. Dit ondersteunt een diepe en absolute aarding om je kracht te manifesteren. Je kunt jezelf toestaan dit te ervaren, wetende dat je, terwijl je je verbindt met deze drie energieën, je kracht belichaamt op fysiek niveau. Daarom zal het gemakkelijker voor je zijn om je kracht te manifesteren.

Er zijn vele mogelijkheden die in dit moment kunnen worden ervaren met de trilling van harmonie, die vibreert en pulseert in het hele Universum van de Schepper, en die in dit moment in de hele Aarde en in jouw wezen wordt geïntroduceerd. Je kunt harmonie bereiken in je hele wezen, je innerlijke werkelijkheid en je uiterlijke werkelijkheid. De energie van harmonie kan je hersenen, je geest, je mentale lichaam binnendringen en deze gebieden beginnen wakker te maken met haar licht en frequentie, zodat je toegang krijgt tot aspecten van je spirituele vaardigheden, vermogens en kennis die je voorheen niet kon bereiken. Deze trilling van harmonie zal je geest, je hersenen en je mentale lichaam verbinden met je spirituele zelf, je spirituele systemen en je hogere chakra’s. Zo zullen je hersenen, je geest, je mentale lichaam in staat zijn om meer licht, meer wijsheid, spirituele waarheden en vibraties te downloaden. Dit zal betekenen dat je werkelijkheid zich zal uitbreiden en ontwikkelen, en grenzeloos zal aanvoelen. Naarmate je geest zich ontwikkelt en ondersteund wordt om meer licht vast te houden, meer licht te bereiken en te begrijpen, zal dit je hele wezen beïnvloeden. Al je chakrasystemen zullen met grote uitbreiding kunnen werken, je energievelden en je vermogen om te manifesteren zullen worden versterkt, vergroot en ondersteund. Je geest, je hersenen, je mentale lichaam, ze zijn allemaal zo belangrijk voor je bestaan op aarde in het fysieke lichaam. Daarom ervaren we een diepe activering als we energieën van harmonie van de Schepper beginnen toe te laten tot je hersenen, je geest, je mentale lichaam en al die gebieden. Zoals we hebben gezegd, zal er meer licht worden verankerd, gebieden van je hersenen zullen vonken en activeren.

Blokkades tussen jouw geest en jouw spirituele wezen, en jouw geest en jouw fysieke werkelijkheid of fysieke ervaring zullen ook worden opgelost. Daardoor wordt een grotere stroom van licht mogelijk en stroomt licht je werkelijkheid binnen, je fysieke wezen, je spirituele vermogens en vaardigheden, waardoor ze dichter bij elkaar komen en er een harmonie en een eenheid ontstaat. Het is vergelijkbaar met aspecten van jouw wezen die zich verenigen en beter begrepen kunnen worden door je geest. Dit samengaan zal voelen als een ontwaken, een inspirerend moment of vele momenten van vrijheid en expansie. Daardoor kun je met meer gemak omgaan met je werkelijkheid en je spirituele groei. Je geest zal worden opgewaardeerd om je te ondersteunen in je werkelijkheid en je spirituele doelen. Er zal harmonie ontstaan; zo zal je geest in harmonie kunnen werken met je ziel, je essentie, beter in staat zijn deze trillingen in je wezen en je werkelijkheid voort te brengen. Dit ondersteunt je natuurlijk in je kracht. Als je harmonie ervaart in je wezen en met je externe werkelijkheid, dan ben je beter in staat om in je kracht te staan. Je bent rustiger, vrediger, meer in staat om in je kracht te staan.

Hoe kun je deze activering bereiken?

Je kunt mijzelf Sanat Kumara uitnodigen, ik leg mijn energetische handen op je hoofd.

Ik wil de Grote Witte Broederschap en Zusterschap van Opgestegen Meesters naar voren roepen om je te omringen, zij die werken met de activering van harmonie. Zij zullen hun energetische handen op je schouders, op je rug en op je borst leggen en sommigen zullen hun energetische handen op je nek en om je hoofd leggen.

We nodigen Moeder Aarde uit om haar liefdevolle, voedende handen uit te strekken, en om je voeten vast te houden als een symbool om je te aarden en de energie van harmonie binnen te halen.

We zullen allemaal de harmonietrilling van de Schepper in jullie wezen kanaliseren. Je mag jezelf toestaan dit te ontvangen.

We nodigen jullie uit je aandacht te richten op je hogere hartchakra, boven je hartchakra. Om de trilling van harmonie te zoeken, je eigen persoonlijke trilling van harmonie.

Jullie goddelijke heilige trilling van harmonie. Jullie hebben in je wezen een speciale persoonlijke trilling van harmonie ingebouwd waartoe je toegang hebt wanneer je maar wilt, die je hele wezen en werkelijkheid zal vullen wanneer je haar uitnodigt. Concentreer je op deze trilling van harmonie, vertrouw erop, vertrouw erop dat ze stroomt en belichaamd wordt in je hele wezen, en wanneer je er klaar voor bent, stuur je deze trilling van harmonie via jouw ruggengraat naar je hersenen, je geest en je mentale lichaam. Terwijl je dit doet, sturen we de energie van harmonie naar je hersenen, vooral naar je geest en je mentale lichaam.

We nodigen jullie uit om zo lang als nodig is met ons in dit proces te zitten. Wanneer het proces voltooid is, zullen we onze handen weghalen en kunnen jullie energie, de harmonie-energie, langs jullie ruggengraat, langs jullie chakrakolom, langs jullie benen naar jullie voeten en in de handen van Moeder Aarde sturen. Je kunt de behoefte voelen om dit vele malen te ervaren of misschien maar één keer. Alle activeringen waarover ik sprak zullen plaatsvinden. Jullie mogen het meest geschikte moment kiezen om het te ervaren.

Ik dank jullie voor jullie aanwezigheid vandaag,

Ik ben Sanat Kumara

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: wakkeremensen.org