Saint Germain – Toegang Tot Jouw Innerlijke Stilte

 

Saint Germain – Toegang Tot Jouw Innerlijke Stilte

Gechanneld door: Natalie Glasson – 8 Februari 2023

Gegroet, geliefde wezens van licht. Ik ben Saint Germain en kom met liefde, waarheidstransformatie en spirituele magie om jullie op dit moment te dienen. Ik wil binnen jullie dagelijkse realiteit een moment van stilte bevorderen om jezelf toe te staan op tijd te ademen met het Universum van de Schepper en op tijd te ademen met je hele wezen op alle vele niveaus en dimensies van je wezen. Het doel hiervan is je wezen en je energieën weer in evenwicht te brengen. Je energiestroom en je vermogen om de Schepper te ontvangen zullen in evenwicht zijn, waardoor je een moment krijgt wat je nodig hebt.

Wat heb je nodig om je wezen te voeden in deze fase van je ascensie? Wat heb je nodig om de volgende stap in je ascensie te zetten?

Dit betekent dat ons moment van stilte voor jou heel anders zal zijn dan voor een ander, en elke keer dat je het bereikt kun je er iets anders uithalen. Het is belangrijk in spirituele groei om te ontvangen wat je nodig hebt.

De geest creëert prachtige patronen, ideeën en beperkingen, die soms afleiden van de weg die nodig is of het begrip of de helderheid die nodig is. Met een moment van stilte, waarin je op tijd ademt met het Universum van de Schepper en je op tijd ademt met je hele wezen, sta je jezelf toe om in balans te komen en alles te ontvangen wat nodig is. Niet per se wat je wilt, maar wat je nodig hebt. Kun je je voorstellen hoe krachtig het zou zijn als elk wezen op aarde op hetzelfde moment zou stoppen en deze oefening zou doen? Ieder wezen zou ontvangen wat hij nodig heeft om hem te ondersteunen bij zijn ascensie en zijn werkelijkheid. Daarom zou, als collectief, iedereen ontvangen wat hij nodig heeft. Het zou een zeer krachtige transformatie zijn.

Wanneer een Ascensie verschuiving en -golf van energie stroomt vanuit het Universum van de Schepper en de kern van de Schepper, is dit wat alle wezens binnen het Universum van de Schepper, de innerlijke vlakken bereiken. Zij hebben een moment van stilte waarin zij ademen in tijd met de Schepper en alles wat de Schepper is en daardoor in staat zijn alles te ontvangen wat zij nodig hebben om zichzelf te voeden en te voeden. Ik, Saint Germain, nodig jullie uit om hetzelfde te bereiken in jullie werkelijkheid.

Ten eerste kan het woord stilte nogal misleidend zijn. Maar er lijkt geen woord te zijn dat dit moment werkelijk beschrijft. Misschien is de beste omschrijving wel een moment van aanwezigheid, aanwezig zijn bij alles wat de Schepper is, of een moment van ontvangen wat je nodig hebt. Wanneer wij het woord stilte gebruiken, betekent dat vaak dat het geluid zachter staat, dat er geen gedachten in je geest zijn en dat je omgeving stil moet zijn, maar dat is niet het geval. Het is gemakkelijk voor mensen op aarde om een moment van stilte te nemen, waarin zij zich innerlijk bezinnen, het is een bekend begrip. Wees je ervan bewust dat je gedachten niet stil hoeven te zijn, evenmin als je externe werkelijkheid. Het is gewoon een moment van innerlijke reflectie en verbinding.

Ten tweede, openstaan voor wat je nodig hebt is iets wat de mensheid op aarde mist. Velen drijven de gedachten voort over wat zij menen nodig te hebben, maar slechts weinigen stellen zich open om eenvoudigweg te aanvaarden wat de Schepper gelooft dat voor hen passend is. Soms zijn er zelfs talrijke blokkades in het proces van ontvangen. Geloof jij dat je in staat bent alles te ontvangen wat de Schepper met je wil delen, om het werkelijk te ontvangen en te belichamen, het in je wezen op te nemen en het te gebruiken op een manier die jou dient? Gewoon de intentie vasthouden stelt je in staat dit proces met meer gemak te bereiken. Het geeft niet als je niet in staat bent te begrijpen wat je gegeven wordt. Er is in wezen geen behoefte aan begrip met de geest.

Het belangrijkste is de intentie om te ontvangen en te belichamen, en daarom nodig ik, Saint-Germain, jullie uit om meerdere keren per dag een moment te nemen om je te concentreren in je wezen, diep te ademen, en te vragen om alles te ontvangen wat je nodig hebt in deze fase van je werkelijkheid en je ascensie.

Houd dan de intentie vast of vraag om in hetzelfde ritme te ademen als je hele wezen, je goddelijke zelf, alle vele niveaus en lagen van je wezen en natuurlijk ook je fysieke lichaam.

Wanneer je voelt dat het passend is, vraag dan om te ademen in tijd, in ritme, met het Universum van de Schepper. Blijf je gewoon concentreren op diep inademen en diep uitademen. Terwijl je je concentreert op je ademhaling, kunnen bepaalde inspiratie, bewustzijn, visie, symbolen, kleuren, gedachten of gewaarwordingen in je bewustzijn komen.

Dit is een enorm voedend proces. Het is een bijzonder geschenk van inzicht en herinnering dat ik met jullie wil delen.

Ik dank jullie. Ik ben Saint Germain.

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: wakkeremensen.org