Saint Germain en de Andromedanen Transformatie Cyclussen Ondersteunen 28 April 2016 / Natalie Glasson

Saint Germain en de Andromedanen:
Transformatie Cyclussen Ondersteunen

28 April 2016 / Natalie Glasson

Het is met een focus op de hoge frequenties van transformatie dat wij, Saint Germain en de Andromedanen, onze energie en bewustzijn bij elkaar aansluiten om jullie van dienst te zijn.

Hebben jullie opgemerkt dat met jullie doorgaande focus op het ontvangen van Liefde, het belichamen van Liefde en het tot uitdrukking brengen van Liefde, dat jullie een constant proces van transformatie ervaren? Liefde transformeert je wezen door je aan te moedigen alle vormen van illusie die je vasthoudt los te laten om het grotere Licht, waarheid en Liefde binnenin je wezen te openbaren. Terwijl het loslaten van illusie via spirituele uitoefeningen en fysieke omstandigheden uitdagend kan zijn, is het vaak meer uitdagend om jezelf toe te staan de waarheid te beseffen naar boven te komen wanneer de illusie eenmaal ontbonden is. Vaak is het het proces van het belichamen van de realisaties binnenin wat een innerlijke weerstand kan creëren. De gemakkelijkste weg om processen van Liefde, transformatie, het loslaten van illusies en het verzamelen van de waarheid om plaats te vinden toe te staan, is door acceptatie en overgave.

Wanneer je dat als een wezen accepteert ben je voortdurend aan het transformeren en die transformatie is een natuurlijk pad voor jou. Dan begin je te beseffen dat iedere ervaring in je werkelijkheid is om je transformatie te ondersteunen, van een zogenaamde negatieve ervaring naar een gelukzalige ervaring. Allen arriveren in je werkelijkheid met goddelijke timing om je innerlijke transformatie en het tot bloei komen toe te staan plaats te vinden. Dit moedigt je ook aan om te beseffen dat er een reden is voor iedere situatie en ervaring. Het is hetzelfde voor omstandigheden wereldwijd, allen zijn kansen voor de mensheid om te transformeren, om werkelijk te beginnen Liefde te belichamen. Wanneer je de focus hebt van het ontvangen, belichamen en tot uitdrukking brengen van Liefde, en zelfs als je dit bereikt, is het slechts een focus of een intentie. Om werkelijk voor jou Liefde te belichamen is er een noodzaak om dat wat de Liefde belemmert los te laten, wat gelabeld wordt als transformatie en het ontbinden van de illusies. Dan zal de waarheid, welke al binnenin jou bestaat, manifesteren. Dus het verlangen voor de belichaming wordt de ervaringen van de belichaming vanuit de waarheid binnenin

Acceptatie is een krachtig gereedschap net zoals overgave dat is. Te midden van het proces van transformatie zijn er diverse punten wanneer overgave vereist is. Om het transformatieproces te beginnen, is er een noodzaak om eraan over te geven, dan zal er een tijd komen wanneer het proces van transformatie weer piekt, jou uitnodigend je over te geven aan de verschuiving die plaatsvindt en de nieuwe energieën stromen in/naar je wezen. Uiteindelijk wordt je uitgenodigd je aan de waarheid over te geven welke nu duidelijker dan ooit tevoren is.

Het is een prachtige uitoefening aan het einde van de dag om na te denken over de processen van transformatie, klein of groot, die je die dag ervaren hebt. Met jouw besef en bewuste acceptatie, kan je aldus op dat moment een intentie van overgave vasthouden voor de transformaties van de dag, voor degenen waar je bewust van bent en van degenen waar je niet bewust van bent. Dit creëert verdere verschuivingen van ontwaking en waarheid binnenin je wezen. De uitoefening moedigt je aan om na te denken over en de transformaties te begrijpen die welzeker plaatsvinden binnenin je wezen. Het zou zo eenvoudig kunnen zijn als een verschuiving in je gemoedsstemming, een besef van een gewoonte, een verplichting aan positieve affirmaties, een meditatie die je ervaren hebt, een positief begrip verkrijgen van jezelf en van je passies, anderen te helpen, deel te nemen aan het genezen/herstellen van de Aarde, het loslaten van oordelen en heel veel meer eenvoudige ervaringen die iedere dag gebeuren. Wanneer je herkent dat je vele keren per dag aan het transformeren bent, begin jij jezelf en je werkelijkheid in een nieuw perspectief te zien, je zelfvertrouwen opbouwend en jou toestaand om je spirituele groei te traceren.

Het is ook belangrijk als je beseft dat je bewust aan het transformeren bent, om tijd te nemen om eenmaal diep en bewust in- en uit te ademen. Het doel hiervan is om jezelf te herinneren aan je uitbreidende natuur en hoe gevuld je bent met de rijke kwaliteiten van de Schepper. In iedere enkelvoudige cyclus van ademhaling kan jij jezelf eraan herinneren en jezelf uitlijnen met een begrip van je uitbreiding en verbinding met alle aspecten van de Schepper. Het begrip dat je nooit alleen bent en dat je groter bent dan je Aardse zelf zullen dagen. Dit is voedend, verjongend en vervullend. Inhaleer eenvoudig en vul jezelf met het besef dat je de uitbreidende Schepper bent en je zult opmerken dat je uitademing uitermate prachtig is en enthousiast gemaakt met de Schepper vibraties.

Om jullie doorgaande en vaak onbesefte transformatie te ondersteunen, wensen wij om jullie ervan bewust te maken dat jullie een beroep op ons kunnen doen, Saint Germain en de Andromedanen, of in feite ieder wezen of bewustzijn waar jullie je aan verbonden voelen, om een specifieke energetische genezende behandeling met jou tot stand te brengen. Je lichaam en aura zijn ontvankelijk voor de fysieke aanraking alsook de energetische aanraking, beide kunnen een proces van heruitlijning creëren, alsook het loslaten van wat voor stress, onevenwichtigheid of uitputting gecreëerd door de transformatie dan ook. Alles dat je bent wordt gebombardeerd met energie vanuit het Universum van de Schepper, meer dan ooit tevoren, dus er zijn specifieke genezing’ behandelingen welke van dienst kunnen zijn voor jou en met een eenvoudig verzoek ervaren kunnen worden.

De energetische genezende behandelingen die beschikbaar zijn, zijn energetische acupressuur, energetische acupressuur van de voeten, handen, het gezicht en het hoofd, energetische aromatherapie om te genezen via de zintuigen, energetische heruitlijning van de wervelkolom, energetische ondersteuning van de spijsvertering, energetische verstrekking van kruiden, mineralen en vitaminen die het lichaam nodig heeft, energetische celverjonging, energetische emotionele genezing, energetische positieve herprogrammering van het onderbewuste en energetische massage om de spieren te ondersteunen bij het absorberen van groter Licht. Er zijn veel meer energetische behandelingen beschikbaar en deze zijn slechts om een paar te noemen welke voor jullie van nut mogen zijn. Deze behandelingen zijn meer dan het proces van het overbrengen van energie in/naar jullie wezen. Diegenen waar je een beroep op doet om de behandelingen samen met jou tot stand te brengen zullen subtiel met je lichaam en energiesystemen werken om ontwakingen en verschuivingen in specifieke gebieden van je wezen te creëren. Deze zijn nauwkeurige processen en dus moedigen wij jullie aan om er slechts één per keer te ervaren.

Opmerking van Saint Germain: Ik zou jullie aan willen moedigen om een beroep te doen op het Andromedaanse Healing Team om de energetische behandeling voort te brengen, waartoe jullie je begeleid voelen om te ervaren, of om hen eenvoudig uit te nodigen om de passende behandeling tot stand te brengen. Ik moedig jullie aan om een beroep te doen op hun energieën, aangezien hun genezing immens krachtig is, hun frequentie zeer zuiver en zij hebben geavanceerde bekwaamheden in dit gebied.

Zit alsjeblieft in stilte of in meditatie communicerend met je Ziel, om advies vragend of je één van deze energetische behandelingen nodig hebt. Zo ja, welke is dan de meest geschikte om jou te dienen. Als je nog steeds onzeker bent als tot welke energetische behandeling voor jou het meest van voordeel is, houd dan eenvoudig de intentie vast van de meest geschikte behandeling te ervaren, om de grootste gelukzaligste resultaten en genezing binnenin je wezen aan te bieden.

Doe alsjeblieft eerst een beroep op je gidsen en engelachtige team om jou te ondersteunen en te beschermen. Nodig je Ziel alsjeblieft ook uit om vanuit je hartchakra uit te stralen en het proces te overzien.

“Andromedaans Healing Team, ik nodig jullie uit om naar voren te komen om bij mij aanwezig te zijn en jullie pure Onvoorwaardelijke Liefde uit te stralen in/naar ieder aspect van mijn wezen, Onvoorwaardelijke Liefde en de waarheid van mijn eigen wezen ontwakend. Andromedaans Healing Team, ik roep voort om (behandeling … … … of de meest geschikte energetische genezende behandeling) voor mijn wezen tot stand te brengen, om de transformatie welke plaatsvindt in alle aspecten van mijn wezen te ondersteunen. Ik ben open om jullie ondersteuning, assistentie en begeleiding nu te ontvangen. Alsjeblieft begin met de behandeling en ondersteun mij erdoorheen. Dank je wel.”

Ga alsjeblieft liggen om te ontvangen. Weet alsjeblieft dat je wel of niet de energetische behandeling mag voelen die met jou gedeeld wordt door het Andromedaanse Healing Team. Als jij je onbewust van het proces bent plaats te vinden, betekent dit niet dat het niet gebeurt. Weet alsjeblieft ook, dat je de behandeling op ieder moment kunt stoppen door een eenvoudig verzoek.

Wij, Saint Germain en de Andromedanen overzien de transformatie van de mensheid, net zoals vele Lichtwezens dat in deze tijd doen, wat verschuldigd is aan het versnellende tempo van ieder persoon diens transformatieproces. Terwijl je Ziel en je Zielgroep de reden en missie begrijpen van je transformatie, is het ook een goede uitoefening om jezelf te visualiseren omringd te zijn met het allerhoogste Licht dat de transformaties observeert die binnenin jou plaatsvinden. Visualiseer of verbeeld je wat je wenst dat jijzelf in/naar transformeert, de kwaliteiten, bekwaamheden, vaardigheden en bewustzijn dat je wenst uit te stralen vanuit je wezen. In plaats van specifieke verlangens/wensen te hebben voor je transformatie iedere keer dat je visualiseert, laat jezelf vrijelijk de verschillende verschuivingen onderzoeken die je innerlijke transformatie zou kunnen creëren. Laat jezelf creatief en vrij zijn. Hoe meer je deelneemt aan deze uitoefening met een gevoel van vrijheid, hoe meer je beïnvloedt zult zijn door visioenen/inzichten en begrip van de transformatie die binnenin jou plaatsvindt. Niet langer zal jij het zijn die je verlangens/wensen onderzoekt, jij zult het zijn die de verschuiving realiseert van waarheid plaats te vinden binnenin jou.

Wij, Saint Germain en de Andromedanen zijn aanwezig en ondersteunen jullie overgangen van Ascentie.

In Eeuwige Liefde,

Saint Germain en de Andromedanen

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.com

http://omna.co.uk/category/channelled-messages-through-natalie-glasson/