QUAN YIN – Het Verleden In Evenwicht Brengen

 

QUAN YIN – Het Verleden In Evenwicht Brengen

Gechanneld door: Natalie Glasson – 10 Maart 2023
 
Gegroet, geliefde wezens van licht, ik ben Lady Quan Yin, het is een eer om vandaag in jullie aanwezigheid te zijn.

Ik breng de energie van belichaming, van vrede en van zielsintegratie. Het is mijn doel om jullie vandaag te begeleiden in een speciale techniek die jullie in staat stelt om je verleden, of gelijktijdige levens, en jullie ervaringen op Aarde in het verleden, heden en toekomst in balans te brengen. Je verleden, of het nu je vorige of gelijktijdige leven is of het verleden van je huidige werkelijkheid, beïnvloedt je huidige moment en de toekomst die je voor jezelf creëert. Het kan op een positieve en liefdevolle manier worden beïnvloed, of het kan uitdagingen, chaos, verstoring, angst of bezorgdheid creëren.

Vaak beseffen we niet of kunnen we niet eens bevatten wanneer een vorig leven of gelijktijdig leven of het verleden van onze huidige werkelijkheid ons bestaan beïnvloedt, omdat alles aanvoelt alsof het van jou komt, dat het je normale en natuurlijke zelf is. Je bent je misschien niet helemaal bewust van je vermogen om te manifesteren en hoe je ervaringen uit het verleden gebruikt om je huidige werkelijkheid te manifesteren. Evenals de manier waarop je handelt en reageert. Er is een gebied waarvan je niet weet dat het je geloofssysteem beïnvloedt, je acties en je reacties en alles wat je creëert.

Ik, Lady Quan Yin, wil jullie een techniek aanbieden om evenwicht te brengen in alles wat je hebt meegemaakt en alles wat je werkelijkheid beïnvloedt, om het in balans te brengen met je ziel en de essentie van je wezen, en daarom aspecten van je verleden of ervaringen te helen om je te helpen je huidige werkelijkheid te beïnvloeden met de trilling van evenwicht. Stel je voor dat evenwicht de energie was van waaruit je creëert, dan zou dat betekenen dat je je veilig en geborgen voelt in jouw werkelijkheid, in je lichaam en je wezen. Jouw ervaringen zouden voortkomen uit een ruimte van evenwicht. Ze zouden je in staat stellen evenwicht te ervaren, maar ook evenwicht in je werkelijkheid bevorderen en vergroten. Aldus worden jullie aangemoedigd om evenwicht te verkennen als een heilige kwaliteit van de Schepper.

Jouw ruggengraat bevat energetisch een kaart van je hele reis, vanaf het moment dat je je afscheidde van de Schepper en vorm kreeg, tot dit moment. De kaart bevat de route die je hebt afgelegd, alle levens, voorbije gelijktijdige levens die je hebt meegemaakt, alle lessen die je hebt geleerd, alle lessen die je nog moet leren, de verbindingen die je hebt gelegd en de doelen van je ziel. Alles over je reis tot nu toe en zelfs tot in de toekomst wordt energetisch vastgehouden in je ruggengraat. Elk leven dat je meemaakt is gedownload in je ruggengraat en je draagt het met je mee.

Je draagt deze kaart met je mee, zodat je toegang hebt tot andere levens, tot je doelen, tot de vaardigheden en vermogens. Dit betekent dat we de mogelijkheid hebben om je hele reis in balans te brengen door energetisch te werken met de energie van je ruggengraat, het is bijna als het auraveld van je ruggengraat.

Je kunt mij Lady Quan Yin oproepen tijdens de meditatie, en je gidsen om je te omringen. Ik begin aan de basis van je wervelkolom, waarbij ik mijn energetische handen aan de voor- en achterkant plaats, en ik begin de energie van evenwicht, vrede, belichaming en zielsintegratie van een roze en perzikoranje kleur naar je wervelkolom en de energie van je wervelkolom te sturen.

Sta me toe langzaam langs je ruggengraat omhoog te bewegen. Sta me toe te bewegen op een snelheid die passend is en sta jezelf toe gewoon te observeren. Haal diep adem en weet dat ik werk met de energie van je ruggengraat en de kaart van je reis.

Het is jouw doel om je bewust te zijn van alles wat in je geest komt, en je bewustzijn, of het nu een kleur is, een symbool, een woord, een herinnering, een visioen, een gevoel, ik nodig je uit om het te observeren en te eren. We creëren evenwicht in de energie van je ruggengraat en je reis. Je kunt momentopnames ervaren van dingen die je met je bewustzijn moet erkennen.  Wie zou je zijn als je vormloos, etiketloos, grenzeloos, diep liefdevol, krachtig en tevreden was?

Als ik de top van je ruggengraat bereik, zal ik ook je schedel binnengaan en de energie in je schedel sturen. Je zult dit op een voor jou unieke manier ervaren.
Daarna doe ik een stap terug en plaats dezelfde energie in je hele auraveld en in je hartruimte.

Ik plaats een geschenk van evenwicht, je mag jezelf toestaan dit geschenk te herkennen. Het symboliseert je evenwicht.

Blijf zo lang als je wilt in deze ruimte, en je kunt dit proces zo vaak oefenen als je wilt. Het is ook een techniek die je kunt gebruiken wanneer verdriet in je bewustzijn komt, woede, angst, elke emotie waardoor je je afgesloten voelt van jezelf of van de Schepper.  Hoewel we werken met de energie van de ruggengraat en je reis, kan het verdriet of de woede van lager in je ruggengraat komen, dus helemaal aan het begin van je reis, of verder omhoog in je ruggengraat, dus in dit leven.

Ik ben altijd aanwezig om je van dienst te zijn wanneer je voelt dat het proces voltooid is, je kunt je voorstellen dat je Moeder Aarde voelt en erkent dat zij je voeten vastpakt met haar energetische handen om je wezen te aarden, te centreren en in evenwicht te brengen.

Soms is het niet nodig te weten wat er geheeld of in evenwicht gebracht wordt. Sta jezelf toe gewoon te ontvangen. 

Dank je dat ik vandaag met jullie mag werken. Dit evenwicht zal een krachtige impact hebben op jullie wezen.

Ik ben Lady Quan Yin. Ik dank jullie

Kanaal: Natalie Glasson Vertaling: wakkeremensen.org