Lord Merlijn – Tijdcapsules Voor Ontwaken

 

Lord Merlijn – Tijdcapsules Voor Ontwaken

Gechanneld door: Natalie Glasson – 2 Februari 2023

 

Gegroet, ik betuig mijn liefde en zegeningen aan ieder wezen dat hier aanwezig is. Het is een eer, een grote eer dat ik naar voren mag komen en wijsheid en begeleiding mag delen om jullie eigen spirituele evolutie te ondersteunen. Ik, Lord Merlijn werk nauw samen met de Ascensie energieën en verschuivingen. Ik werk ook nauw samen met de Elementalen, Moeder Aarde en de Natuurgeesten. Het is mijn missie om deze vibraties en dimensies met elkaar te verweven om ervoor te zorgen dat de spirituele Ascensie-energieën werkelijk worden geïntegreerd met het Natuurrijk, de Elementalen, Moeder Aarde en alles wat de aardse werkelijkheid is. Dit betekent ook dat de Ascensie-energieën integreren met jouw eigen wezen.

Vandaag wil ik een begrip naar voren brengen dat naar voren komt als stralen van energie, licht en wijsheid, die zich voortdurend uitbreiden vanuit de Schepper. Deze creëren fasen van Ascensie, tijden van focus, onderwerpen waarop men zich concentreert, en zo betekent het dat als je met de Ascensie-energieën stroomt, dat het bijna is alsof je deelneemt aan een spirituele school. De onderwerpen stromen gewoon je werkelijkheid en je bewustzijn binnen. Als je meebeweegt met de stroom van het Ascensieproces is het zoveel gemakkelijker, natuurlijker en ontvang je een grote hoeveelheid steun. Je hoeft je geen zorgen te maken over waar je je op moet richten, of wat voor jou het meest voordelig is om je op te richten. Je staat jezelf gewoon toe te ontvangen wat wordt geleid, waarbij je merkt dat de bloei, het ontwaken en de verschuiving gemakkelijk en natuurlijk plaatsvinden.

Zoals wij de energieën herkennen die in deze tijd naar voren komen, zijn zij gericht op kracht en er is een gebied binnen de Ascensieverschuiving dat gericht is op toegang tot wijsheid en kennis uit vorige of gelijktijdige levens. Wanneer je met gelijktijdige of voorbije levens werkt, ontdek je vaak gebieden die geheeld of losgelaten moeten worden. De blokkade of beperking, de spanning of wat er ook in die ruimte is opgeslagen, kan worden losgelaten, overwonnen en je kunt een stap vooruit zetten in je Ascensie. Maar met de energie die in deze tijd naar voren komt, gaat het erom je te concentreren op vorige en gelijktijdige levens en daaruit de grootste geschenken te ontvangen.

Er is een prachtige meditatie die velen bereiken op de innerlijke vlakken. Ik wil die aan jullie beschrijven en hopelijk begrijpen jullie dan ook het doel van deze fase van Ascensie en de meditatie.

Velen gaan naar de ruimte, het heiligdom en de ashram van hun ziel in hen. Zij zitten in die ruimte en laten zich omringen door hun zielsenergie en hun scheppersuitdrukking. Terwijl zij dit bereiken, stellen zij zich voor dat zij zich in de mooiste tuin bevinden. Je zou kunnen zeggen de tuin van de ziel. Voor hen ligt gras, en uit dit gras komen kristallen juwelen tevoorschijn. Misschien zie je hun punten boven de grond uitsteken. Geleidelijk komen deze kristallen tevoorschijn, vooral als je je erop concentreert. Je kunt dit in meditatie doen en je aandacht op één kristal of juweel vestigen en het uitnodigen om uit de grond in je zielen ashram tevoorschijn te komen. Sta jezelf toe het op te pakken en vast te houden. Erkennen dat dit juweel/kristal energie bevat uit een vorig of gelijktijdig leven. Dit is iets waarop je hebt gewacht om het te erkennen. Het kan een vaardigheid zijn, een instrument, een begrip of een bron van inspiratie waar je op hebt gewacht, omdat het iets is dat je werkelijkheid zal beïnvloeden. Sta jezelf toe bij dit juweel te gaan zitten en de energie ervan in je wezen te laten smelten. Stel je voor dat het als een ijsblokje is, als je het vasthoudt, smelt het in een vloeibaar licht dat in je handpalmen, je armen en in je hele wezen stroomt. Mediteer dan in de kleur van het licht, de sensatie of erken gewoon de aanwezigheid ervan, zodat het in je wezen kan integreren.

Dit zijn tijdscapsules uit vorige of gelijktijdige levens en je ziel zal ervoor zorgen dat je diegene ontvangt die het meest geschikt zijn voor nu. Deze tijdscapsules gaan niet over het helen van het verleden of een gelijktijdig leven of over iets loslaten. Ze moedigen je aan om de waarheid en je kracht te aanvaarden, in je op te nemen. Wat ontdek je dat je aanmoedigt om in je kracht te staan?

Er kan veel of slechts één juweel te ontdekken zijn in de tuin van je ziel. Neem de tijd om te onderzoeken en in je op te nemen wat nodig is. Als je niet bewust, of met je verstand, kunt begrijpen wat er in deze tijdcapsules zit, is dat oké, je kunt het gewoon in je opnemen en aanvaarden. Misschien merk je de komende dagen of weken iets nieuws, een nieuwe energie of inspiratie. Misschien voel je je aangetrokken tot een nieuwe activiteit. Dit is het ontwaken van je tijdscapsule. En zoals we al zeiden, het gaat erom dat je in je kracht staat. Alles wat je ontvangt is heilig en zal je ondersteunen om toegang te krijgen tot je eigen goddelijke kracht.

Ik, Lord Merlijn, begeleid je om deze oefening te volbrengen zoals velen dat doen op de innerlijke vlakken. Samengevat is het om in je ziel te gaan. Stel je die voor als een tuin, om de tijdscapsules voor ontwaken op te roepen die je zullen ondersteunen bij het bekrachtigen van je kracht. Sta jezelf toe juwelen in de tuin te herkennen. Pak ze op, houd ze vast, concentreer je erop, absorbeer ze als een ijsblokje, ze zullen smelten in je handen.

Laat jezelf deze vibraties belichamen. Ik wens je plezier, vreugde en dieper ontwaken terwijl je de tijdscapsules van je vorige levens of gelijktijdige levens ontdekt.

Ik dank jullie,

Ik Ben Lord Merlijn

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: Wakkeremensen.org