Lord Melchizedek – Overvloed in Zijn Ware Vorm

Lord Melchizedek – Overvloed in Zijn Ware Vorm

Gechanneld door Natalie Glasson
Originele Bron: Sacred School of OmNa – 8 April 2021

Ik ben Lord Melchizedek groet en welkom aan alle wezens, ik reik mijn licht, waarheid en mijn liefde uit, ik ben Lord Melchizedek. Ik ben een collectieve energie en toch kunnen jullie mij zien als een enkele bron, een bron van licht die het Universele Niveau overziet en wijsheid, liefde, kennis, en het goddelijke plan van de Schepper voortbrengt. Het is een eer om vandaag in jullie aanwezigheid te zijn en ik wil spreken over overvloed, overvloed in zijn ware vorm.

Wat is Overvloed?

Jullie kunnen misschien verduidelijken wat overvloed is binnen jullie werkelijkheid als verschillende producten of objecten, ervaringen, of situaties die jullie zouden kunnen hebben of wensen te hebben. Deze staan bekend als creaties, overvloed kan bekend zijn als creaties, de creaties die je herkent in jouw werkelijkheid. Overvloed is het product van creaties, de manifestatie van jouw creaties. Nu is overvloed zoveel meer dan dit, want als het creaties zijn, zijn het ook energie, gedachten, gevoelens, perspectieven en overtuigingen. In werkelijkheid is overvloed wie je bent, alles wat je creëert, en alles wat bepaalde scenario’s en uitkomsten in jouw realiteit trekt. Jij bent de energie van overvloed, jij bent de essentie van overvloed, de vorm, en de ervaring van overvloed. Jij bent degene die overvloed creëert in jouw werkelijkheid via je lichaam, wezen, energielichaam, ziel, gedachten, emoties, en je intenties. Daarom ben jij overvloed.

Als we opnieuw vragen wat overvloed is, erkennen we dat overvloed een frequentie en energie is, een sensatie, een lichtflits of een geluid, alles wat de Schepper is, omdat de energie van overvloed uit de Schepper stroomt.  Jullie zijn de Schepper; jullie houden de vibraties van de Schepper in jullie wezen en drukken ze uit, en jullie lichaam creëert als een machine. Jullie ontvangen en belichamen de energie van overvloed en jullie lichaam als een goed geoliede machine creëert deze overvloed. Je kunt overvloed herkennen in alle gebieden van je werkelijkheid, misschien lentebloemen die bloeien, of misschien bladeren die aan de bomen groeien, of lachende kinderen als ze je passeren. Overvloed in die vormen kan onpersoonlijk lijken omdat het kan lijken alsof het niet van jou is en dat het van anderen is, het is van de bloemen, de bomen, de kinderen. Echter, jullie creëerden die overvloed, jullie creëerden dat jullie aanwezig waren om de overvloed te ervaren, daarom zijn jullie in co-creatie van de overvloed en ja, jullie kunnen dat claimen als overvloed in jullie realiteit.

Hoe Laat Overvloed Jou Voelen?

Als je je voorstelt dat je de stroom van overvloed door je wezen ervaart, waardoor het zich manifesteert in jouw werkelijkheid. Wat zou je dan voelen? Zou je je compleet voelen, zou je je vervuld voelen, zou je je opgetogen voelen, overgelukkig, opgewonden? Je zou kunnen zeggen dat deze gevoelens er alleen zijn omdat je overvloed ervaart, maar deze gevoelens zijn de overvloed zelf. Als je geld voor jezelf manifesteert en dit geld stelt je in staat om alles te doen wat je in je werkelijkheid moet doen, heb je prachtige, verrukkelijke gevoelens in je.

Is het geld de overvloed of zijn die gevoelens binnen in je wezen de overvloed energie?

Dat is een interessante vraag. We zouden kunnen zeggen dat beide overvloed zijn, het geld is de overvloedige energie in vorm en de gevoelens, de verrukking, de vreugde, zijn de overvloedige energie die door jouw wezen stroomt, uitgedrukt via jouw lichaam en jouw wezen. Maar je kunt het geld creëren, de overvloed en misschien niet die overvloed gevoelens in je wezen hebben, want misschien vervult het geld je niet. Je kunt die gevoelens in je wezen creëren zonder het geld. Daarom kunnen we erkennen dat de ware overvloed de gevoelens in je wezen zijn en ja, het kan zich manifesteren in vormen die je vervullen met verrukking. Je kunt overvloed in je wezen creëren, de gevoelens, het gevoel en de ervaring van overvloed zonder de uiterlijke objecten, ervaringen, situaties.

Wat Is De Ware Vorm Van Overvloed?

Als deze emoties, energieën, ervaringen in jouw wezen worden herkend als overvloed waarvan jij de creatie of schepper bent van deze overvloedige gevoelens. Dit betekent dat jij de energie van overvloed bent. Elke cel, gedachte, energielichaam van je wezen is de energie van overvloed. Dit betekent dat je toegang hebt tot de energie van overvloed wanneer je maar wilt. Het betekent ook dat jouw innerlijke ervaring zo belangrijk is, meer nog dan je uiterlijke ervaring, jouw ervaring binnenin jou zal je uiterlijke ervaring beïnvloeden. Het is zo belangrijk om die innerlijke vibraties, intenties, gevoelens en gedachten te cultiveren, om overvloed te creëren en je af te stemmen op de overvloedige aard van je wezen. Het is alsof je zoveel verschillende jassen hebt, je zou de jas van liefde kunnen dragen of de jas van overvloed, de jas van vrede en het is allemaal jouw keuze. Je kunt ze allemaal tegelijk dragen als je in jezelf vrede, liefde en overvloed creëert, dan zal het zich automatisch in je werkelijkheid manifesteren.

Als je binnen in jezelf een wereld van overvloed creëert, hoe ziet dat er dan uit?

Een innerlijke wereld van overvloed zou omschreven kunnen worden als zelfliefde, liefdevolle gedachten, vergevingsgezindheid, waarheid, eerlijkheid, vrede, harmonie met jezelf en jezelf ondersteunen. Een innerlijke wereld van overvloed zou kunnen bestaan uit het voeden van jezelf, energetisch en lichamelijk met voedzaam voedsel, voedende oefeningen, voedende gedachten en voedende gevoelens. Het gaat erom jouw innerlijke wereld te creëren als een plaats van overvloed en de grootste energie die je jezelf kunt geven is vergeving. Als je onenigheid in je wezen oplost, schuld oplost, elke vorm van schade oplost, begin je je af te stemmen op je ware aard, de vibratie van de Schepper die je bent. Jouw innerlijke wereld wordt harmonieus, het wordt overvloedig, en je voelt in elk aspect van je wezen dat je overvloedig bent. Je bent de energie van overvloed. Zo erken je dat je heel bent, dat je compleet bent, dat je vervuld bent, dat je op één lijn ligt en verbonden bent met de Schepper. Jij bent de Schepper.

In jouw wezen is er geen behoefte om iets te willen. Wanneer je mediteert en je energie in jezelf concentreert, ontbreekt het je dan aan dingen? Heb je het gevoel dat je dingen nodig hebt? Als dit het geval is, roep dan healing aan, je mag mij aanroepen, Heer Melchizedek en mijn Universal Medical Healing Team of het Universal Healing Team. Vraag ons om je te vervullen zodat gebrek en pijn oplossen zodat je een vibratie ervaart waar je innerlijke wereld zo overvloedig, liefdevol en vredig wordt dat je ervan geniet om in meditatie te zijn. Je geniet ervan naar jezelf te kijken in de spiegel, je geniet van wie je bent wanneer je met andere mensen bent, je geniet van wie je bent wanneer je alleen bent. Zo word je een overvloeiende fontein van overvloed, een fontein die overvloedige energie geeft en de liefde van de Schepper en vrede en harmonie aan alle wezens en alles.

Dit is overvloed in zijn ware vorm, het is eeuwig voor altijd en onophoudelijk. Dit is wat ik, Lord Melchizedek, met jullie wil delen omdat het nu zo belangrijk is en zo’n heling zal creëren over de hele wereld en binnen jullie wezen.  Hoe meer jullie in een ruimte van vrede, overvloed en liefde binnenin je wezen kunnen zijn, hoe gemakkelijker jullie werkelijkheid zal zijn, hoe meer jullie in staat zullen zijn te creëren wat jullie willen.

Neem de tijd om na te denken over de ware vorm van overvloed, misschien gaan jullie het nog dieper onderzoeken. Wanneer jullie je verbinden met de energie van overvloed van de Schepper weet dan dat het jullie ware vorm is, jullie zijn een uitdrukking van overvloedige energie en jullie kunnen creëren wat jullie maar wensen.

Jullie innerlijke wereld moet overvloedig en gevoed zijn voordat jullie het in je uiterlijke wereld herkennen.

Ik dank jullie,

Ik ben Lord Melchizedek

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien