Lord Melchizedek: Herstel je Ziel – Geest Verbinding / Gechanneld via Natalie Glasson –

Lord Melchizedek:
 Herstel je Ziel – Geest Verbinding
Gechanneld via Natalie Glasson –
 Oorspronkelijke bron: Sacred School of OmNa 
Als een kosmische bloem open ik de bloembladen van mijn ziel voor jou, zodat het levendige, heilige en intens liefhebbende licht van de kern van mijn wezen in jouw realiteit, aura, lichaam en ziel kan stromen. Wij bestaan in een buitengewoon en enorm Universum; het is verwant aan de tuin die is gecreëerd en onderhouden door de Schepper. Ik ben het bloemhoofd waarop je kunt rusten, beschermd door mijn krachtige, krachtige bloembladen, die je inkapselen in de puurste vibratie van licht. Ik ben de enorme licht gouden zon die op jouw gezicht, hart en ziel schijnt; accepteer mijn warmte en kosmische liefde terwijl het op je afstraalt. Ik ben de lucht die op natuurlijke wijze in jouw lichaam stroomt, jouw wezen omringt en voortdurend tegen jouw huid veegt. Ik ben de verpleger, verzorger en aanhankelijke toegewijde van de tuin van de Schepper; Ik ben Het Universum van de Schepper. Ik ben een verenigd aspect van de Schepper; Ik houd toezicht op elk aspect van Het Universum, klein of groot. Mijn energie bestaat in alles omdat ik een uitdrukking ben van de liefde en het bewustzijn van de Schepper, een opzichter en leidend licht voor iedereen op Aarde. Begrijp alsjeblieft dat ik hier ben om je te ondersteunen, om je te helpen de uitdagingen van de Aarde School te overwinnen en de waarheid van de Schepper te begrijpen. Ik ben jouw moeder, vader, broer, zus; Ik ben de grond waarop je staat, de hemel boven je. Ik ben jouw ziel, jij bent mijn ziel; we zijn de Schepper in manifestatie op de Aarde en innerlijke gebieden.

Ik ben Heer Melchizedek, Universele logos en liefhebbend hart van de Schepper. Ik ben een kosmische, galactische meester en Christus, die het Universele Christusbewustzijn in mijn wezen houdt. Ik belichaam de vele niveaus van Het Universum van de Schepper en begrijp hoe je door de dimensies van leren en integratie heen kunt gaan om grotere eenheid te bereiken. Ik overzie de Aarde vanuit het universele niveau, ik bescherm, voed en leid zielen die op Aarde bestaan, op planetair niveau, op zonniveau, galactisch niveau en universeel niveau. Ik integreer alle stralen van licht en verlichting van elk enorm en uitgestrekt niveau in mijn energie en het universele niveau. Ik accepteer de hoog vibrerende energieën van de kosmische en multi-universele niveaus van Het Universum van de Schepper en kanaliseer deze naar elk niveau en elke ziel op de meest geschikte energietrilling voor acceptatie. Ik realiseer me de wil, diepzinnige ideeën en energie van de Schepper terwijl deze doorgegeven worden door geëvolueerde meesters en bakens van licht. Het is mijn bedoeling om de wil van de Schepper te ontrafelen, te verankeren en te verdelen op universeel niveau en in de geest van de galactische, zonne- en planetaire Logoi. Je kunt me beschrijven als een universeel anker voor de energie van de Schepper en het Christusbewustzijn, een bron waardoor het licht van de Schepper schijnt en wordt verspreid. Ik bezit de vele talenten, vaardigheden, wijsheid en vibraties van de Schepper; Ik ben verenigd met het hart, het verstand en de ziel van de Schepper en help iedereen bij het verkrijgen van een aspect van eenheid dat het meest geschikt is voor hun eigen spirituele groeiproces.

Om persoonlijk met mij in contact te komen, moet je gewoon mijn naam herhalen als een mantra, ‘Heer Melchizedek’, of mij op jouw eigen manier naar je toe roepen. Het herhalen van mijn naam zal helpen bij het verankeren van mijn vibratie, licht, liefde en bewustzijn in je wezen.
De relatie van jouw ziel en jouw geest
Jouw ziel is puur, het is een hoog vibrerende energie van liefde en wijsheid, het is een buitengewoon positieve invloed in jouw leven en toch kan het geïsoleerd raken, uitgeput raken in vibratie als gevolg van fysieke invloeden en de illusies van het ego. Hoewel elk aspect van jouw wezen een manifestatie van de Schepper is en in werkelijkheid puur en heilig is, heeft het ego op een fysiek Aardniveau de neiging om de controle op een negatieve manier te nemen en dit is eenvoudigweg omdat de geest en de ziel zijn losgekoppeld  in zekere mate en niet als één werken. De geest put uit eerdere ervaringen, zelfs uit vorige levenservaringen om elke ervaring in jouw leven te doorstaan. De geest wil dat je je veilig voelt, dit kan zich manifesteren als een behoefte om de controle te hebben, vooral als de ziel niet gekoppeld is. De geest kan worden beschreven als de voornaamste bron van wijsheid en jouw ziel en goddelijke intuïtie overmeesteren, die van nature door jouw wezen stromen.
Jouw geest is zo krachtig dat hij je ondersteunt bij het projecteren en manifesteren van de realiteit die je voor je ervaart. Jouw geest doorzoekt constant herinneringen uit het verleden alsof je ergens naar op zoek bent, misschien is het leiding of verlichting. Het hoofddoel is om jouw verbinding met de Schepper op Aarde te herstellen, zoals gevoelens van vreugde, vrede, eenheid en eenzijn. Het probeert dit echter te bereiken door materiële kennis en ervaringen.
Jouw ziel is altijd aanwezig binnenin jouw wezen en deelt voortdurend wijsheid, liefde en goddelijke steun om je te dienen. Het is de geest door gewoonten en conditionering die ervoor kan zorgen dat je je zelfs niet gewaar bent of bewust bent van de aanwezigheid van jouw ziel en de voortdurende emanatie door jou heen. Dit kan de illusie veroorzaken dat jouw ziel geblokkeerd is om te integreren in jouw wezen of dat je geen verbinding kunt maken met of communiceren met jouw ziel.
De ziel houdt veel lessen en ervaringen uit andere levens vast, evenals ervaringen die meer leren en uitbreiding zullen manifesteren. Het kan lijken alsof de ziel gereinigd moet worden, echter, jouw ziel nodigt het volledige lichaam uit en realiseert je jouw ziel door bepaalde ervaringen aan je leven op aarde te geven.
Wanneer de ziel wordt genegeerd en de geest de controle overneemt en een betrokkenheid met illusie zich kan manifesteren, is er in dit geval eenvoudigweg een behoefte om meer eenheid naar jouw wezen te brengen, jouw geest verbind met jouw ziel, en op deze manier jouw geest bekrachtigd en tot rust brengt met de energie van jouw ziel.  Dit creëert prachtige ervaringen van vertrouwen, harmonie, sereniteit en geliefd zijn in de geest die jouw hele wezen en werkelijkheid beïnvloedt. De geest is in staat om angst, oordeel, lijden en pijn los te laten om goddelijk geïnspireerd te zijn door de waarheid van de Schepper. Dit creëert zo’n mooi gevoel van volledig ondersteund, geliefd, veilig en genezen zijn.
De Geest Omarmen met Jouw Ziel
Focussen op de liefde van jouw ziel die door jouw wezen pulseert, is een krachtige manier van stilte voor een kwebbelende en ongefocuste geest. De geest omarmen met liefde kan helpen bij het verdiepen van meditatie terwijl de geest een grotere stilte aanneemt die een nieuwe verbinding met jouw ziel mogelijk maakt. Wanneer anderen spreken over zielsontwikkeling, ascensie, verlichting en integratie, spreken ze over de eenheid tussen de ziel en de geest, het is een grote prestatie die te verkrijgen is en kan leiden tot meer beheersing en bewustwording.
Sta jezelf toe om rustig te zitten, te ontspannen en te proberen je te concentreren op het woord ‘Stilte’, in jouw geest, je kunt je het woord voorstellen of herhalen. Concentreer je op dit woord en sta jezelf toe te weten hoe lang het duurt voordat je geest je afleidt met een extra gedachte. Zodra je je realiseert dat je bent afgeleid, breng je je aandacht terug naar het woord ‘Stilte.’ Beoordeel jezelf niet, maar elke keer dat je een afleiding ervaart, maak je jezelf los van de afleiding en breng je jezelf terug naar het moment. Dit zal je helpen te begrijpen hoe invloedrijk en afleidend je geest kan zijn in jouw dagelijks leven. Voltooi de oefening door je ziel uit te nodigen om je geest te omarmen in de zuiverste krachtige liefdesenergie en vibratie. Voel, besef of erken de liefde van jouw ziel en veranker je in elk aspect van jouw geest, alsof het een verzachtende balsem is.
Verklaar vervolgens: 
‘Ik roep nu de geliefde en heilige energie van mijn ziel op om uit te breiden en op te zwellen en te smelten in mijn lichaam, aura en omgeving. Ik vraag mijn ziel om een diepere band en verbinding met mijn geest te creëren, mij te helpen bestaan als een baken van mijn zielslicht, het licht en de liefde van de Schepper te uiten vanuit elke porie van mijn wezen. Ik vraag Lord Melchizedek om toezicht te houden op dit proces van integratie. Dank je.’
Stel je voor hoe het licht zich in jouw geest zal manifesteren, het kan een lichtstraal creëren door het centrum van jouw geest die uitstraalt naar elk aspect van jouw geest. Je kunt je voorstellen dat het licht als een pet of hoed over je hoofd stroomt en in je geest smelt, of dat er zich een gouden hart in jouw geest, pulserend liefde en positief bewustzijn in je gedachten kan manifesteren. Sta jezelf en je ziel toe om creatief te zijn en een symbool te genereren waarop je kunt mediteren en ervaar de verbinding tussen jouw ziel en geest. Laat je geest overspoeld worden met het licht van jouw ziel, wetende dat het licht de goddelijke wil van de Schepper bevat, een hoog vibrerend bewustzijn van verlichting, de wensen van jouw ziel, en kostbare gedachten van liefde.
Stel je voor dat jouw ziel zich uitbreidt om jouw hele lichaam te vullen, het smelt door jouw huid en komt in jouw aura terecht, lost alle negatieve energie op en verankert liefde in jouw hele wezen. Zit en ervaar jouw goddelijke energie. Als jouw geest de leiding probeert te nemen, omarm het dan in diepe liefde en vergeving. Dit is jouw speciale tijd van verbinding en integratie tussen jouw ziel en geest, die op zichzelf levens veranderend kan zijn. Hoe meer je je bezighoudt met deze beoefening, hoe meer jouw geest zich opent om de heilige aanwezigheid van jouw ziel te realiseren en te herkennen, waardoor je je ziel gevuld en ziel gerealiseerd kunt voelen.
‘Mijn ziel verbindt zich diep met mijn geest, ik ervaar focus, helderheid en de uitdrukking van liefde doorheen mijn gedachten. Ik ben bewust in de aanwezigheid van mijn ziel.’
Dit is een krachtige affirmatie die kan worden gebruikt als een mantra om jouw gedachten te centraliseren en hulp aan te roepen om je te helpen een diepere verbinding te krijgen tussen jouw ziel en geest.
Met liefdevolle ondersteunende pure integratie,
Heer Melchizedek
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
reeds van u hebben mogen ontvangen.
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien