Lady Quan Yin – Laat Het Universum Je Dienen

 

Lady Quan Yin – Laat Het Universum Je Dienen

Gechanneld door: Natalie Glasson – 2 Juni 2023

Groeten aan alle wezens van licht op de Aarde. Ik ben Lady Quan Yin, ik kom met liefde en vrede om jullie te omhelzen. Ik kom om jullie ziel kracht te geven en de synthese van jullie ziel met jullie fysieke lichaam en hogere aspecten van jullie wezen te ondersteunen. Ik ben hier om jullie te helpen en te assisteren bij jullie meesterschap, jullie te ondersteunen bij het diep in je wezen graven om de juwelen, het goud, de kostbare kwaliteiten te ontdekken die je van en door de Schepper als de jouwe hebt aanvaard.

Vandaag wil ik het hebben over het toestaan van het Universum van de Schepper om jou te dienen. Binnen het Universum van de Schepper zijn er talloze niveaus en dimensies van energie. Er zijn meerdere vibraties en frequenties van licht. We kunnen ons voorstellen dat elke lichttrilling en frequentie wordt vertegenwoordigd door een kleur en dat elk een heilige en kostbare eigenschap van de Schepper in zich draagt. Je kunt een straal, trilling, frequentie of licht oproepen om over en door je wezen te stromen, zodat je de kwaliteit van die energie of lichttrilling kunt absorberen. Het is bijna alsof je de vitaminen en mineralen van de Schepper absorbeert om je eigen opstijging op Aarde te ondersteunen.


Je kunt jezelf ook toestaan om talrijke stralen, trillingen en lichtfrequenties te accepteren, zoals een verzameling lichttrillingen, elk met zijn eigen focus, die een kwaliteit creëren wanneer deze energieën samenkomen. Ze creëren een bepaalde synthese, een unieke energie, zoals een karakter. Deze trillingen en de synthese die ontstaat zijn uniek, en elke keer dat je je verbindt met het Universum van de Schepper en de lichttrillingen, zul je een andere synthese van lichttrillingen ervaren. Het is als een regenboog en een verzameling kleuren die je ontvangt, en elke keer dat je je verbindt zal de verzameling kleuren die je ontvangt anders zijn, en hun synthese zal een andere energie creëren. Elke keer dat je je verbindt is het anders omdat er zoveel verschillende lichtstralen en lichttrillingen zijn in het Universum van de Schepper. Een andere reden is dat elke keer dat je je met het Universum van de Schepper verbindt, je jezelf op een andere manier laat zien. Soms laat je wonden zien, andere keren kom je tevoorschijn verbonden met je essentie. Andere keren heb je een focus of een doel, een vraag of iets dat je wilt ontvangen of manifesteren. Zoals jij op elk moment anders en divers bent, zo is het Universum van de Schepper dat ook. Dit maakt het magisch, want wat je ook nodig hebt, het is altijd voor je beschikbaar. Het Universum van de Schepper kan een synthese van licht creëren die jou op elk moment ondersteunt, wat betekent dat je de constante steun van het Universum van de Schepper hebt. Je hebt op elk moment toegang tot alles wat je nodig hebt, het Universum van de Schepper houdt geen energieën achter. Het deelt de volheid van de Schepper met jou.

Ik, Lady Quan Yin, nodig je uit om dit de komende dagen te overwegen. Er is veel contemplatie voor nodig om te beseffen hoe je je toont aan het Universum van de Schepper. Wanneer je je verbindt met het Universum van de Schepper, wanneer je iets vraagt aan het Universum van de Schepper, is het belangrijk om op dat moment volledig bewust te zijn van jezelf.

Wat zijn je gedachten? Wat zijn je emoties? Hoe voelt je lichaam? Voel je je geaard? Voel je je verbonden?


Je hoeft jezelf op geen enkele manier te beoordelen. Het is gewoon een acceptatie. Het mooie is dat je je na het ontvangen van de energie van de Schepper weer bewust kunt worden van jezelf en eventuele verschuivingen of transformaties kunt opmerken.

Het tweede ding dat ik je aanmoedig te overwegen, is dat het Universum van de Schepper gevuld is met eigenschappen van de Schepper, en ze zijn zo divers en verschillend.

Wanneer je een verzoek doet, trekken bepaalde energieën en kwaliteiten samen, alsof ze een regenboog creëren die uniek is voor jou, met kwaliteiten die uniek zijn voor jou. Het is aan jou om deze regenboog te ontvangen, om het over en door je wezen te laten stromen, om het te ontvangen, te absorberen, om de impact ervan op je wezen te herkennen. Als je hiermee begint te spelen, zul je je vermogen om te ontvangen opmerken, je zult de energieën opmerken die je ontvangt, evenals hoe het Universum van de Schepper je ondersteunt. Het resultaat is dat je jezelf kunt toestaan om je volledig gewiegd, gedragen en ondersteund te voelen in het Universum van de Schepper.

Als je op deze manier met het Universum van de Schepper werkt, sta je het Universum van de Schepper toe om jou te dienen.

Je moet ook nadenken over het verzoek dat je doet. Hoe doe je een verzoek aan het Universum van de Schepper? Wat vraag je? In veel opzichten is dit aan jou om te beslissen, te onderzoeken en mee te experimenteren. Om een verzoek te doen, nodig ik Lady Quan-Yin je uit om de grond te voelen, de steun van Moeder Aarde onder je, om het gloeiende licht van je ziel en de Schepper in je te herkennen, om diep te ademen.


Om te verklaren dat je nu in direct gesprek bent met het Universum van de Schepper. Dat alle verzoeken van jou door het Universum van de Schepper worden ontvangen en dat je klaar bent om de synthese van Schepperskwaliteiten van het Universum van de Schepper te ontvangen.


Doe dan je verzoek. Wat is het dat je nodig hebt, wilt of vereist?

Je zult merken dat wanneer je een verzoek doet dat jouw ascensie dient, je bekrachtigt, je beter in staat bent om het te ontvangen. Als iets je ego of een persoonlijkheidstrek bekrachtigt, ontvang je het misschien niet op de manier die je wenste. Het is belangrijk om te beseffen dat manifestatie voortkomt uit belichaming. Je hebt het hele Universum van de Schepper bij je, het ondersteunt je, het staat tot je beschikking, je kunt meerdere regenbogen creëren en ze ontvangen door ze in je wezen te ademen en ze te belichamen. Er is geen limiet. Er is alleen de overvloed van de Schepper die je kunt ontvangen.

Sta jezelf toe het nu te ontvangen, namens jezelf en anderen.

Ik ben Lady Kwan Yin. Ik dank u.

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: Reinier