Jouw Engelachtige Lichaam van Liefde Laten Ontwaken door Aartsengel Michael / Gechanneld door Natalie Glasson

Jouw Engelachtige Lichaam van Liefde Laten Ontwaken door Aartsengel Michael
Gechanneld door Natalie Glasson – Originele bron: Sacred School of OmNa
Ik ben Aartsengel Michael; Ik strek mijn zegeningen en liefde nu uit vanuit de diepten van mijn ziel. Sta jezelf de vrijheid toe om te baden in mijn licht en de liefde waarmee ik je wil omhelzen. Ik, Aartsengel Michael, ben de engelachtige vertegenwoordiger van de eerste lichtstraal die de wil van de Schepper en het goddelijk plan vasthoudt, naast Aartsengel Faith mijn vrouwelijke aspect. Aartsengel Faith is aanwezig als ik contact met je maak en misschien zou je haar energieën willen vragen om zich te mengen met je eigen hulp bij het verbeteren van jouw innerlijke geloof in jezelf en alles wat de Schepper is. Aartsengel Faith wacht om je te helpen en zal alleen de zuiverste vibratie van liefde met je delen.
We zijn hier om je te ondersteunen en Onvoorwaardelijk van je te houden, we treden op als vertegenwoordigers van de liefde van de Schepper; we houden en channelen de liefde van de Schepper van de hoogste vibratie en zuiverste kwaliteiten door onze wezens heen naar iedereen. Liefde is de enige waarheid; al het andere is gewoon een illusie. Wanneer je jezelf toestaat om te baden in de zuiverheid van liefde, zul je jezelf toestaan om als een vlinder te transformeren in alles wat jouw ziel spiritueel van je verlangt om te bereiken en te belichamen in jouw huidige leven op Aarde. Wij bieden je onze liefde aan als een hand van waarheid om je op te tillen en inspireren je om te beseffen dat de Schepper altijd in je aanwezig is.
Liefde is de essentie van de Schepper; het is juist dat liefde de focus van de mensheid en alle lichtwerkers is, zodat iedereen de essentie van de Schepper kan ontdekken en zich volledig kan verenigen met de essentie van de Schepper. Liefde is helend, transformerend en verhelderend, het stemt je af op alles wat je nodig hebt en alles wat de Schepper is.

Twaalf fasen van je engelachtige lichaam van liefde

Ons doel vandaag is om je op één lijn te brengen met, en de twaalf fasen van integratie te verankeren en te activeren die de belichaming van je Engelenlichaam van Liefde mogelijk maken.  De twaalf fasen van integratie symboliseren twaalf kwaliteiten van de Schepper die het Engelenrijk via hun bestaan overbrengt. Elke kwaliteit, wanneer geactiveerd in jouw wezen, stelt je in staat om jouw Engelenlichaam van Liefde verder te realiseren, te belichamen en tot uitdrukking te brengen. De twaalf fasen van je Engelenlichaam van Liefde belichaming zijn:
Zuiverheid – Het erkennen van de zuiverheid en eenvoud van jouw vibratie, jouw wezen en de Schepper.
Verbinding – Het zien, voelen en erkennen van de reflectie van de Schepper in jouw zelf, anderen en alles.
Innerlijke kracht – De kracht en goddelijkheid binnenin je benutten om te handelen, te reageren en te bestaan vanuit de ruimte van liefdevolle kracht binnenin je wezen die grootsheid creëert.
Vrede – Het overstijgen van de illusies van gedachten, chaos en onzekerheid om de aanwezigheid van rust en harmonie binnenin je te herkennen; een innerlijke kennis dat alles goed is.
Genezing – Het herstel van jouw hele wezen op alle niveaus, naar jouw oorspronkelijke staat van Scheppers uitlijning, -belichaming en -expressie.
Eenheid – Jouw natuurlijke eenheid met alles wat de Schepper is, een gevoel van gelijkheid, respect en harmonie in jezelf, tussen jou en iedereen, en jij en de Schepper.
Vertrouwen – Een onwrikbare kennis en intuïtie binnenin je die je voortdurend op de juiste manier begeleidt om jouw leven en spirituele evolutie met gemak te navigeren.
Vreugde – Een gevoel van opgetogenheid en geluk dat vanuit jouw innerlijk, vaak vanuit afstemming en harmonie met alles wat jij als Schepper bent, ontstaat.
Uitbreiding – De bereidheid om voortdurend over je grenzen heen te bewegen en de illusies van het leven om je te richten op de waarheid die vanuit jouw innerlijke naar voren komt, zoals die tot uitdrukking tot je komt van de Schepper.
Zelfbewustzijn – Het erkennen van het zelf als niet een individu, maar het hele Universum van de Schepper.
Gelukzaligheid – De euforie van het aanwezig zijn met de Schepper en het kennen van de Schepper is bij jou aanwezig.
Onvoorwaardelijke Liefde – Onvoorwaardelijke constante expressie van liefde voor jezelf en anderen.
Neem de tijd om na te denken over elke kwaliteit en fase en realiseer je hoe enthousiast elke kwaliteit in jouw wezen jouw leven en spirituele realiteit zal beïnvloeden. Erken hoe sommige kwaliteiten meer door jou belichaamd kunnen worden dan andere.
Het doel van het verankeren en activeren van alle twaalf fasen en kwaliteiten van jouw Engelenlichaam van Liefde is het in balans brengen van elke kwaliteit binnenin jouw wezen. Daardoor ontstaat er een groter evenwicht en een grotere afstemming met jezelf en de Schepper in je hele wezen. Zo ervaar je jezelf meer als een belichaming van liefde, bestaande als een baken van liefde voor jezelf en anderen op Aarde.
Het Laten Ontwaken van de Twaalf Fasen van Jouw Engelachtige lichaam van liefde
Ik, aartsengel Michael, wil een invocatie met je delen om je te ondersteunen in het ervaren van een ontwaken en belichaming van de twaalf fasen van je Engelenlichaam van liefde, waarmee jij je ervaring en expressie van onvoorwaardelijke liefde een boost geeft.
Zeg het gewoon hardop of in stilte,
Ik roep Aartsengel Michaël, Aartsengel Faith en het Engelenrijk op om nu dicht bij mij te komen. Steun mij in het ontvangen en herkennen van jullie energieën die in mijn wezen stromen. Laad mijn hele wezen alstublieft op met jullie verzorgende en tedere vibraties van Schepper en Engelenliefde. Het is mijn wens om de twaalf fasen van mijn Engelenlichaam van Liefde in mij te verankeren en te activeren.
Ik ontvang, activeer nu dankbaar in mij en belichaam de kwaliteiten van Zuiverheid (diep ademen en ontvangen), Verbinding (diep ademen en ontvangen), Innerlijke kracht (diep ademen en ontvangen), Vrede (diep ademen en ontvangen), Genezing (diep ademen en ontvangen), Eenheid (diep ademen en ontvangen), Vertrouwen (diep ademen en ontvangen), Vreugde (diep ademen en ontvangen), Uitbreiding (diep ademen en ontvangen), Zelfbewustzijn (diep ademen en ontvangen), Zaligheid (diep ademen en ontvangen) en Onvoorwaardelijke Liefde (diep ademen en ontvangen).
Ik ontvang de kwaliteiten en fasen van belichaming van het Engelachtige Lichaam van Liefde. Laat deze kwaliteiten prominent aanwezig zijn in mijn werkelijkheid, help me op de meest positieve en zalige manier en beïnvloed mijn spirituele groei op de juiste manier. Laat mij de integratie van de kwaliteiten als een lichaam van liefde en ook als individuele kwaliteiten van de Schepper ervaren. Ik stel me volledig open om dit nu te ervaren.
Ik ervaar de volledige samensmelting van het Engelenlichaam van Liefde uit het Engelenrijk met mijn hele wezen.
Ik ervaar het volledig ontwaken en belichamen van mijn Engelenlichaam van liefde vanuit mijn essentie, waardoor de liefde in mijn hele wezen kan pulseren. Ik ben een baken van liefde; onvoorwaardelijke liefde.
Ik vraag dat hoe meer liefde ik opneem en vasthoudt, hoe meer liefde de Aarde vasthoudt om een ware manifestatie van liefde voor Moeder Aarde en de mensheid naar voren te brengen.
Ik ben de twaalf Fases van mijn Engelachtige Lichaam van Liefde, laat dit nu zo zijn’.
Voortzetting en Activering van jouw belichaming van de Twaalf Fasen van jouw Engelachtige Lichaam van Liefde
Als je eenmaal de aanroeping hebt voltooid, kun je het Engelenrijk ’s morgens eenvoudigweg oproepen en hen vragen om de twaalf fasen van jouw Engelenlichaam van Liefde gedurende de hele dag te verankeren in jouw wezen en de Aarde, om volledig te integreren.  Door dit proces van integratie en jouw werk met het Engelenrijk bouw je jouw eigen liefdeslichaam op en begin je de bewustzijns- en energietrilling van je hele wezen om te zetten naar een krachtige, zuivere trillingsliefde, en laat je zo toe dat je als Schepper op de Aarde kunt bestaan.
Met diepe waardering en de Engelachtige kwaliteit van overvloed,
Aartsengel Michaël en het Engelenrijk
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij zijn u zeer dankbaar voor de donaties die wij
in de maand Juni van u hebben mogen ontvangen.
Wij wensen iedereen een fijne en
onvergetelijke vakantie toe
   
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.
In Liefde en Licht, Ine & Martien