Het Kristallijne Koninkrijk – Wortel Chakra Reiniging

Het Kristallijne Koninkrijk Wortel Chakra Reiniging

Gechanneld door: Natalie Glasson – 21 Januari 2022 – Originele Bron: Sacred School of OmNa

Gegroet en liefde, wij zijn de collectieve energie van het Kristallijne Koninkrijk. Wij zijn de geesten die bestaan binnen de kristallen op de Aarde en toch bestaan wij ook als een collectieve energie op de innerlijke vlakken. Wij ondersteunen en zijn betrokken bij belangrijke ascensie verschuivingen voor de Aarde en voor iedereen, aangezien wij, het Kristallijnen Koninkrijk, in staat zijn om in alle dimensies te bestaan, wat betekent dat het voor ons gemakkelijk is om hoog vibrerend licht in de Aarde te verankeren. Het is ons doel om het licht van de Schepper voort te brengen, uit te stralen en ook te versterken. Wij brengen zuivere lichttrillingen voort die vaak intenties of een krachtig doel hebben.

Wij zijn ons bewust van het Overlichtings Project. Wij zijn ons bewust van de stroom of rivier van licht die van de innerlijke vlakken naar alle dimensies stroomt en in het bijzonder naar de Aarde om de cellen binnen te dringen en het hoogste licht te verankeren, zodat de waarheid kan activeren om iedereen verder te verlichten. Wij willen dat jullie weten dat het Kristallijnen Koninkrijk deze stroom van licht ondersteunt.

Wij zenden in deze lichtstroom zuiver wit licht van het Kristallijnen Koninkrijk, dit heeft als doel om zich te verankeren in de wortelchakra van de Aarde en ook de wortelchakra’s van alle wezens op de Aarde. Terwijl dit zuivere, kristallijne witte licht zich verankert in de wortelchakra’s van allen, is het onze intentie om de reiniging van woede te ondersteunen. Woede is een krachtige energie en emotie. Het is nodig in de menselijke werkelijkheid; het is een reactie die essentieel is en die je in staat stelt veel over jezelf te leren. Wanneer woede echter in het wortelchakra wordt vastgehouden, veroorzaakt het veel problemen. Het betekent niet alleen dat je creaties geboren worden uit of met de vibratie van woede. Het betekent ook dat boosheid je benen, je voeten en je onderlichaam kan beïnvloeden, en de organen kan beïnvloeden.

Als boosheid zich mag manifesteren, er doorheen mag bewegen en transformeren in iets anders. Het kan niet stil blijven staan of vastgehouden worden in het lichaam, vooral niet in de wortelchakra, het wordt een natuurlijke reactie die meer licht voortbrengt.

Er zijn veel wezens op Aarde die woede in hun wortelchakra vasthouden, wat genezing en transformatie vereist. Wij van het Kristallijnen Koninkrijk willen ons zuivere witte licht naar voren brengen, dat verankerd is in het Overlichtingsproject, de stroom van licht. Dit betekent dat wanneer je het Overlichtingsproject in je opneemt en oproept, je kunt vragen om je specifiek te verbinden met het Kristallijne Licht, het te aarden en te belichamen om je wortelchakra te reinigen en de aanwezige boosheid te reinigen. Als wij zeggen reinigen, bedoelen we de woede tot bloei brengen, tot transformatie. Woede heeft vaak een doel van grotere verlichting, een dieper inzicht, en zelfkennis. Wanneer de boosheid stagneert, gaat dit weten van het zelf verloren, en ons licht zet het momentum van de boosheid voort om het naar die ruimte van weten of verlichting te brengen die nodig is.

Dit is een kans om meer over jezelf te begrijpen en te herkennen wat het doel van de boosheid en de situatie was. Zo zul je op een andere manier over jouw werkelijkheid beginnen na te denken.

We nodigen je uit om op dit moment de aandacht van je geest en je bewustzijn te plaatsen in je wortelchakra aan de basis van je ruggengraat.

Stel je het wortelchakra voor als een rode kleur. Je kunt de wortelchakra vragen of er onopgeloste woede is, en de wortelchakra zal de onopgeloste woede met je delen. In je eigen tijd, kun je in die woede voelen. Misschien laat de wortelchakra je iets weten over een situatie of scenario dat zich in je werkelijkheid voordoet. Als je in de woede voelt, d.w.z. je ermee verbindt, kan dat ontmoedigend zijn, want woede bevat de energie van macht en vaak zijn veel mensen ook bang voor macht.

Als je met die energie van woede en je macht kunt zitten, kun je het Overlichtings Project vragen om over en door je wezen te stromen en het Kristallijne Licht om in je wortelchakra te stromen. Terwijl dit witte licht in je wortelchakra stroomt, kun je je ervan bewust worden dat je wortelchakra bijna roze wordt door de vermenging van het rode en witte licht. Dit zal alleen tijdens dit proces zijn, het roze licht symboliseert onvoorwaardelijke liefde en het is deze onvoorwaardelijke liefde die wij aan de boosheid geven zodat deze zichzelf oplost.

Terwijl het Kristallijne Licht in en door je wortelchakra stroomt en de aanwezigheid van onvoorwaardelijke liefde creëert, begin je door de illusies van boosheid heen te kijken. Je begint ook nieuwe denkprocessen en begrip te herkennen. Hoe meer je verbonden raakt met de liefdesruimte, de onvoorwaardelijke liefde die uitstraalt en zich manifesteert in je basischakra, des te meer zal de oplossing tot je doordringen. Het kan zo simpel zijn als vergeving nodig hebben. Het kan zelfs het creëren van loskoppeling of verbinding zijn.

Je zult het antwoord en de oplossing begrijpen, het is belangrijk je te realiseren dat zodra die oplossing er is, de woede uit je wortelchakra is losgelaten. Het is niet langer gestagneerd.

In feite blijft het als verlichtende energie om je verder te ondersteunen, en voor jou om mee te creëren. Het wordt jouw fundering. In deze tijd waarin zoveel licht zich in de Aarde verankert, zijn het de vibraties en emoties die afscheiding met de Schepper veroorzaken, die in jullie bewustzijn worden gebracht voor een heling, een transformatie en een oplossing. Het is belangrijk te erkennen dat deze energieën stagneren, ze zitten vast, wanneer je er aan vasthoudt en emoties, vooral van een negatieve vibratie, heeft de energie haar reis niet voltooid. Het is niet natuurlijk voor een energie om als een ding te blijven. Bijvoorbeeld, misschien doet zich een situatie voor in jouw werkelijkheid, die een angst creëert, en je houdt je vast aan die angst. De angst moet gevoeld en begrepen worden en heeft licht nodig, zodat het kan oplossen en zijn reis kan voortzetten. Als je eraan vasthoudt, stop je de energiestroom, stop je de stroom van de reis die het licht, de energie, aan het maken was.

Met dit begrip beginnen we in te zien dat negatieve emoties in feite een positief proces zijn dat momentum en de evolutie naar groter licht mogelijk maakt. Roep alstublieft de Kristallijne Energie binnen het Overlichting Project op en veranker het in jouw wortelchakra of vraag ons om het in jouw wortelchakra te verankeren.

Wij zullen jullie gedurende het hele proces steunen.

Wij danken jullie, wij houden van jullie,

Wij zijn het Kristallijne Koninkrijk

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org