Healing en loslaten van stress door Saint Germain / Gechanneld door: Natalie Glasson – Original Source: Sacred School of OmNa / 10 Augustus 2018

Healing en loslaten van stress door Saint Germain
10 Augustus 2018
Stress is een algemeen woord dat een veelvoud aan gevoelens en innerlijke ervaringen omvat. Angst, spanning, zorgen, nervositeit en trauma kunnen allemaal worden omschreven als stress en toch kunnen ze allemaal een compleet andere ervaring zijn en verschillende gevolgen hebben voor je hele wezen. Stress kan worden ervaren in bepaalde gebieden van jouw lichaam, geest of emoties of als een volledige lichaamservaring. Stress is een reactie binnenin jezelf die kan plaatsvinden door gedachten, emoties, herinneringen aan het verleden, angst voor wat er zou kunnen gebeuren, een traumatische situatie van het heden of kan zich lijken te manifesteren als gevolg van situaties in jouw realiteit. Stress is zo’n gewone ervaring in de dagelijkse realiteit dat mensen geloven dat het een normaal en natuurlijk aspect van het bestaan ​​op aarde is. Er zijn veel soorten stress en vele manieren waarop stress kan worden geactiveerd. Ik, Saint Germain, wens enkele inzichten met jullie te delen om te helpen bij het loslaten en genezen van stress in jullie hele wezen.
In plaats van naar de oorzaken van stress te kijken, wil ik, Saint Germain, mij verbinden met de aanwezigheid van stress in jouw wezen, hoe het jou beïnvloedt terwijl het jouw ondersteunt in het loslaten van stress van je wezen om het licht, de waarheid en de aanwezigheid van de Schepper te herkennen in jezelf.
De aanwezigheid van stress creëert een uiterlijk van ontkoppeling en afscheiding in je wezen en de Schepper. Je voelt je misschien geïsoleerd, alleen, zonder steun, ervaart een gebrek aan vertrouwen in jezelf en de voortdurende aanwezigheid van de Schepper, een gevoel van ontkoppeling met je intuïtie, bewuste geest, gidsen en ware zelf. Stress kan gevoelens creëren van willen opgeven, vluchten, zich verbergen, de buitenwereld of jezelf de schuld geven, jezelf beoordelen en woede gebruiken als jouw kracht. Wanneer je stress ervaart, ben je niet in staat je hele wezen te ontspannen en je te verbinden met de leiding en waarheid binnenin je wezen. In plaats daarvan handel en reageer je vanuit de wonden die je in je hebt, waardoor je meer leed, boosheid en een gevoel van afscheiding van anderen krijgt. Sommige vormen van stress kunnen je aanmoedigen om je doelen te bereiken, om verder te gaan dan beperkingen en grenzen. De stress waar ik het over heb, kan continu zijn en op de een of andere manier verlammend zijn.

Wanneer stress duidelijk in je wezen is, is dit een bevestiging van een valse perceptie van jezelf en/of omringt, evenals een loskoppeling van je kracht en innerlijk leidend licht. Je valse perceptie is door jou gecreëerd om je toe te staan ​​wonden te herkennen en erkennen die je in je wezen vasthoudt en klaar zijn om te worden losgelaten. De stress die je ervaart, is de energie van de wonden die volledig met je verbonden zijn en kan ook worden veroorzaakt door je onwil om de wonden te erkennen. Je wonden kunnen van dit leven zijn of van andere levens, energie onopgelost in je wezen blijft om een ​​manier te vinden om losgelaten of geheeld te worden. Bepaalde situaties doen zich voor in jouw realiteit of je ziet dingen op een bepaalde manier om je aandacht te richten op de energieën die je vasthoudt die losgelaten moet worden, en je terug in balans brengen met jezelf en de Schepper.
Wanneer stress blijft en wordt genegeerd, kan dit een verslechtering van de geest, het emotionele evenwicht en de gezondheid en het welzijn van het fysieke lichaam veroorzaken, evenals een beperking van de manier waarop je jouw leven leidt.
Het doel van stress
Stress is een waarschuwing dat je een valse perceptie activeert, en dit activeert een wond binnenin jouw wezen. Stress waarschuwt je dat genezing vereist is, en een nieuw gewaarzijn wacht op het ochtendgloren van binnenuit jou. Je zou kunnen zeggen dat stress je een signaal geeft dat je klaar bent om naar een nieuw niveau van gewaarzijn van jezelf als spiritueel wezen en uitdrukking van de Schepper te gaan.
Het is niet nodig om te proberen de reactie van stress binnenin jouw wezen te elimineren, omdat dit alleen innerlijke onrust zal veroorzaken. Als stress een paar momenten wordt ervaren dan reageer je door de innerlijke wond of energie die wordt geactiveerd los te laten en de valse perceptie te herkennen, de ware waarneming te ontvangen, dan heeft stress zijn doel bereikt. Wanneer je stress toestaat om dagen, maanden of zelfs jaren binnenin jouw wezen te blijven zonder actie te ondernemen, dan misbruik je het doel van stress en zorg je voor meer pijn. Hoe meer je stress herkent, loslaat en geneest waarnaar het je aandacht richt, hoe minder stress zich zal manifesteren omdat je de wonden binnenin jezelf aanpakt en reinigt, en daardoor meer vrede en evenwicht ervaart. Jouw lichaam of wezen hoeft niet langer zo krachtig te handelen om jou aandacht te trekken, omdat je naar de energieën binnenin jezelf luistert en observeert en de percepties die je constant over jezelf en de wereld om je heen maakt. Door een grotere verbinding met je innerlijke balans en vrede, ervaar je de wereld in en om je heen vanuit de ruimte van waarheid en helderheid binnenin jezelf.
Heb je ooit iets gelezen of iemand iets horen zeggen, en daar alleen negatief op gereageerd om later te beseffen dat je het verkeerd hebt geïnterpreteerd of verkeerd begrepen hebt als iets anders dan de oorspronkelijke bedoeling? Je leest of hoort van wonden binnenin je, je neemt je realiteit waar van die wonden en reageert dan op de wonden. Het is pas wanneer je begint de wonden te zuiveren die je waarneemt van de waarheid binnenin je.
Reinig de stress van jouw hele wezen
Het is belangrijk om deze oefening zo veel mogelijk te ervaren totdat je merkt dat wanneer stress binnenin jouw activeert het dat op een kalmere manier doet. Met herhaling zou je zowel een gevoel van lichtheid moeten ervaren als een groter gevoel van innerlijke vrijheid.
Ik, Saint Germain, moedig je aan om te gaan liggen en de onderstaande aanroeping te doen, plaats een aantal kristallen van welk type dan ook rond je lichaam, naast je in de aura van je lichaam. Aan het einde van de meditatie reinig je de kristallen met water, salierook, intentie of zoals jij dat wilt, om de stressenergie los te laten die door de kristallen is opgenomen. Doe dit elke keer. Dit kan ook worden gedaan in een bad met wat zout toegevoegd en kristallen.
‘Saint Germain, ik roep jouw Violette en Paarlemoeren Healing Spiraal op om mijn hele wezen te reinigen van de aanwezigheid en impact van alle vormen van stress. Ik sta toe dat jouw Violette en Paarlemoeren Healing Spiraal op en neer gaat door mijn wezen terwijl het draait en de aanwezigheid van stress in mijn hele wezen zachtjes oplost.
Saint Germain omring mij met twaalf 7e stralen van licht Engelen van Alchemy. Ik nodig de Engelen van Alchemie uit om het licht in mijn wezen te laten ontwaken en de stroom van licht door mijn hele wezen te helpen. Helpt u alstublieft bij het helen van de aanwezigheid en invloed van stress terwijl u mij uitlijnt met de waarheid van de Schepper binnenin mij.
Saint Germain, ik roep jouw aanwezigheid en liefde op, geef me alsjeblieft jouw licht en vergroot bewustzijn, zodat ik me kan aanpassen aan de kern en de waarheid van mijn wezen terwijl ik valse perceptie en de berichten die ze met me willen delen, herken. Houdt toezicht, met jouw licht en liefde die door mij heen pulseert, op het loslaten en helen van alle stress binnenin mijn wezen op een mooie en harmonieuze manier. Herprogrammeer mijn hele wezen, zodat ik er klaar voor ben, bereid en in staat om te beseffen dat wanneer stress zich manifesteert, ik actie moet ondernemen en binnenin mijn wezen moet luisteren om de boodschap te begrijpen die mij een grotere verlichting zal bieden.
Ik erken Saint Germain, de Violette en Paarlemoeren Healing Spiraal en de twaalf 7e stralen van Licht Engelen van Alchemy als mijn trio van ondersteuning om mij te helpen bij het loslaten van stress en zijn impact op mijn wezen. Help me om het doel van stress in mijn wezen te begrijpen en waar mijn aandacht op moet worden gericht. Ik weet dat ik mijn trio van ondersteuning kan gebruiken om me op elk moment te helpen. Dank je.’
Roep mij alsjeblieft op, wanneer je de aanwezigheid van stress voelt, vraag me om je te helpen. Onderneem actie en realiseer je dat je een valse perceptie en een wond binnenin je aan het activeren bent, dat vereist dat het naar de oppervlakte komt en losgelaten wordt. Vraag jezelf af wat de boodschap en het inzicht is dat je kunt krijgen om naar het volgende niveau van bewustzijn en verlichting te gaan.
Met vrede en liefde,
St. Germain
Nederlandse vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien