Een Douche van Vrede door de Pleiadiërs / Gechanneld door Natalie Glasson – 10 Juli 2020

Een Douche van Vrede door de Pleiadiërs
Gechanneld door Natalie Glasson – 10 Juli 2020
Originele bron: Sacred School of OmNa

Groeten aan alle wezens op Aarde, wij zijn de Pleiadiërs. We komen naar voren als een collectief bewustzijn dat trillingen en frequenties voortbrengt die vaak worden voorgesteld als een blauw, paars, wit en gouden licht. We geven u alles wat we zijn, we zijn aanwezig in dienst van het ascensieproces. De Aarde is een bijzonder belangrijk en essentieel onderdeel van het ascensieproces waar iedereen doorheen reist in relatie en zij aan zij met de Schepper. Elke ascensiereis wordt vastgelegd, de informatie wordt gewaardeerd en gekoesterd. Het begrip en de erkenningen die je ontdekt zijn immens belangrijk en ze voegen toe aan het grotere geheel van alles wat de Schepper is. Daarom zijn we in dienst van u, ons doel is om onze instrumenten, vaardigheden en begrip te delen met anderen om te inspireren en een diep ontwaken in hun wezen aan te moedigen.

Wij willen met u delen dat een Douche van Vrede wordt verankerd in de Aarde, en in feite in het hele Universum van de Schepper. Deze Douche van de Vrede breidt zich rechtstreeks uit van de kern van de Schepper, het gaat trapsgewijs door de vele niveaus van het Universum van de Schepper en verankert zich in de Aarde en alle wezens. Er vinden talrijke verschuivingen plaats binnen jullie wezen en op de Aarde, dit betekent dat het fundament van jullie wezen en van de Aarde voortdurend aan het verschuiven en veranderen is. Jullie vormen en creëren een nieuw fundament omdat jullie trilling en lichtfrequentie sneller toeneemt. Jullie fundament zijn de basisenergieën, kwaliteiten en vibraties van de Schepper die jullie kiezen om te belichamen en jullie doel van expressie te worden. Jullie fundament is nu voortdurend aan het veranderen, voor sommigen is dit het creëren van chaos en verwarring, voor anderen is dit het creëren van opwinding en vreugde. Jullie zijn voortdurend bezig met het verschuiven en herscheppen van jullie fundament, de belangrijkste energieën binnen jullie wezen, en deze te reflecteren in jullie realiteit.
De vibratie van vrede is nodig. Vrede brengt rust, het stelt jullie in staat om je te centreren in je wezen. Het ondersteunt je in het nemen van een moment, gewoon aanwezig zijn met wie je bent. Het nodigt je uit om te vragen wie je bent geworden en wie je aan het creëren bent? Dit is nu enorm belangrijk, zodat je in balans kunt blijven. Vrede werkt ook als een reinigingsproces dat het overbodige wegspoelt.
Verschuivingen en de Stroom van de Schepper
Wij, de Pleiadiërs, willen jullie aanmoedigen om de verschuivingen en de transformaties die zich binnen jullie wezen en jullie realiteit afspelen, te herkennen.
– We moedigen jullie aan, zo niet dagelijks, dan toch vaak om je te verbinden met je wezen, om je focus binnenin te nemen, om diep te ademen.
– Vraag je ziel, je zielsgroep en je gidsen om je bewust te maken van de verschuivingen en transformaties die op dit moment binnen je wezen plaatsvinden.
– Sta jezelf dan toe om ontvankelijk te zijn, om op te merken, je bewust te worden van alle inzichten, verschuivingen en transformaties die binnen je wezen plaatsvinden. Ze kunnen echter gemakkelijker te zien zijn binnen jullie realiteit, omdat ze van binnenuit worden gereflecteerd.
Wanneer jullie jezelf tijd en ruimte geven om de verschuivingen binnen je wezen te herkennen, lossen jullie elke weerstand, belemmering of blokkade op die jullie onbewust aan het creëren zijn. Wanneer jullie sommige transformaties en verschuivingen binnen je wezen erkennen, zelfs als jullie ze niet begrijpen, dan staan jullie toe dat deze verschuivingen en transformaties met meer gemak, snelheid en perfectie tot stand komen. Dit zorgt ervoor dat je hele wezen in balans blijft, het is dan veel gemakkelijker voor je om je basis en de nieuwe fundamenten die je aan het creëren bent te ontdekken. Wij, de Pleiadiërs, moedigen jullie aan om dit instrument te oefenen en te verkennen.
We nodigen jullie ook uit om jullie aandacht te vestigen op jullie diepe ademhaling. Deze keer vragen wij, de Pleiadiërs, om je bewust te worden van de verschuivingen en transformaties die plaatsvinden in de wereld om je heen, Moeder Aarde, de Mensheid, en alles wat je herkent als de Aarde. Je kunt herkennen dat er genezing plaatsvindt, dat er energieën vrijkomen, dat het licht wordt geactiveerd. Dit kunnen het soort verschuivingen zijn die je in de wereld herkent. Als je bepaalde scenario’s op de Aarde observeert, kun je de verschuivingen en transformaties die zich voordoen herkennen. Je begint niet alleen de stroom van de Schepper vrij te laten bewegen in de wereld, je bent ook getuige van de verschuivingen en transformaties van de wereld. Zo beweeg je je vrij in de wereld. Dit is een waardevolle oefening om dit te bereiken en zal jullie in staat stellen om in jullie kracht te staan, om zekerder te zijn en meer vertrouwen te hebben in jullie waarheid en weg op de Aarde. Wij, de Pleiadiërs, moedigen jullie aan om met dit proces te experimenteren.
Het onderzoeken van de Douche van Vrede
Wij, de Pleiadiërs, nodigen jullie uit om de Douche van de Vrede te ervaren. Misschien ben je geïnteresseerd om te onderzoeken hoe de vrede jou beïnvloedt en raakt in jouw huidige fase van ascensie. Wat is het doel van Vrede voor jou in jouw huidige fase van ascensie?
 Als jullie klaar zijn, in jullie eigen tijd, in een voor jullie geschikte heilige ruimte, nodig dan jullie ziel, zielsgroep en de Schepper uit om jullie de Douche van Vrede te bezorgen.
Je mag deze woorden gewoon uitspreken. Geef mij de Douche van Vrede, steun mij bij het belichamen en uitdrukken van de Douche van Vrede.
Sta jezelf gewoon toe om met gemak te ontvangen terwijl je je concentreert op het ontvangen van de Douche van Vrede, laat het stromen naar waar het nodig is. Observeer en ben getuige van de aanwezigheid ervan en hoe het werkt met je wezen. Hoe meer je deze Douche van Vrede observeert, hoe meer je de kleuren, kwaliteiten en de manier waarop deze Douche van Vrede jou en jouw ascensie nu ondersteunt, zult leren kennen. Je kunt het doel ervan herkennen om je te helpen en het doel ervan om door je heen te bewegen, om de harten de zielen en het leven van anderen te raken. Het is belangrijk om de tijd te nemen om de Douche van Vrede, die nu door de Schepper aan iedereen geschonken wordt, volledig te ervaren en te aarden, want het is echt nodig en essentieel in deze tijd van Ascensie. Je mag dit hulpmiddel de komende dagen, weken, maanden, zelfs jaren blijven gebruiken als je er een band mee voelt. Wij, de Pleiadiërs, wensen dat jullie weten dat wij aanwezig zijn en klaar staan om jullie te steunen. Roep alstublieft onze energieën en aanwezigheid op.
Met liefde, vrede en dankbaarheid.
Wij zijn de Pleiadiërs.
Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl
♥  ♥  ♥
Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien