De Opeenvolging van jullie Bestaan Activering door Aartsengel Metatron / Gechanneld via Natalie Glasson

De Opeenvolging van jullie Bestaan Activering door Aartsengel Metatron
Gechanneld via Natalie Glasson – Originele Bron: Sacred School of OmNa
Groeten van uitbreiding en ontwaken, Ik ben Aartsengel Metatron. Het is een eer om de expansie en de ontwakende energieën van de Schepper en het Engelenrijk naar jullie toe te brengen, om zo een grotere erkenning van hetzelfde binnen in jullie te inspireren. De expansie en het ontwaken kunnen soortgelijke kwaliteiten en energieën lijken wanneer ze belichaamd worden, maar de expansie staat jullie toe om te worden en te belichamen terwijl het ontwaken een reflectie ondersteunt die dieper binnenin jullie zelf ligt. Gekoppeld aan elkaar, kunnen jullie diep in je innerlijke waarheid duiken die de waarheid van de Schepper in het oneindige belichaamt. Het is deze reis die ik naar jullie toe breng en jullie van binnenuit inspireer tot manifestatie. Neem een moment om jezelf en je reis te overwegen met de aanwezigheid van expansie en ontwaken.
Ik, Aartsengel Metatron, ontsteek in jullie de aanwezigheid van expansie en ontwaken om het verloop van jullie bestaan te activeren. Deze energie is zeer heilig, het bevat de zuiverheid van jullie wezen, de missie van jullie ziel en verslagen van elke ervaring van jullie ziel en zielsgroep. Het is dus het verhaal van jullie bestaan, dat jullie de herinnering aan het verleden, het heden en datgene wat jullie nog moeten ervaren, aanbiedt. Het verhaal van jullie ziel is al volledig door jullie ervaren en toch is het nog niet eens begonnen! In werkelijkheid zijn jullie al het hele en complete verhaal van de ervaringen van jullie ziel en zielsgroep, wat betekent dat alle herinneringen, wijsheid en informatie voor jullie klaar staan om nu te begrijpen, te downloaden en te gebruiken. Kunnen jullie je voorstellen dat jullie de missie van jullie ziele- en zielengroepen op de Aarde en de binnenste gebieden al kennen en ervaren hebben? Jullie zijn al volledig met de Schepper versmolten en jullie zijn al gecreëerd of gebaard vanuit de Schepper. Jullie zijn in staat om alles te ervaren en te belichamen tussen deze twee oriëntatiepunten alsook in jullie huidige belichaming.

Denk even na over de hoeveelheid wijsheid die beschikbaar is om te begrijpen.
Beschouw de realisatie dat je al jouw ziel en zielgroepen missie bent, alles wat ze willen belichamen en leren. Dit betekent dat alles wat je ooit nodig en nodig zou kunnen hebben voor je klaar en beschikbaar is.
Besef dat jullie al deel uitmaken van het goddelijke plan en dat jullie je heilige rol al hebben gespeeld. Jullie hebben al alle missies die jullie ziel wil aangaan, belichamen en ervaren, volbracht. Kunnen jullie je voorstellen dat jullie al alles zijn waar jullie voor jezelf en de spirituele evolutie van zouden kunnen dromen, en nog zoveel meer dat op dit moment moeilijk te bevatten is?
Wanneer jullie je op deze manier beginnen te concentreren, komen jullie in een ruimte van diepe kennis, het niets en onbegrensde overvloed binnenin jullie, die jullie wezen verder verlicht en activeert. Jullie gaan voorbij aan een gevoel van jezelf in een bewustzijn van alles wat mogelijk is en al is gecreëerd.
Alles is al gecreëerd, niets is nieuw. Misschien willen jullie de tijd nemen om over deze zin na te denken, zodat de ontwakingen in julliezelf tot stand komen. Misschien vragen jullie je af, kan dit altijd het geval zijn? Ja, dat kan.
Kunnen jullie je voorstellen dat binnen in jullie het begrip is van de schepping van het Universum en elk moment van de schepping van jouw wezen?
Het is tijd om jullie perspectief te verschuiven door expansie en ontwaken om te beseffen dat er een activering binnenin jullie plaatsvindt die jullie in staat stelt om een glimp op te vangen van de waarheid van jullie wezen in alle dimensies van het Universum van de Schepper en daarbuiten.
De Opeenvolging
De waarheid is dat er geen opeenvolging is van het bestaan en de ervaringen van jullie ziel, zelfs niet in de belichaming op Aarde. Jullie dagelijkse leven voelt aan alsof het een reeks gebeurtenissen is die een orde en een cyclus hebben, maar toch gebeuren het bestaan en de gebeurtenissen van jullie ziel tegelijkertijd. De opeenvolging van jullie bestaan is dus de aanwezigheid van alles wat jullie als één geheel zijn, tegelijkertijd. Het verstand vindt dit moeilijk te accepteren, omdat het vaak geprogrammeerd is om de tijd en de lineaire aanwezigheid van alles te accepteren. Als je voorbij de programmering van de geest kunt kijken, beginnen jullie je open te stellen voor nieuwe inzichten in je eigen waarheid en die van de Schepper. Dit betekent dat jouw hele bestaan in een moment kan worden ervaren of voor een leven lang kan worden verkend en nog steeds niet volledig kan worden onthuld. Dus, de volgorde van jouw bestaan is jouw gelijktijdige belichaming van alles wat de Schepper is.
Jullie zijn een bibliotheek van alles wat de Schepper is
Vertrouwen en moed zijn nodig om de waarheid van de Schepper binnenin jullie zelf te onderzoeken naar de capaciteit die voor en door jullie beschikbaar is. De evaluatie en belichaming van expansie en ontwaken ondersteunen de evolutie van de kennis van de waarheid van de Schepper binnen in je. Alstublieft, nodig mij, Aartsengel Metatron, uit om de kwaliteiten van vertrouwen, moed, expansie en ontwaken binnen in je te bekrachtigen en te versterken. Merk op, terwijl jullie je concentreren op de bloei van deze vier energieën binnenin jullie, hoe jullie dieper in jullie wezen en waarheid graven en rusten, waarbij jullie een ruimte binnengaan die jullie diepgaand vertrouwen en toch onbekend is.
Ik, Aartsengel Metatron, nodig jullie dan uit om mij te vragen om te beginnen en jullie de opeenvolging van jullie Bestaansactivering te onthullen. Ik zal dit doen terwijl ik jullie uitnodig om je te concentreren op je ademhaling met je aandacht naar binnen gericht. Wees klaar voor alles wat aan je geopenbaard moet worden. Ik, Aartsengel Metatron, zal met jullie energieën werken om de noodzakelijke verschuivingen en synthese te creëren die nodig zijn, vooral in jullie waarnemingen van jezelf. Laat de activering aan je geopenbaard worden op de voor jou meest unieke, mooie en noodzakelijke manier.
Ik, Aartsengel Metatron, nodig jullie uit om mij te vragen jullie te assisteren in jullie belichaming van alles wat nu en in elk gegeven moment aan jullie geopenbaard wordt. Het is door middel van belichaming dat jullie de ware voordelen van deze activering zullen herkennen.
Hoewel deze activering tal van zegeningen met zich meebrengt, is het grootste wonder ervan het groeiende begrip van wie je bent, je doel, je missie en waarom je bestaat. Vragen die vaak onbeantwoord blijven en toch heb je het vermogen om grote verlichting te brengen binnen je wezen en bewustzijn. Zo brengen jullie de Schepper vollediger tot manifestatie binnen jullie wezen, de werkelijkheid en de wereld om jullie heen. Deze activering brengt het zelfbewustzijn naar een heel nieuw niveau. De activering waar ik over spreek, kan niet volledig en volledig in je wezen worden gedownload. Het is een geschenk waarvoor je de tijd kunt nemen om te verteren, waardoor je innerlijke kennis van de waarheid van Al dat is wordt wakker geschud. Door de huidige lineaire programmering van jullie geest, kunnen jullie jezelf ontdekken bij de geboorte van jullie bestaan of zelfs bij de voltooiing van jullie bestaan, in staat om de kennis te begrijpen die nodig is om jullie huidige leven te helpen. Er is veel te ontdekken en opnieuw bewust van te worden. Het is belangrijk om te onthouden dat jullie toegang hebben tot de kennis en wijsheid van het hele Universum van de Schepper, dit betekent niet dat jullie alles zullen ontvangen wat beschikbaar is. Jullie hebben de mogelijkheid om je te verbinden met alles wat de Schepper is, maar jullie zullen alleen bevatten en begrijpen wat er nodig is en wat jullie dient om te weten en te belichamen.
Er is veel te ontdekken, Ik ben aanwezig om jullie te dienen, te begeleiden, te herverbinden en te inspireren,
Aartsengel Metatron
Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.nl