De Gezondheids Upgrade door Zonnelogos Helios en Vesta

 

De Gezondheids Upgrade door Zonnelogos Helios en Vesta

Gechanneld door: Natalie Glasson – 19 Mei 2023

Gegroet, geliefde wezens van licht op de Aarde. We eren jullie nu voor jullie bestaan op de Aarde en we verheugen ons in onze verbinding met jullie. Wij, de Zonnelogos Helios en Vesta, hebben een constante verbinding met jullie. Wij verspreiden energieën van het Zonneniveau binnen het Universum van de Schepper door ze speciaal aan jullie te leveren en te richten. Wij leveren vele ascensieshifts die door de hogere vibraties van de Schepper komen en aarden ze in de Aarde.

Wij wensen te spreken over een ascensieverschuiving die jullie atmosfeer, jullie auraveld en jullie wezen binnendringt. Als je ervoor kiest het te aanvaarden, kun je je onze ascensieshift voorstellen als warme gouden lichtstralen van de zon, net als de zonnestralen.

Ons doel om onze energie naar jullie uit te breiden, is het ondersteunen van een gezondheidsupgrade. De energieën die op dit moment van de Schepper stromen, zijn zeer voedzaam. Dit betekent dat wanneer je de energieën van de Schepper accepteert, je jezelf kunt voeden en voeden, alles wat je wilt creëren of manifesteren of wat dan ook in je werkelijkheid. Wat en waar je ook je aandacht op richt, je kunt voeding en koestering verspreiden en uitvergroten.

Neem even de tijd om hierover na te denken. 

Wat zou jij voeden en koesteren in je wezen? 

Wat zou je om je heen koesteren en voeden?

 En welke ideeën zou je koesteren en voeden?

Voeden en koesteren is energie geven, aandacht geven, maar het gaat ook om de trillingen van het licht. Het is een welzijnsenergie die een groter volledig welzijn en gezondheid ondersteunt. Je kunt je voorstellen hoe dit eruit zou zien, hoe het zou voelen, hoe het zou zijn als de energie van welzijn, voeding, koestering in je wezen werd gegrond in bepaalde gebieden van je wezen, in andere, in je werkelijkheid, in ideeën en zelfs in Moeder Aarde.

Kun je je voorstellen dat alle planten, dieren en wateren floreren? Zo groen en sterk als altijd, het water zo zuiver als altijd, de dieren zo gezond als altijd.

Hoe zou dit jou en je werkelijkheid ondersteunen?
Wat zou je zien, voelen en erkennen in je eigen werkelijkheid?

Misschien voel je je al goed, verzorgt en gevoed, er is altijd meer te absorberen. Stel je voor dat je ziel verzorgt en gevoed wordt en gevuld is met welzijn. Stel je voor dat je geest verzorgt en gevoed wordt en gevuld is met welzijn. Je cellen, je lichaam enzovoort, er zijn zoveel gebieden om je voor te stellen en te overwegen.

Je kunt ons, Helios en Vesta, aanroepen om ons Zonnelicht van welzijn, voeding en koestering in jouw wezen te brengen. Zit met onze energie, mediteer ermee. Wees je bewust van deze aanwezigheid, haar invloed en haar impact. Denk aan alle gebieden waar je welzijn, verzorging of voeding wenst. Richt de energie op deze gebieden of laat de energie gewoon stromen naar waar ze nodig is. Wanneer je je vol en compleet voelt met de energie van welzijn, verzorging en voeding, laat die dan door je heen stromen naar Moeder Aarde, naar gebieden in de wereld, naar alles en iedereen. Wat een zegen zou dit geschenk zijn.

Binnen de Zonne level energie van welzijn, voeding en koestering zijn er ook mineralen en vitamines in de lichttrillingen, die niet alleen je fysieke lichaam en aurisch veld ondersteunen in het goed zijn, in het ervaren van een grotere gezondheid, maar deze vitamines en mineralen zijn ook essentieel voor de volgende fase van je ascensie. Ik weet dat je misschien niet gelooft dat het mogelijk is, maar soms kan het niveau van vitaminen en mineralen in je wezen je ascensie belemmeren als ze ontbreken. Wanneer je lichaam, in het bijzonder, alle mineralen en vitaminen heeft die het nodig heeft, is het gemakkelijker voor je fysieke lichaam en in feite voor je hele wezen om te ascenderen naar een nieuwe vibratie van licht, en om meer licht te ontvangen. Soms zijn er specifieke vitaminen en mineralen die nodig zijn voor specifieke ascensieshifts. Je kunt merken dat je iets eet, misschien is het anders dan je gewend bent of je eet er meer van en het kan zijn dat je lichaam een voorraad aanlegt van een bepaald mineraal of vitamine.

Om je te ondersteunen in de volgende fase van je ascensie, is het prachtig om te zien dat het lichaam en het auraveld als één geheel werken. Alles heeft een doel en elk aspect van je lichaam en je aurisch veld, je chakra’s enzovoort hebben elk zo’n belangrijke rol in het ondersteunen van elk stadium van je ascensie. Je kunt ons, Helios en Vesta, uitnodigen om je de Solar Level energie van welzijn, verzorging en voeding te leveren die de vitaminen en mineralen voor ascensie bevatten om je huidige gezondheid en welzijn een boost te geven. Sta jezelf dan toe om te ontvangen. Je kunt het ontvangen tijdens meditatie of stille tijd. Je kunt het ook gedurende een week of zo elke nacht ontvangen terwijl je slaapt. Dit zal niet alleen je fysieke lichaam ondersteunen, maar ook je energetische lichamen en je ascensie. Het zal een gezondheidsupgrade creëren, niet alleen voor jou maar ook voor anderen. Als je fysieke lichaam lijdt onder ziekte of pijn, moet je dit proces misschien langer dan een week voortzetten om de energetische opwaardering te ontvangen. Het kan zijn dat enkele maanden nodig zijn. Het is belangrijk je intuïtie te volgen over wat voor jou geschikt is.

Wij geven je deze energie om je kracht te geven en je bij te staan in je bestaan op Aarde en jouw spirituele ascensie.

Wij danken jullie voor jullie aanwezigheid bij ons.

Wij zijn Solar Logos Helios en Vesta

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: Reinier