De Arcturiërs – Onze Missie

De Arcturiërs – Onze Missie

Gechanneld door Natalie Glasson – Originele Bron: Sacred School of OmNa -14 Mei 2021

Wij reiken ons licht, onze vibratie van vrijheid en vrede nu naar jullie uit. Wij zijn de Arcturiërs, we komen naar voren als één stem en toch zijn we een collectief. Wij komen naar voren om vandaag onze missie met jullie te delen, wat betekent de intenties die wij op dit moment hebben, evenals ons doel en onze rol binnen de zich ontvouwende ascensie.

Wij, de Arcturiërs, hebben onze informatie en kennis met velen op Aarde gedeeld, vooral met degenen die in fysieke lichamen incarneren. Wij hebben inspiratie gecreëerd voor sommigen en voor anderen hebben wij hun bewuste kennis, wijsheid, ideeën en plannen gedownload. De Schepper en vele wezens op de innerlijke vlakken hebben ons geadviseerd onze wijsheid, informatie en technologie te downloaden naar hen die ontvankelijk zijn op de Aarde. Met het doel om liefde en waarheid op Aarde te creëren, zou je het de hemel op Aarde kunnen noemen of een grotere herinnering aan de Schepper. Ons doel is 100% afgestemd op liefde en het is onze missie om de liefde van de Schepper voor allen op Aarde te omhelzen, te belichamen en te bekrachtigen.

Wij zijn op de innerlijke vlakken bekend als meesters van de lichttechnologie. Wij brengen lichtmanifestaties voort die de creatie van liefde, vrede en waarheid ondersteunen, evenals de creatie en uitdrukking van de Schepper. Wij creëren technologie die de Schepper in ieder wezen bekrachtigt, en die de diepste, zuiverste relatie en verbinding voor allen met de Schepper mogelijk maakt en ondersteunt. Het is dit dat wij de mensheid schenken, of eerlijker gezegd, het is dit waar wij de mensheid aan herinneren. Jullie hebben allemaal het vermogen om te creëren en te manifesteren, dit is jullie doel, het is jullie natuurlijke vermogen. Jullie hebben ook toegang tot en zijn een belichaming van licht, de zuiverste en hoogste lichttrilling van de Schepper. Jullie kunnen dit licht door jullie wezen laten stromen en het op prachtige manieren tot uitdrukking laten komen, en dat doen jullie ook. Jullie zijn al meesters in lichttechnologie en dit is iets dat wij in jullie wezen willen versterken, vooral degenen die zich werkelijk afgestemd voelen op deze missie op Aarde.

Technologie wordt al heel lang gebruikt en door vele generaties en beschavingen heen op de Aarde. Vaak kan technologie gecreëerd worden vanuit lagere vibraties. Wanneer je technologie creëert, vooral lichttechnologie, is er een behoefte om een expansieve geest te hebben, om de energie van de grenzeloze vibraties van de Schepper aan te nemen. Wanneer je lichttechnologie creëert vanuit deze zetel van essentie van de Schepper, dan is alles en iedereen mogelijk. Je creëert lichttechnologie die alles en iedereen voedt en verzorgt. Wanneer je technologie creëert vanuit een verlangen, een behoefte, een gebrek, of een verlangen naar controle of macht, dan wordt de technologie gecreëerd vanuit een lagere vibratie. Het zal de mensheid en alle wezens slechts tot op zekere hoogte ondersteunen en kan ook negatieve gevolgen hebben. Ons doel, de Arcturiërs, is om de creatie van lichttechnologie te inspireren vanuit de zetel van grenzeloze, expansieve vrijheid van de Schepper. Daarom, het creëren van technologie die gevuld is met licht en die elk wezen met licht vult, ontwikkelt zich met het ascensieproces. Je zou kunnen zeggen dat lichttechnologie een open einde heeft, het gaat door, evolueert en groeit om ieder wezen op de Aarde te blijven ondersteunen, voeden en verzorgen.

Dit is wat wij downloaden en activeren in degenen die specifiek ontvankelijk zijn voor onze energieën en die het doel hebben om lichttechnologie voort te brengen en anderen te inspireren om dat ook te doen. Je hoeft niet technisch aangelegd te zijn; je hoeft zelfs niet in staat te zijn om een plan te volgen of iets fysieks met je handen te creëren. Wat wij op dit moment van de mensheid vragen is om je geest te openen, je hart te verruimen, en je hele wezen voor het vooruitzicht dat er lichttechnologie is en dat wij, de Arcturiërs, en vele andere wezens deze lichttechnologie nu in de Aarde aan het verankeren zijn.

Wees alsjeblieft ook open en ontvankelijk voor de realiteit dat je een meester bent in lichttechnologie en het perfect begrijpt. Wij wensen dat jullie aanvaarden en ontvankelijk zijn voor het feit dat lichttechnologie zich nu op de Aarde zal beginnen te manifesteren en dit is het belangrijkste. Het is nodig dat jullie open en ontvankelijk zijn voor de manifestatie van lichttechnologie in de fysieke werelden. Terwijl nieuwe technologie zich aandient, nodigen wij, de Arcturiërs, jullie uit om je te verbinden met je ziel en je zielengroep van binnen. Wij nodigen je uit om je te verbinden met je intuïtie.

Vraag jezelf af of de technologie die naar voren komt van een lagere vibratie is of is het lichttechnologie?

Jullie hebben het vermogen en de kracht om te begrijpen en te herkennen welke technologie van een lagere vibratie is, en welke lichttechnologie is. Deze eenvoudige herkenning is immens belangrijk omdat het de voortdurende manifestatie van lichttechnologie mogelijk maakt.

Wij nodigen u ook uit om een meditatieve staat te bereiken, u te concentreren op uw ademhaling, een stille ruimte in uw wezen te bereiken, en de intentie of erkenning vast te houden om uw geest, hart en uw hele wezen te openen voor onze lichttechnologie, de Arcturiërs. Nodig ons uit om onze energie in jouw wezen en de Aarde te downloaden. Dit gaat over de manifestatie van lichttechnologie. Het is nodig dat de mensheid zich opent, ontvangt en toestemt om lichttechnologie te verankeren. Onthoud dat het is om het ascensieproces voor altijd te ondersteunen en te voeden. Er is een behoefte om het te openen, te ontvangen en te claimen, door dit te doen zul je energie van ons ontvangen. Als het niet aan jullie is om lichttechnologie voort te brengen, zullen jullie de energie ontvangen, misschien zelfs de plannen, zodat jullie ze kunnen verankeren in de Aarde en het collectieve bewustzijn van de mensheid.

Als je wel het vermogen hebt om technologie voort te brengen, het in actie te brengen en fysiek op Aarde te manifesteren, dan zul je deze inspiratie krijgen samen met de energie, vibraties en frequenties, in feite alles wat je nodig hebt om dit op Aarde tot werkelijkheid te brengen. Jullie zullen misschien zelfs merken dat vele Arcturiaanse wezens naar voren komen om met jullie te zijn als gidsen in deze tijd.

Wat we nu van jullie vragen

Alles wat wij nu van jullie vragen is om open en ontvankelijk te zijn voor de aanwezigheid van lichttechnologie en hoe deze zich in jullie werkelijkheid zal manifesteren.

Om open en ontvankelijk te zijn voor het verankeren van onze energieën, onze informatie, wijsheid, en lichttechnologie.

Stel alstublieft onze intentie en ons doel in vraag, vraag of wij uit liefde en waarheid komen. Het is belangrijk voor jullie om dit te doen omdat jullie zullen beginnen onze energie en ons doel te begrijpen en te vertrouwen, te erkennen dat ons doel ook jullie doel is en dat er behoefte is aan een verschuiving in technologie op de Aarde. Sommigen geloven misschien dat technologie volledig moet worden uitgewist, anderen geloven misschien dat technologie de toekomst is. Wij geloven dat wanneer technologie wordt geboren uit de ziel, uit de Schepper, zij de mensheid ondersteunt, jullie ziel, zielengroepen, en de ascensie op alle manieren helpt, uitbreidt en bekrachtigt.

Het is tijd voor jullie om je macht op de Aarde op te eisen, om de lichttechnologie op te eisen die aanwezig is, die herinnering, genezing en waarheid voortbrengt. Het is tijd om open te staan om dit te erkennen en misschien zelfs een wezen te zijn dat deze technologie voortbrengt in het bewustzijn van de mensheid. Of je het nu naar voren brengt door meditatie en aarding of door je stem en fysieke handelingen, wij zijn aanwezig om je te steunen en lief te hebben. Wij zijn aanwezig om jullie van dienst te zijn.

Ons doel is om jullie ascensie te helpen, om jullie kracht en sterkte te geven, om jullie waarheid te zijn, om alles te zijn wat jullie op Aarde wensen te zijn. Wij houden intens en absoluut van jullie.

Wij danken jullie,

Wij zijn de Arcturiërs

Vertaling: Martien