De Andromedanen – Ogen van Verbazing 

De AndromedanenOgen van Verbazing 

Gechanneld door: Natalie Glasson – Originele Bron: Sacred School of OmNa

Gegroet, wij zijn de Andromedanen, wij komen naar voren als een beschaving en een collectieve energie, die wij met jullie delen. Wij brengen jullie het meest heilige kristal, een kristal dat is en verschijnt als een oog. Het is helder in de vorm van een oog, en het glinstert en straalt licht uit. Wij nodigen je uit om het kristal in de vorm van een oog boven je hoofd voor te stellen, te voelen of te erkennen. Wanneer je er klaar voor bent, nodigen we je uit om het kristal langzaam door je chakrakolom naar beneden te laten bewegen. Wij nodigen het kristal uit om vooral te aarzelen en te stoppen bij je derde oog chakra, je keel chakra, je hogere hart en hart chakra.

Wanneer dit kristal uit de Andromedaanse beschaving, dat onze energieën vasthoudt, een moment stopt in deze chakra’s, zal het zijn licht in je chakra laten schijnen en helderheid voortbrengen.

Het doel is om het perspectief van jouw zicht te veranderen, jouw vermogen om te zien, om jezelf en de wereld te zien door deze chakra’s. Het kristal zal het loslaten van oordeel, kritiek en twijfel ondersteunen. Misschien herken je dat je oordeel, kritiek en twijfel gebruikt als hulpmiddelen om de Aarde en jezelf te bekijken.

Het is tijd om je innerlijke oordeel, kritiek en twijfel op te lossen, waardoor helderheid en de ware vibratie van je wezen naar buiten kunnen stromen om uit te stralen en te stralen. Terwijl dit plaatsvindt, zul je beginnen jezelf te herscholen in het kijken naar jezelf en je realiteit door de ogen van je ware vibratie, de essentie van je ziel en expressie van de Schepper. Wanneer je jezelf en de wereld om je heen bekijkt door de ogen van je ware essentie, noemen we dit de Ogen van Verwondering. Je bekijkt de wereld en jezelf vanuit een ruimte van verwondering, nieuwsgierigheid, liefde, vrede en tevredenheid. Als baby en kind, deed je dit automatisch. Je bekeek de wereld door de ogen van verwondering omdat alles nieuw was. Je had niet de meningen, de oordelen, de kritiek, en de twijfels van anderen in je geest. Je was helder, met de vreugde en zuiverheid van de Schepper in je. Je keek naar de wereld en jezelf vanuit deze ruimte, en dit stelde je in staat de waarheid te zien.

Je zag de waarheid in je wezen, en je zag de waarheid buiten je. De vreugde, de verwondering, de liefde die aanwezig is omdat dat de vibratie is die je als je fundering gebruikte. Wanneer je fundering de waarheid van je wezen is, je ziel, de aanwezigheid van de Schepper, de essentie die in je bestaat, dan straal je dit uit. Je bekijkt jezelf en anderen vanuit deze ruimte, en zo trekt gelijk gelijk aan, je ziet, voelt en erkent dat wat gelijk is aan je eigen vibratie. Het is niet zo dat angst, pijn of lijden in de wereld verdwijnt. Je ziet het misschien niet zo duidelijk in je werkelijkheid of het wordt misschien niet aangetrokken in je werkelijkheid. Daarom kan het voor jou lijken alsof er geen lijden of pijn in jouw werkelijkheid is. Sommigen zullen zeggen dat dit onrealistisch is, en dat pijn en lijden altijd tot op zekere hoogte aanwezig zullen zijn, maar als je kijkt vanuit de fundering van waarheid in je wezen, zul je de kracht, de kracht, de aanwezigheid van de Schepper hebben om te ondersteunen, te helen, om alle pijn of lijden los te laten dat aanwezig is.

Wanneer we zeggen ondersteunen, bedoelen we dat je in staat zult zijn om het lijden en de pijn in liefde en waarheid te wiegen om genezing voort te brengen. Wanneer je kijkt vanuit de ruimte van oordeel, kritiek en twijfel is dit de realiteit die je voor jezelf creëert, dit is hoe anderen op je reageren. Wanneer je het bekijkt door de Ogen van Verwondering, creëer je verwondering in je werkelijkheid, je creëert vreugde en liefde en anderen reageren op die manier op je. Je activeert hetzelfde in hun wezen.

Je hebt de kracht om met pijn en lijden om te gaan als het in je werkelijkheid komt. Wij hebben met jullie het Andromedan Kristal gedeeld, gevuld met onze energie, helderheid, liefde, vrede en tevredenheid. Wij noemen het kristal, het Oog van Wonder of de Ogen van Wonder.

Sta het kristal toe om zich in je wezen te nestelen, om zich door al je chakra’s te bewegen, naar beneden in je wortelchakra, in je aardesterchakra onder je voeten en om het aan Moeder Aarde te schenken. Je schenkt een nieuw perspectief, een nieuwe fundering, een nieuwe manier van zijn aan jezelf en aan anderen. Je bent in staat om in andere dimensies van jezelf en de realiteit om je heen te kijken. Je bent in staat om je waarheid te zijn en je waarheid te leven. Het kristal, het Oog van Wonder, is diep reinigend.

Je kunt het zolang als nodig is in bepaalde chakra’s laten zitten om een diep reinigende ervaring te creëren.

Als het eenmaal is doorgestroomd, kun je jezelf toestaan om je te verbinden met je eigen ziel, en de Schepper die in je aanwezig is.

Stel je voor, voel, of erken dat je door het hartchakra kijkt, dan door het keelchakra, door het derde oog, en kom dan tot rust in het hogere hartchakra.

Wanneer je voelt dat je er klaar voor bent, open dan je ogen en kijk. Wat zie/neem je waar?

Het kost tijd, moed en een klein beetje discipline om jezelf eraan te herinneren dat je de Ogen van Verwondering hebt, je kunt je werkelijkheid met verwondering benaderen en erin bestaan.

 Oordelen, kritiek en twijfel hebben een plaats, alleen niet altijd. Als je de wereld ziet als verkeerd, angstig, misschien dat het je aanvalt, gevuld met haat, pijn en lijden, dan nodigen wij, de Andromedanen, je uit om te werken met het Oog of de Ogen van Verwondering. Er is meer te zien, zoveel meer van de Schepper om te zien. Wij nodigen jullie uit om op te merken hoe je gedachten en geest heel erg verbonden zijn met wat je om je heen ziet, waarneemt en bekijkt. Vaak dicteren je gedachten wat je werkelijk ziet.

Je kunt deze oefening proberen: Kijk naar een boom of een object, het kan zelfs een persoon in je gedachten zijn. Zeg iets veroordelends over deze boom, dit object of deze persoon en bekijk het dan door je ogen. Observeer hoe je je voelt? En andere gedachten die opkomen.

Sluit dan je ogen, zeg iets positiefs in je geest over de boom, het voorwerp of de persoon, open dan je ogen en kijk nog eens en merk op of er een verschil is.

Wij, de Andromedanen zullen jullie achterlaten om te experimenteren.

Wij danken jullie voor jullie aanwezigheid, wij houden van jullie,

Wij zijn de Andromedanen

Vertaling: wakkeremensen.org