De Andromedanen – De Richting Van Je Ziel.

De Andromedanen – De Richting Van Je Ziel.

Kanaal: Natalie Glasson – 8 December 2023

Gegroet geliefde wezens van licht, wij zijn de Andromedanen. Het vervult ons met zoveel vreugde om ons vandaag met jullie energieën te verbinden. We willen het hebben over de richting van jullie ziel in jullie spirituele evolutie en ook in jullie fysieke realiteit, die in veel gevallen hetzelfde zijn.

Geloven jullie dat jullie ziel een richting heeft waarheen ze jullie leidt of hebben jullie het gevoel dat jullie doelloos rondlopen en zouden jullie graag de begeleiding en richting van jullie ziel hebben om jullie te helpen?

Het is toepasselijk dat je ziel een richting heeft. Ze heeft een plan en een pad dat ze wil inslaan en ervaren in deze fysieke realiteit die jullie ervaren. Het is ook waar dat je als wezen op aarde een vrije wil hebt en dit is een zeer krachtig geschenk dat aan jou en in feite aan alle wezens is gegeven – de kracht en de ruimte om keuzes voor jezelf te maken die jou dienen… die jou, de aarde en alle wezens dienen. En je kunt creëren en keuzes maken en dan van gedachten veranderen. Je kunt experimenteren. Je kunt onderzoeken. Je richting kan als een zigzag of een spiraal zijn. Je hebt misschien niet altijd het gevoel dat je vooruit gaat.

Als beide waar zijn, dat je ziel een goddelijk plan en een richting heeft en jij, als het fysieke wezen – de persoonlijkheid, hebt een vrije wil. Dit betekent dat een van de ervaringen van de aarde is om te co-creëren met je ziel – met je essentie. Jij bent het voertuig dat op aarde ervaart. Je hebt wensen en verlangens, dromen en ambities. Jij bent je ziel, maar er is een groter, hoger aspect van je ziel en dit aspect van jezelf heeft ook dromen en aspiraties – dingen die het werkelijk wil overwinnen of ervaren in een fysieke realiteit.

Het is belangrijk om te beseffen dat de richting van de ziel flexibel is, net als je vrije wil. Wanneer je een beslissing neemt, kun je die beslissing veranderen. Wanneer je ziel een goddelijk plan creëert – een richting – kan je ziel het veranderen en verschuiven. Wanneer je je ervan bewust bent dat je samen met je ziel creëert, dat jij ertoe doet en je ziel ertoe doet, kan dit gesprek leiden tot prachtige manifestaties en ervaringen die enorm vervullend zijn. Dit is het moment waarop je vooruitgang begint te boeken in je eigen richting, doel en ervaringen van voltooiing.

We erkennen dat co-creatie enorm belangrijk is – het betekent dat je overtuigingen, verlangens en dromen belangrijk zijn en hetzelfde voor je ziel. Met dit respect en deze eer beginnen jullie samen te co-creëren en verschuiven jullie perspectieven zodat nieuwe inzichten en ervaringen naar voren komen en gemanifesteerd worden in jullie werkelijkheid. Je voelt je alsof je vooruit gestuwd wordt.

Hoe co-creëer je met je ziel? Sta jezelf toe om in een ruimte van acceptatie te bestaan – de aanwezigheid van je ziel accepteren, het goddelijke plan van je ziel accepteren en accepteren dat je een unieke en prachtige relatie met je ziel hebt, in feite zijn jullie één.

Terwijl je begint te erkennen dat je je ziel accepteert, nodig je je ziel uit om jou als fysiek wezen te accepteren. Je ziel accepteert je al, maar het is een prachtig proces van vragen omdat de ziel je wezen overspoelt met zoveel liefde en acceptatie en dit ondersteunt je in het verder accepteren van je ziel. Je kunt in je eigen woorden zeggen: Ik kies er vanaf dit moment voor om te co-creëren met mijn ziel.
Je kunt je ziel vragen om je, op een manier die passend is en die je kunt begrijpen, de volgende stap van deze richting – deze reis van je ziel – te geven.

Neem de tijd om te ontvangen. Dan deel je wat je werkelijk wilt ervaren als de volgende stap en dan vraag je dat je ziel een vereniging creëert – een co-creatie van dat wat je ziel heeft gedeeld en dat wat jij hebt gedeeld. Wees opmerkzaam op wat zich manifesteert – alle ideeën – alle kleuren – alle inspiraties – alle acties. Hoe meer je dit oefent, hoe gemakkelijker het zal worden en je zult merken dat je van nature co-creëert met je ziel, want jullie zijn tenslotte één en de verlangens en dromen van het fysieke wezen zijn verbonden met de verlangens en dromen van de ziel.

Deze eenvoudige intentie verandert je perspectief. Ik nodig je uit om dit te overwegen, te onderzoeken en te ervaren.

Wij danken jullie.

Wij zijn de Andromedanen.

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien