De Andromedanen: Creatie bekrachtiging

De Andromedanen

Creatie bekrachtiging

Gechanneld door Natalie Glasson – Originele Bron: Sacred School of OmNa – 30 Juli 2021

Gegroet, wij zijn de Andromedanen. Wij komen als een collectieve energie van de waarheid van de Schepper om jullie inspiratie en verlichting te brengen. Wij staan bekend als een van de meest geëvolueerde beschavingen die bestaan in het Universum van de Schepper. Wij erkennen onszelf echter eenvoudigweg als goddelijk verbonden met de Schepper en een uitdrukking van de Schepper. Het is door onze expressieve aard van de Schepper dat wij onszelf toestaan de wijsheid, de kennis, de waarheid van de Schepper over te nemen en het in het bewustzijn en de herinnering van alle wezens te brengen. Wij fungeren slechts als een weerspiegeling van de waarheid die reeds in uw wezen aanwezig is en wij willen een herinnering aan uw waarheid zijn.

Vandaag komen wij naar voren om te spreken over creatie, jullie vermogen om alles wat jullie wensen te manifesteren in jullie werkelijkheid, of jullie nu bestaan op de innerlijke vlakken, op een ster of planeet of op de Aarde. Jullie vermogen om te manifesteren gaat in sommige opzichten verder dan jullie fysieke lichaam, wat betekent dat jullie ook op de innerlijke vlakken kunnen manifesteren. Als een wezen van licht dat in een fysieke werkelijkheid bestaat, spelen je fysieke lichaam en je auraveld een sleutelrol in het manifestatieproces. Evenals jullie chakra’s, vooral jullie Aarde Ster Chakra, die de gronding van jullie manifestaties mogelijk maakt en licht in de fysieke manifestatie brengt.

We willen het niet hebben over het proces van manifestatie. Het is een vermogen dat jullie hebben, het is een talent, het is een natuurlijk aspect van jullie wezen en jullie essentie. In veel opzichten hoeven jullie niet te leren, of opnieuw te leren hoe te manifesteren, hoe te creëren wat jullie willen voor jezelf, je lichaam en voor anderen. Als dit het geval is, waarover willen wij dan vandaag met jullie spreken?

We willen dat jullie je voorstellen en dat jullie vermogen om te manifesteren een talent is dat jullie al belichamen.

Stel jezelf voor als een atleet, misschien ben je bijzonder goed in hardlopen, maar je hebt nooit getraind, en je hebt niet deelgenomen aan wedstrijden. Misschien ben je een kunstenaar; je bent uitzonderlijk goed in tekenen of schilderen en toch doe je het niet zo vaak. Je gaat niet naar lessen en misschien deelt je je werk niet met andere mensen. Stel je voor dat je dit onderliggende talent had, en je wist ervan, voor ons allemaal is het talent het vermogen om te manifesteren. Stel je voor dat je die atleet bent, en iemand komt langs en nodigt je uit om mee te doen aan een wedstrijd. Je hebt het vermogen om te rennen en te winnen en het is hetzelfde als je een artiest bent, misschien heeft iemand je uitgenodigd om mee te doen aan een wedstrijd schilderen of tekenen en je hebt het vermogen om te winnen.

Wat is het verschil tussen u als privé-loper of privé-kunstenaar en je die meedoet aan de wedstrijd en wint?

We gaan niet zeggen dat je training, begeleiding of oefening nodig hebt. Met je manifestatie heb je de training al, en je hebt de oefening al omdat je altijd aan het manifesteren bent in elk moment van je werkelijkheid. Je hebt genoeg oefening gehad en je hebt je training gehad, je weet al hoe je moet manifesteren, ook al begrijp je het niet met je geest.

Wat is er nodig voor jou als atleet, artiest of manifestatie- en creatiewezen om de wedstrijd te winnen of je dromen te manifesteren? Denk eens even na. De energie die nodig is, is geloof in jezelf, vertrouwen in jezelf, vertrouwen en in een weten dat je het kunt. Als je eraan twijfelt dat je een atleet, een kunstenaar of een scheppend wezen bent, zul je niet eens in staat zijn de competitie aan te gaan om te ontdekken wat je kunt doen. Je zult niet eens in staat zijn je hand uit te steken om te zien wat je potentieel hebt om te manifesteren.  Twijfel en oordeel, gebrek aan geloof, gebrek aan overtuiging, gebrek aan vertrouwen, dit zijn uiteindelijk allemaal barrières van afscheiding tussen het talent dat al in je wezen aanwezig is.

Wij, de Andromedanen, erkennen dat veel Lichtwezens zich vaak vastbijten in hoe te creëren, zelfs wat te creëren, wanneer het te creëren, en hoeveel energie en focus genoeg is. In werkelijkheid heb je al een innerlijk weten met een intuïtie die je kan leiden in de exacte stappen die nodig zijn. Vaak neem je de exacte stappen zonder het zelf te weten. De barrière, de blokkade, de afscheiding is vaak twijfel, oordeel en gebrek aan geloof, vertrouwen, geloof in jezelf, en zelfs een gebrek aan liefde voor jezelf. Realiseren dat je het verdient en waardig bent om de wedstrijd te winnen of je dromen te manifesteren kan je acties en ervaringen transformeren. Als je je deze energieën voorstelt als blokkades, als barrières, komen ze tussen jou als getalenteerd wezen en het resultaat dat je wenst. Hoe kun je deze barrières oplossen?

Het antwoord is verbazingwekkend eenvoudig. Je kunt om healing vragen, wij, de Andromedanen, staan open, klaar en beschikbaar om healing met je te delen, om de bevrijding te ondersteunen van alles wat je manifestatie in de weg staat. Je kunt ook overwegen dat zelfs wanneer anderen in je geloven, van je houden en je vertrouwen, als je niet van jezelf houdt, je niet vertrouwt en niet in jezelf gelooft, de kracht en energie die ze je geven buitengewoon weinig invloed heeft. Dit betekent dat jij de enige bent die jouw creaties kracht geeft om jouw vermogen tot manifesteren te bekrachtigen. Elke keer dat je een oordeel hebt, een gebrek of ongeloof, herschrijf het dan in je geest.

Zeg tegen jezelf, wat wil ik in plaats daarvan? Misschien zeg je tegen jezelf, ik ben echt slecht in manifesteren, de dingen die ik wil lijken zich nooit te manifesteren. Verander het in: ik geloof in mezelf, ik hou van mezelf, ik verdien het om alles te manifesteren wat ik nodig heb. Als je het herschrijft, is het belangrijk dat je het voelt in je lichaam, dat je het voelt in je auraveld, je energie, je wezen en dan bekrachtig je het. Dat betekent dat je het uitstraalt, je laat het uit je wezen stromen als een lading licht en waarheid. Hoe meer je dit dagelijks kunt beoefenen, hoe meer je je werkelijkheid zult veranderen en transformeren, waardoor de barrière zal verdwijnen en je zult merken dat je eenvoudigweg alles manifesteert wat je nodig hebt zonder er zelfs maar over na te denken.

Onze boodschap aan jullie vandaag is opmerkelijk eenvoudig, en toch is het een bijzonder belangrijke sleutel. Het stelt je in staat te manifesteren wat je wenst in je werkelijkheid, en dit is iets waarin wij je willen ondersteunen om het te bereiken.

Wij houden zielsveel van jullie en wij danken jullie,

Wij zijn de Andromedanen

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org