De Acturianen: Waar je je op Focust, zo Word je

De Acturianen: Waar je je op Focust, zo Word je

Kanaal: Natalie Glasson – OmNa

Gegroet geliefde wezens van licht, wij zijn de Arcturianen. We komen naar voren als een collectief bewustzijn met onze liefde, onze vrede, ons begrip van de Schepper, en in werkelijkheid alles wat we zijn. Wij zijn blij en verheugd om met jullie te kunnen communiceren en jullie van dienst te kunnen zijn. Vandaag willen we een verklaring met jullie delen en deze ook verder uitleggen, zodat jullie je erop kunnen concentreren, erover kunnen nadenken en deze hopelijk in je eigen realiteit kunnen integreren.
Terwijl je je concentreert, word je.

Het is enorm belangrijk in de ascensieverschuivingen die nu op Aarde en op de innerlijke niveaus plaatsvinden, dat je focus helder is, zelfs als er enige verwarring of chaos in je geest of zelfs in de realiteit heerst. Wij willen dat jullie wat tijd nemen om een focus te creëren die jullie op dit moment en de huidige of voortdurende momenten van ascensie dient.

Om je aan te moedigen te beseffen wat het betekent om te focussen, willen we dat je naar je vibratie kijkt. Je lichaam – je energiesysteem – trilt voortdurend. Het is voortdurend in beweging en momentum. Terwijl het trilt, straalt het uit en, zou je kunnen zeggen, geeft het een lading energie af. Binnen deze lading is er een focus, er is een kwaliteit, er is begrip. Bijvoorbeeld, als je je neerslachtig, boos of depressief voelt, kunnen je wezen of delen van je wezen deze kwaliteiten/energieën/gevoelens uitstralen vanuit je wezen en in je auraveld en omgeving, en dat is perfect in orde als het een proces is waar je doorheen beweegt.

Wij, de Arcturianen, willen dat jullie je concentreren op je vibratie of simpelweg begrijpen dat je vibreert, en binnenin je ziel of je hartruimte vragen naar de meest geschikte kwaliteit of focus die je nu van dienst zou zijn. Het hoeft niet iets te zijn dat je al belichaamt. Het kan iets zijn dat je wilt belichamen. Misschien verlang je naar meer vrede in je wezen en je realiteit. Misschien wens je zelfs meer duidelijkheid. Misschien verlang je naar liefde. Het kan een spirituele liefde zijn of zelfs een fysieke liefde of relatieliefde. Waar je je ook toe aangetrokken voelt, om uit te stralen en te trillen zoals, op dit moment. Wij, de Arcturianen, nodigen jullie uit om dit te doen, omdat terwijl jullie vibreren…en je hele wezen automatisch zal vibreren…zo word jij die vibratie, die focus.

Een andere manier om dit te bereiken is via je ascensieproces – tijdens je spirituele reis. Je kunt in meditatie zitten en je concentreren op je spirituele reis. Je kunt jezelf afvragen: hoe voel je je op dit moment over je spirituele reis? Je voelt je misschien tevreden, je voelt je misschien gelukkig en je kunt genieten van het uitstralen en pulseren van tevredenheid en geluk. Dit zal die gevoelens versterken en een grotere diepte van begrip, ervaring en vibratie aanmoedigen.

Als je merkt dat je in de war of gefrustreerd bent, kun je jezelf afvragen wat er nodig is. Waar wil je je op concentreren? Wat wil je laten vibreren in je ascensieproces? Wat wil jij worden in jouw ascensieproces? Je kunt je die intentie stellen, erkennen, vragen, vasthouden of visualiseren totdat je jezelf begint te voelen/voelen of erkennen dat je vibreert als je focus.

Je kunt dezelfde meditatie bereiken voor je leven in het algemeen – jouw realiteit. Als je zit en nadenkt over je leven – je realiteit – of zelfs maar één aspect ervan, wat voel je dan? Wat ervaar je? Als het positief en vervullend is, besta er dan gewoon in en laat het groeien. Voel het pulseren en vibreren door je hele wezen. Als er aspecten van je leven zijn, je realiteit, waar je mee worstelt, waar wil je je dan op concentreren en in plaats daarvan worden? Je kunt je gaan concentreren op datgene wat je in plaats daarvan wilt ervaren. Laat het trillen, pulseren, uitstralen vanuit je hele wezen. Laat dit uitstralen totdat het jouw realiteit vult.

Wij, de Arcturianen, willen jullie aanmoedigen om te erkennen dat waar jullie je focus op leggen enorm belangrijk is en dat jullie je focus worden. We vragen je om de kloof te overbruggen tussen jouw focus en wie je bent, omdat ze hetzelfde zijn. Jouw focus creëert wie je bent. In de wereld, de realiteit, de innerlijke gebieden, op dit moment, is datgene waarop je je concentreert enorm krachtig en zul je datgene worden waarop je je concentreert.

Het is nu tijd om de verantwoordelijkheid te nemen voor waar jij je focus op legt en de verbindingen te maken die jij belichaamt. Jij wordt jouw focus. Als jij belichaamt en jouw focus wordt, geldt dat ook voor de wereld om je heen. De wereld om je heen wordt beïnvloed door jouw focus. Op dit moment heeft je focus een enorme waarde en een enorme kracht.

Wij laten dit aan jullie over om erover na te denken en te verkennen. Wij houden zielsveel van jullie.

Wij zijn de Arcturianen, dank jullie.

Vertaling: wakkeremensen.org