Buddha / via Nathalie Glasson / OmNa school 24 oktober 2019

Buddha
via Nathalie Glasson / OmNa school
24 oktober 2019

Stem je binnen jezelf af, voordat je buiten jezelf actie onderneemt.
Mijn inzicht heeft te maken met de aanwezigheid van je innerlijke goddelijke schittering en hoe dit toegankelijk is via je hart, hogere hart of ziel-ster-chakra. Het verschaft informatie dat je door je innerlijke schittering toegang krijgt tot een nieuw bewust gewaarzijn van jezelf en het leven en dientengevolge een ​​hogere vibratie van leven en bewustzijn van het leven zich verankert. Dus, het opnieuw herkennen van je leven heeft als doel, je aan te moedigen om te beseffen dat een aanpassing in jezelf nodig is voordat actie wordt ondernomen in je realiteit. Als je actie maakt vanuit het juweel in jezelf dat in vuil gesmoord wordt, creëer je alleen meer van wat je al ervaart. Als je jezelf toestaat om je af te stemmen op je innerlijke schittering, waardoor onnodige energieën wegvloeien en een hogere vibratie van het leven verankert, zal je vanuit een nieuwe ruimte zien, voelen, erkennen en creëren; een nieuwe realiteit creëren en waarnemen. Het is belangrijk om je hier te realiseren dat de activiteiten die je onderneemt heel anders zullen zijn, geboren uit de essentie van het leven, die is om geheel en volledig te leven als een anker en uitdrukking van de Schepper.
Te nemen stappen:

• Bepaal welke chakra het meest geschikt voelt om toegang te krijgen tot je innerlijke goddelijke schittering: hart, hoger hart of ziel-ster-chakra.
• Richt je aandacht op het chakra door eraan te denken of zich erin te voelen.
• Houd de intentie om je innerlijke goddelijke schittering te zoeken, sta jezelf in je eigen tijd toe een verband met je innerlijke goddelijke schittering te voelen, waar te nemen of te erkennen.
• Stel je voor, voel of erken je innerlijke goddelijke uitstraling die uitstraalt in alle aspecten van je wezen.
• Weet hoe meer je focust op het uitstralen en stromen van je innerlijke goddelijke schittering, hoe meer blokkades, beperkingen, angsten enz. zullen verdwijnen. Daardoor zal je hele wezen, realiteit en creaties worden beïnvloed en gecreëerd vanuit je innerlijke goddelijke schittering.
• Realiseer of houd de intentie vast om de puurste vibratie van het leven te verankeren. Neem de tijd om het te ervaren en te belichamen. Weet dat dit de manier, waarop je jezelf, het leven en creaties bekijkt, zal veranderen. Begin je realiteit te zien, te voelen of je voor te stellen vanuit deze ruimte van de puurste vibratie van het verankerde leven.
Het is allemaal voor jou om te verkennen; je hebt het universum van de Schepper in je. Word een anker van het leven!
Met het grootste respect en liefde, Lord Buddha


Samenvatting en vertaling Winfried Meier