Aartsengel Uriël Bewegend door de sluiers van illusie / Gechanneld door Natalie Glasson – 6 april 2018

Aartsengel Uriël
Bewegend door de sluiers van illusie
 Gechanneld door Natalie Glasson – 6 april 2018 – Oorspronkelijke bron: Sacred School of Omna https://www.omna.org/

Groeten en liefde strekken zich uit van mijn hart naar de uwe; Ik ben Aartsengel Uriël, ik ben de bewaker van de Engelachtige Wijsheid en een activator van de herinnering van de Schepper in alles. 

Dit is vaak waarom ik de wijste van Aartsengelen wordt genoemd; het komt door mijn vermogen om wijsheid binnen anderen te activeren, het naar hun bewuste bewustzijn te brengen. Mijn rol en doel in het ascensieproces wordt steeds groter en meer betrokken, omdat veel mensen op Aarde bewust kiezen en vragen om zich de Schepper en de waarheid die in hun heilige ziel wordt bewaard te herinneren. Een groot ontwaken van herinnering begint te dagen; er is een verlangen, een roeping en een passie die groeit. Zielen op Aarde bereiden zich voor om zich door hun sluiers van illusies heen te bewegen en hun innerlijke waarheid te herinneren.

Veel zielen roepen mij, Aartsengel Uriël, op omdat ze teleurgesteld zijn over de illusies in hen en rondom hen. Ze zijn teleurgesteld over de manier van de wereld, het ogenschijnlijk trage proces van spirituele evolutie waar ze doorheen bewegen en hun gevoelens dat ze niet in staat zijn om te dienen met hun huidige inzicht en vaardigheden. Ik beantwoord jullie gebeden, ik, Aartsengel Uriël, breng een golf van energie voort om jullie te helpen door jullie innerlijke illusies heen te gaan om bevrijd te worden en accepteer jullie innerlijke herinnering aan de Schepper. Mijn doel is om te beginnen met het loslaten en genezen van de sluiers van illusie die jullie visie op de Schepper en jezelf als een uitdrukking van de Schepper hebben verdoezeld. Met mijn steun kunnen jullie door en voorbij illusies heen kijken, ze herkennen als beperkingen in plaats van waarheid of feit.

Hoe een illusie herkennen?

Een illusie is een indruk die echt is geworden en volledig aanwezig is in jullie wezen, percepties of realiteit. Alles wat jullie kennen in je wezen, gedachten en werkelijkheid was ooit een indruk, omdat energie werd toegevoegd, zodat de indruk werkelijkheid wordt en bijna een eigen leven gaat leiden. Veel van de overtuigingen die jullie over jezelf hebben zijn simpelweg indrukken die zijn gedownload van het bewustzijn van de mensheid of ervaringen uit het verleden. Alles waarvan jullie geloven dat het waar is, is in feite een creatie. Daarom kan het worden getransformeerd, gewijzigd en verschoven. Illusies beperken je vaak en creëren grenzen die je in een bepaalde ruimte, manier van denken, realiteit en patroon van creatie houden. Een illusie herkennen is je realiseren dat een illusie je niet toestaat te groeien. In plaats daarvan vermindert het je kracht en geaarde aanwezigheid in de wereld.

Wanneer je het bewustzijn hebt om een ​​gedrag, overtuiging of perceptie als een illusie te herkennen, dan begin je door en voorbij de illusie te zien. Er rijst een vraag in je die je uitnodigt om de illusie te vervangen door iets dat je stimuleert, inspireert en wekt tot de waarheid van de Schepper. Het is alsof de sluiers zijn verwijderd en je in staat bent om te zien, te voelen of te erkennen wat altijd al aanwezig was, wat de waarheid is van de Schepper in al zijn prachtige vormen. Je maakt ruimte voor een nieuwe realisatie naar het ochtendgloren.

Het is mijn doel om jullie te ondersteunen in het bewust worden van de vele illusies die jullie connectie met en de herinnering aan de Schepper belemmeren. Terwijl jullie mij aanroepen, Aartsengel Uriël, zal ik jullie op deze manier dienen, en dan jullie innerlijke licht met meer kracht naar voren brengen zodat jullie erin kunnen baden en incarneren, de waarheid absorberen die altijd aanwezig was om jullie te dienen.

Vanwege de vele ascensie golven van licht en bewustzijn die zich verankeren in de Aarde, zien veel mensen, al was het maar voor een moment, hun waarheid. Ze zien, voelen of herkennen zichzelf zonder twijfel, angst, oordeel, lijden en falen. In plaats daarvan zien, voelen en erkennen velen zonder ego dat ze geliefd, ondersteund, gewaardeerd, geaccepteerd, succesvol zijn en vervulling kunnen ervaren. Dit besef op zich is helend en versterkend, en creëert ruimte voor het Goddelijke om aanwezig te zijn en transformatie plaats te laten vinden. Zodra de waarheid van het zelf en de Schepper zijn samengevoegd, als een in jouw fysieke lichaam is gerealiseerd, begint een reis van het permanent belichamen van jouw waarheid op Aarde. Dit is een cyclus van herinnering; het is vaak niet onmiddellijk. In plaats daarvan is het een ervaring van subtiele herinneringen gedurende een bepaalde periode.

De ondersteuning van Aartsengel Uriël ontvangen

Ik, Aartsengel Uriël, nodig jullie uit om een ​​speciale healing en energiedownload te ontvangen binnen de Engelachtige Kamer van Voorbij Illusies in het Engelachtige Koninkrijk. Ik zal aanwezig zijn, en jullie uitnodigen om te zitten in een gouden zilveren ster-tetraëder, dat is een twee driehoekige piramide, een met zijn punt naar boven en de andere met zijn punt naar beneden. Terwijl je in het midden van deze gouden, zilveren heilige geometrie-vorm zit, zal het licht vanaf de punten naar beneden en naar boven gaan en door het centrum van je wezen gaan. Het licht van de gouden zilveren ster-tetraëder is samengesteld uit mijn energie, Aartsengel Uriël, laat het licht samensmelten met en door je wezen.

Neem eerst de aandacht van je geest naar je zielesterchakra. Ik, Aartsengel Uriël, zal beginnen met het gieten van het gouden, zilveren en witte licht in deze chakra totdat je voelt dat het uitdijt.

Neem dan de aandacht van je geest naar je Aarde-sterchakra onder je voeten, ik zal opnieuw mijn energie in deze chakra sturen totdat het zich uitbreidt. Het doel van deze oefening is om te beginnen met het ophelderen van illusies en ruimte te creëren voor het licht terwijl we vrijheid en flexibiliteit creëren in je hele wezen om de noodzakelijke transformatie te bevorderen. Je kunt nu met groter gemak het licht van de ster-tetraëder voelen intensiveren en bewegen door je hele wezen.

Ik, Aartsengel Uriël, zal je nu mijn licht van wijsheid, waarheid en herinnering aan de Schepper schenken. Visualiseer, voel of erken Mij, Aartsengel Uriël, die vóór jou bestond. Ik begin mijn energie te mengen met de jouwe, vooral met je derdeoogchakra, oorzakelijk chakra aan de achterkant van je hoofd en je kruinchakra. Ik download nieuwe wijsheid, energie en waarheid alsof ik ruimte wil maken voor goddelijke inspiratie om te verankeren.

Ik, Aartsengel Uriël, vermeng dan mijn energie met jou voet chakra, wortel chakra, sacraal chakra en solar plexus chakra, dit proces verwijdert illusies die niet langer nodig zijn, waarschuwt je voor illusies die losgelaten moeten worden, terwijl jij ook voorbereidingen treft voor het zien, voelen en ervaren voorbij de illusie. Tijdens dit deel van mijn genezing met jou, begin je mogelijk illusies te realiseren die vereisen dat je aandacht begint te dagen, of dit kan op een later tijdstip gebeuren. Observeer eenvoudig de inzichten die zich voordoen, erken ze en laat ze vervolgens passeren.

Ik omring je nu met een gouden, zilveren regenbooglicht dat ik rond je hele wezen wervel. Dit activeert verder de ster-tetraëder waar je in zit, het begint te draaien zoals geleid door mij, Aartsengel Uriël. Het is belangrijk voor jou om je focus in je hartchakra te houden, je voor te stellen, jezelf te erkennen dat je buiten illusies staat en je door de sluiers van illusies beweegt om je waarheid en het licht van de Schepper te herkennen en opnieuw verbonden te worden. Het regenbooglicht is mijn ascensiegolf die je wezen ondersteunt bij het ontwaken en het herinneren van de Schepper. Blijf alsjeblieft in deze ruimte zolang je vindt dat het passend en nodig is.

Als je klaar bent, neem dan de tijd om elk deel van je wezen en lichaam te observeren en te erkennen als een manier van aarden, en belichaam de genezing en ontwaking die ik met je heb gedeeld.

Blijf elke dag voor de komende dagen mijn energieën oproepen en nodig me uit, Aartsengel Uriël, om bij je te zijn, je te helpen bij het je bewust worden van illusies en het doorzien van illusies om je waarheid te herkennen en te belichamen. Mijn genezing en ontwaken is voor jullie beschikbaar wanneer jullie je ook geleid voelen om het te ervaren.

Met engelachtige wijsheid, liefde en steun,

Aartsengel Uriël

Artikelbron: https://www.omna.org

vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl