Aartsengel Michaël: Zaden van Vrede

Aartsengel Michaël: Zaden van Vrede

Gechanneld door Natalie Glasson – 24 september 2021 – Originele Bron: Sacred School Of OmNa

Gegroet en liefde, Ik Aartsengel Michaël, reik nu uit naar jullie wezen. Het is een eer om in jullie aanwezigheid te zijn en de geschenken van de Schepper via mijn wezen voort te brengen. Vandaag wil ik zaden van vrede naar voren brengen. Ik wil spreken over de vibratie van vrede en het zaaien ervan in de Aarde.

Jullie zijn een stralend baken van licht; jullie zijn een anker van het licht van de Schepper, en het is jullie doel en jullie natuurlijke vermogen om de energie en het licht van de Schepper via jullie wezen tot uitdrukking te brengen. Naarmate jullie je meer focussen op de uitdrukking van de Schepper, zullen meer licht, liefde, wijsheid en waarheid tot je aangetrokken worden, door je wezen stromen om in je werkelijkheid tot uitdrukking te worden gebracht. Diep in jullie wezen is er een Zetel van Vrede. Het is waar de essentie van de vrede van de Schepper op de vibratie waarmee jullie je op dit moment verbinden en herinneren aanwezig is. Deze vibratie van vrede is als een heiligdom, het is als een bron, een bron van vrede.  Het is een ruimte die jullie kunnen betreden om te herstellen, te verjongen, en je de waarheid van de Schepper te herinneren. Deze Zetel van Vrede vult jullie wezen met vrede. Het voorziet jullie wezen van energie met de vibratie van vrede die is afgestemd op jullie huidige wezen. Hoe meer jullie je verbinden met deze Zetel van Vrede in je wezen, hoe meer jullie hogere vibraties van vrede zullen aantrekken om over en door jullie wezen te stromen om jullie Zetel van Vrede te verhogen. Je ervaring van vrede in je werkelijkheid verhogen, je energie en vibratie van vrede laten versnellen en toenemen zal je ondersteunen in het verkennen en belichamen van diepere staten van vrede, begrip, en het erkennen van de aanwezigheid van de vrede van de Schepper.

Hoe meer jullie vrede onderzoeken, hoe meer vrede jullie zullen hebben om te delen. Hoe meer vrede jullie zullen verspreiden over het hele Universum van de Schepper en de Aarde. Op dit moment, in ascensie, stromen hogere frequenties van vrede wanneer jullie je verbinden met de vibratie van vrede op de innerlijke vlakken van waar jullie nu zijn. Jullie zullen merken dat de vibratie van vrede bijna geestverruimend is. Alles op de innerlijke vlakken wordt van energie voorzien met de vibratie van vrede die alle aspecten van de Schepper beïnvloedt.

Het is een tijd voor jullie om creatief te werken met de vibratie van vrede, om je uitdrukking van vrede te onderzoeken en te verhogen. Door dit te doen begin je het doel van vrede te begrijpen, niet alleen binnen je wezen en werkelijkheid, maar ook voor de ascensie van de wereld, of de ascensie van anderen. Zo begin je vrede te zaaien. Je verankert de vibratie van vrede in alles wat je creëert, alles wat je uitdrukt en alles wat je ervaart. Merk de verschillende kwaliteiten op van vrede, harmonie, rust, evenwicht, vreugde, vrijheid en bevrijding. Er zijn zoveel kwaliteiten van vrede dat het belangrijk is de kwaliteit te herkennen die in de vrede van je wezen besloten ligt. Binnenin jullie wezen hebben jullie een Zetel van Vrede, een stoel van vrede, de ruimte van vrede en jullie zaaien, jullie verankeren, jullie zaaien vrede in jullie wezen, jullie werkelijkheid, de wereld en alle ascensie. Door hogere vibraties van vrede in jullie wezen op te roepen, je te verbinden met de vibratie van vrede die nu geestverruimend is op de innerlijke vlakken, zullen jullie jezelf toestaan vrede uit te drukken.

Je kunt jezelf dagelijks afvragen:

Hoe kan ik vandaag vrede uitdrukken?

Op welke creatieve manier kan ik vandaag de vibratie van vrede vanuit mijn wezen tot uitdrukking brengen?

Wanneer je vrede ervaart, is het belangrijkste wat je moet bereiken het zaaien, verankeren en aarden van de vibratie van vrede, want dat is wat er nu nodig is op Aarde. Jullie zaaien de zaden van vrede.

Hoe zaai je de zaden van vrede? Het is door bewuste intentie.

Ik verspreid Zaden van Vrede en aard ze in de Aarde en alle aspecten van de Schepper.

Je kunt gewoon zoiets zeggen, misschien met je eigen woorden.

Je vraagt je misschien af hoe dit de mensheid helpt; hoe helpt het de wereld en alles van ascensie? Vrede is als een rustplaats. Het is een tijd waarin je terugkeert naar je centrum, waarin je evenwicht vindt, herstelt, verjongt, je stevig op je benen voelt staan, je sterk voelt en helderheid hebt. Deze trilling is nu essentieel voor de Aarde. De frequenties van de Aarde zijn zo aan het verschuiven dat het effect heeft op jouw wezen en anderen. Het kan voelen alsof er chaos uitbreekt, of je voelt je enigszins uit balans. Misschien komen angsten naar boven en worden ze je realiteit. Vrede is nodig. Er is behoefte om vredig te zijn, om sterk te zijn, om helder te zijn, om gegrond te zijn, om harmonie en evenwicht te hebben.

Als je als een belichaming van vrede op de Aarde bestaat, grond en veranker dan jouw Zaden van Vrede. Zaden groeien, ze vermenigvuldigen zich, worden groot, expansief, bedekken de Aarde, omvatten de wereld, bedekken het Universum van de Schepper. Het is tijd voor de zaden om zich te vermenigvuldigen. Het is tijd voor Moeder Aarde en de hele mensheid om begiftigd te worden met vrede. Ieder mens moet weten dat hij stabiel is, dat hij sterk is, gecentreerd, gegrond, in balans en gesteund. Het is in deze tijd van onbehagen en verwarring dat de aanwezigheid, de belichaming, de verankering en de vermenigvuldiging van vrede essentieel is.

Mijn liefde en mijn vrede zijn altijd bij jullie.

Ik dank jullie,

Ik ben Aartsengel Michaël

 

Kanaal: Natalie Glasson

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org