Aartsengel Michaël: Jouw Grootste Vreugde Vinden

Aartsengel Michaël: Jouw Grootste Vreugde Vinden

Kanaal: Natalie Glasson – 5 Juli 2024

Gegroet en engelenzegeningen. Ik, Aartsengel Michaël, deel nu met jullie.

Ik breng een vreugde voort die zo puur is en van een hoge vibratie vanuit het Engelenrijk. Ik laat dit over en door je wezen stromen. Moge je het ontvangen in de diepten van je wezen – in gebieden die vastzitten of verward aanvoelen.

Moge het je energietrilling versnellen. Moge het de beweging van je energie verhogen en je toegang geven tot een vreugde in je wezen die zo vervuld is van liefde, vervulling en waarheid, dat het je in staat stelt tevredenheid en heelheid in je wezen en met de Schepper te ervaren.

Op dit moment deelt de Schepper een hoge vibratie. Het is een heel subtiele en toch impactvolle trilling die velen misschien missen.

Ze herkennen het misschien niet en toch deelt de Schepper deze hoge vibratie-energie om een boost te geven aan de ascensie van degenen die er klaar voor zijn en deze hoge vibratie accepteren.

De hoge vibratie is pure vreugde vanuit de essentie/kern van de Schepper – de creatieve bron van vreugde.

Deze pure vibratie van vreugde stroomt door het hele Universum van de Schepper. Ze is beschikbaar voor jullie… om in je wezen te downloaden… en om je te ondersteunen bij het ontdekken van je eigen innerlijke vreugde; de hoogste, zuiverste vibratie van je eigen innerlijke vreugde.

De vibratie van vreugde kan luxe lijken. Het is iets waar je ziel naar verlangt. Het is ook een energie die heel bevrijdend is en heling in je wezen ondersteunt. Het stelt je in staat om een diepere verbinding te ervaren met de Schepper en ook met jezelf. Het verwijdert obstakels, grenzen, beperkingen die je niet dienen en het trekt de goedheid van de Schepper en het universum naar je toe.

Met goedheid bedoelen we bijna als de mineralen, de vitaminen, de voeding voor je ziel en je lichaam, maar ook ondersteuning, geborgenheid, kracht, liefde, dieper begrip van de waarheid en een grotere aarding.

Wanneer je een vreugde aanvaardt die van een hoge en zuivere trilling is, heeft ze eigenlijk een immens aardende sensatie omdat je de hoge trillingen ervaart; je laat ze integreren en synthetiseren met je hele wezen. Ze aarden je in je fysieke lichaam en in je fysieke realiteit, maar ze aarden ook je ware zelf/je essentie in je fysieke lichaam en realiteit, waardoor je kunt bestaan als een aspect van de Schepper op deze aarde.

Dit is in wezen ascensie; zoveel mogelijk bestaan als een uitdrukking van de Schepper op aarde.

Veel mensen kunnen het gevoel hebben dat vreugde/voldoening/instemming en zelfs succes geen deel uitmaken van de uitdrukkingen van de Schepper, maar wanneer je je verbindt met een zuivere vibratie van de Schepper, zijn dit vaak kwaliteiten die je ervaart.

Het is je doel, als uitdrukking van de Schepper, om vreugde, liefde, tevredenheid, succes, aarding en overvloed in je fysieke werkelijkheid te ervaren, door de fysieke werkelijkheid je spirituele goddelijke zelf te laten weerspiegelen.

Wanneer je toegang hebt tot je innerlijke vreugde of je hogere vreugde, ervaar je vreugde en geluk zonder reden.

Je ervaart gewoon vreugde/geluk/succes/contentment/liefde….al van deze goddelijke energieën.

Je ervaart ze omdat je er een belichaming van bent en om geen enkele andere reden.

Deze energie is continu; je hebt er altijd toegang toe.

Er zijn geen fysieke dingen nodig om je vreugde te creëren, maar wanneer je toegang hebt tot een vreugde vanuit je wezen of vanuit hogere sferen, zal het binnen je fysieke werkelijkheid fysieke vreugde creëren die je innerlijke vreugde weerspiegelt, waardoor je fysieke werkelijkheid gevuld wordt met fysieke vreugde van talloze soorten, situaties en scenario’s. Dit werkt als een prachtig begrip en bevestiging van het feit dat je een vreugde ervaart vanuit je wezen of vanuit hogere sferen.

Dit werkt als een prachtig begrip en bevestiging dat je toestaat dat je innerlijke vreugde… je schoonheid, je liefde, je vrede… wordt uitgedrukt via je lichaam, je auraveld, je chakra’s, via je gedachten/gedachten, via je stem en zelfs via je ogen.

Het is onmogelijk om door te gaan in een ruimte van vreugde, omdat vreugde vaak ontstaat en je wezen vult als een extatische trilling en stroom. Het brengt ook het gruis, het vuil, de dingen waaraan je vastgehouden hebt die niet langer nodig zijn, naar de oppervlakte.

Deze vragen je aandacht, maar wanneer je ze je aandacht geeft en je nog steeds gefocust bent op vreugde… alsof je vreugde lichtjes vasthoudt, maar je jezelf toestaat om te ervaren wat zich aandient… zal het heel snel en gemakkelijk oplossen.

Om je hoogste vibratie van vreugde te vinden, kun je vragen om verbonden te worden met de vreugdtrilling van de zuiverste natuur die nu vanuit de Schepper stroomt.

Laat het in elk aspect van je wezen stromen; in je cellen, in je auraveld, in je chakra’s. Adem het in en adem het uit.

Adem het in en adem vreugde naar buiten uit om je auraveld en je omgeving te vullen.

Zit en baad in de trilling van vreugde van de Schepper, alsof je in een zwembad van vreugde bent. Je kunt zo lang als je wilt in dit zwembad baden en de energieën van vreugde absorberen.

Het kan knagen in je wezen creëren, aspecten van jezelf die zeggen dat ze geen vreugde willen ervaren. Accepteer deze aspecten met liefdevolle vreugde. Omarm ze. Laat ze horen. Ze zullen spoedig transformeren.

Terwijl je baadt in de vreugde van de Schepper, kun je je ziel vragen om vanuit de hoogste trilling van vreugde van je heilige wezen te downloaden naar je ziel en fysieke lichaam.

Observeer hoe deze vreugde in je wezen downloadt; waar het vandaan komt, waar je erkent dat het rust, waar je voelt dat je het moet verspreiden.

Wat zijn de kwaliteiten van vreugde?

Hoe beïnvloedt het je wezen?

Onthoud dat dit jouw persoonlijke vreugde is. Het zal een persoonlijke impact op je hebben – een betekenisvolle en doelgerichte impact op jou.

Sta jezelf toe om tijd te besteden aan het leren kennen van je vreugde… het vinden, het verkennen, het uitstralen… want vreugde is je goddelijke recht.

Wat je ook ervaart en door welke uitdagingen je ook gaat, vreugde zal je verheffen en helen.

Ik ben Aartsengel Michaël, ik dank jullie.

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org