Aartsengel Michaël “De Kristallijne Behandeling” 

Aartsengel Michaël “De Kristallijne Behandeling” 

via Natalie Glasson – Sacred School of OmNa

Gegroet en liefde breidt ik uit naar jullie allen, ik ben Aartsengel Michaël. Het is een eer om in jullie aanwezigheid te zijn en ik breng de liefde van het Engelenrijk voort, een liefde die zo intens, onvoorwaardelijk, sterk en expansief is, dat ze rechtstreeks van de Schepper uitgaat. De liefde van het Engelenrijk stelt jullie in staat om de schoonheid te herkennen in de liefde die jullie vasthouden en de liefde die jullie uitdrukken.

Ik, Aartsengel Michaël, kom vandaag naar voren om een Inzicht te delen in een activering die plaatsvindt doorheen de innerlijke vlakken en voor hen op de Aarde velen zielen profiteren van deze activering. Het is het Kristallijn Koninkrijk op de innerlijke vlakken die deze activering opleveren. Het Kristallijn Koninkrijk kan worden herkend als de geesten, de zielen, de energie en het bewustzijn van de kristallen die jullie zo goed kennen op Aarde. De Kristallijne energie activatie is verbonden met de Nieuwe Ascensie Aarde Blauwdruk. Deze blauwdruk, die verankerd is, maakt het mogelijk om alles te manifesteren wat jullie ziel wenst, wat jullie ook wensen, alles is mogelijk.

Het Kristallen Koninkrijk wil de energieën van de Blauwdruk benutten, omdat jullie wezen op dit moment open en expansief is, omdat jullie de Blauwdruk al hebben gedownload. Het Kristallijne Koninkrijk wil jullie een download van energie aanbieden. Dit is een download van wijsheid, kennis en herinnering, een download die een groter begrip in jullie wezen dient. Het Kristallijn Koninkrijk wil energie, wijsheid, kennis en begrip met jullie delen die voor jullie het meest waardevol is, het meest nodig is en waar jullie om hebben gevraagd of om hebben verzocht. De activering ondersteunt vele wezens op Aarde en de Innerlijke Gebieden om een stap omhoog te zetten in hun ascensie, toegang te krijgen tot nieuwe energieën, nieuw begrip en daardoor meer dienstbaar te zijn aan zichzelf en aan iedereen. Het is een activering en opening van energie binnenin jullie wezen die zorgt voor een grotere verbinding met de Schepper en een verdieping van de herinnering aan de Schepper.

Het belangrijke onderdeel van deze activering is jullie intentie, er is behoefte om tijd te nemen om na te denken over wat je wilt weten.

Wat wil je erkennen, onthouden of begrijpen?

Het is alsof het Kristallen Koninkrijk een bibliotheek is en jullie kunnen één boek bekijken. Wat voor onderwerp zou dat boek zijn?

Wat wil je zo graag begrijpen dat een enorme transformatie binnen je wezen zou creëren, waardoor je meer volledig en absoluut van jezelf zou kunnen houden, waardoor genezing binnen je lichaam en al je energiesystemen zou ontstaan?

Welk begrip zou je in staat stellen om je perspectief op je realiteit en de wereld om je heen te veranderen, door je te ondersteunen en niet alleen jou in het maken van een verschil in je eigen wezen, maar in het leven van anderen?

Wat zou je moeten begrijpen om zo’n enorme, impactvolle, invloed en transformatie binnen je wezen en binnen de wereld te creëren?

Om de informatie te ontdekken die nodig is, hebben jullie misschien tijd nodig om na te denken, te mediteren, te vragen, want het antwoord dat jullie zoeken komt misschien eerder van jullie ziel, jullie zielsgroep of een gids dan van jullie geest of persoonlijkheid. Het kan ook verrassend zijn.

Hoe toegang te krijgen tot de Transformatie Geleid door de Kristallijne Activering

Ik, Aartsengel Michaël, moedig jullie aan om een vraag te vormen, een vraag die jullie toegang geeft tot de wijsheid, de kennis en het begrip waarvan jullie geloven dat die de transformaties en inzichten die het Kristallijn Koninkrijk biedt, zal creëren.

Laat deze vraag zich in je wezen vormen, perfectioneer het tot het absoluut perfect aanvoelt.

Wanneer jullie klaar zijn kunnen jullie een beroep doen op mijzelf, Aartsengel Michaël, en mijn team van engelachtige wezens om jullie te omringen.

Roep de energie van het Kristallijn Koninkrijk op, de kristallijne wezens en de kristallijne bron die jullie het meest zal dienen en wenst deel te nemen aan dit activeringsproces.

Laat de kristallijne wezens en de kristallijne energieën jullie omringen. Terwijl dit gebeurt, adem je de energie in. Herken wanneer je je verbonden voelt met de kristallijne energie, voel hun energie door je hele wezen stromen, wanneer je voelt dat er een intieme relatie en band ontstaat. Het is pas dan dat ik, Aartsengel Michaël, je uitnodig om je vraag te beginnen te herhalen, het langzaam en gemakkelijk te herhalen in je geest met de focus op de vraag. Het kan zijn dat zelfs op dit moment de vraag evolueert of misschien blijft het hetzelfde. Terwijl jullie de vraag herhalen gaat jullie energie naar de energie van de vraag, met het vermogen om de informatie, kennis en de energie te ontvangen die de kristallijne trillingen en het koninkrijk met jullie willen delen. Ze zullen beginnen met het overbrengen van de meest geschikte energie, wijsheid, kennis, begrip en herinnering in jullie wezen om een activering te creëren, die verlichtend en verhelderend is.

Jullie begrijpen misschien niet met jullie verstand de informatie die met jullie wordt gedeeld of jullie krijgen gewoon de energie in de wetenschap dat er op het juiste moment inzichten zullen ontstaan. Dit is een behandeling voor jullie hele wezen, jullie cellen, elk deel van jullie lichaam, jullie geest, emoties, elk energielichaam van jullie wezen, jullie lichtlichaam en jullie chakra’s. Ze worden allemaal beïnvloed door de kristalheldere energie die zo zuiver is. Het vergroot de vibraties van de Schepper en het brengt wijsheid en kennis voort die geschikt is voor jullie en die een transformatie in jullie wezen en voor iedereen teweeg zal brengen. Laat het Kristallijn Koninkrijk hun behandeling met je bereiken terwijl ze hun energie diep in je hele wezen gieten. Het is eenvoudigweg voor jou om te ontvangen en bewust te zijn. De informatie en activeringen zullen soms met je bewustzijn plaatsvinden, soms zonder.

Het Kristallen Koninkrijk zal de komende dagen met jullie blijven werken. Er is veel dat ze vanuit jullie wezen willen activeren en jullie eraan willen herinneren. Dit is het creëren van een enorme stijging in het bewustzijn van de mensheid en het ascensieniveau van het collectief, inclusief het ascensieniveau van Moeder Aarde. Sta jezelf toe om de versnelling van de ascensie te ervaren, neem de tijd om bij het Kristallijn Koninkrijk en de kristallijne energieën te zijn, ze hebben veel werk te doen.

Ik, Aartsengel Michaël zal in dienst zijn om jullie te ondersteunen. Ik, dank jullie voor het downloaden van deze activering in jullie wezen. Jullie zijn als een baken van licht op Aarde, dat de geesten van velen zuivert waardoor de waarheid van de Schepper zich kan ontvouwen.

Ik, dank jullie,

Ik ben Aartsengel Michael

Vertaling: Martien