Aartsengel Michaël – Aanwezigheid: De Volgende Inwijding

Aartsengel Michaël – Aanwezigheid: De Volgende Inwijding

Gechanneld door: Natalie Glasson – 13 januari 2023

 

Ik bied mijn liefde en mijn groeten aan alle wezens op aarde aan. Het is een overvloedige zegen om in verbinding met jullie te zijn, om in jullie wezen een essentie, een waarheid en weten te observeren. Deze energie noemen we aanwezigheid, het is jouw aanwezigheid, het is de Schepper aanwezig in jouw wezen. Deze energie van aanwezigheid, de Schepper die in jouw wezen aanwezig is, is actief, in actie en beweging. Het is jouw geschenk dat je aan anderen kunt geven.

Jullie hebben een innerlijke aanwezigheid die alwetend is, die goddelijk en heilig is. Wanneer je deze innerlijke aanwezigheid uitstraalt, overlaad je anderen met zegeningen en geschenken. Het is als de meest genezende, de meest verheffende, de meest waarheidsgetrouwe uitdrukking van je wezen. Wanneer je deze energie eerlijk en open deelt, zullen anderen op je reageren door hun eigen innerlijke aanwezigheid te delen, en dit gaat verder dan het ego, het gebabbel van de gedachten, de wonden van de emoties of het emotionele lichaam. Dit is de waarheid, het is de manier waarop jullie zijn ontworpen om te bestaan, de manier waarop jullie zijn ontworpen om verbinding te maken met anderen, het is een prachtige uitdrukking van jezelf die enorm veel voldoening geeft voor jou en voor alle wezens. Niet alleen is het doel van je aanwezigheid om naar buiten te worden uitgestraald om je te verbinden met alle andere wezens en aspecten van de Schepper, het is aan jou om deze aanwezigheid te gebruiken, om aanwezig te zijn bij andere wezens.

Veel wezens spreken van aanwezig zijn. De manier waarop ik, Aartsengel Michaël, over aanwezig zijn spreek, is dat je bestaat met andere wezens die jouw aanwezigheid uitstralen. Ja, je bent aanwezig bij dat wezen, jouw hele wezen staat in verbinding met die andere ziel, die andere persoon of energie. Je reageert, je deelt energie, je schenkt energie, je ontvangt energie. Je bent je constant bewust van wat er in je wezen gebeurt, de reacties die optreden en de acties waardoor jij je geïnspireerd voelt om te creëren. Wanneer je jezelf toestaat om aanwezig te zijn met een ander wezen, of om in de aanwezigheid van je essentie te zijn, terwijl je in de ruimte van een ander wezen bent, is dit enorm krachtig. Het is een enorm krachtige inwijding omdat je op een dieper niveau contact maakt met jezelf. Je verbindt je met anderen op een dieper niveau, en in werkelijkheid is dit waar alle zielen op aarde naar verlangen.

Er zijn vele uitingen zoals eenzaamheid, lijden en pijn, deze kunnen geheeld worden. Ze kunnen op veel manieren worden rechtgezet of opnieuw in evenwicht worden gebracht wanneer je in aanwezigheid bent bij jezelf en in aanwezigheid van een ander wezen en nog meer wanneer zij in aanwezigheid bij jou zijn. Het is zoveel meer dan alleen aanwezig zijn, alleen jezelf en anderen observeren. Je observeert jezelf en anderen vanuit de ruimte van je innerlijke aanwezigheid, als je houdt van jouw innerlijke goddelijkheid, jouw innerlijke expressie van de Schepper.

Door op deze manier meesterschap te verwerven, kun je jezelf en de hele realiteit om je heen op een heel andere manier zien. De illusies, de uitdagingen, de aspecten, de dingen die je lijken te blokkeren lossen op en wat overblijft is de waarheid. Het is voornamelijk helderheid, een verlichting en verheldering van zichzelf en anderen. Door dit proces kun je gevoeliger worden voor jezelf en gevoeliger voor anderen om je heen. Daardoor ook een groter kanaal van het licht van de Schepper.

Als je in je aanwezigheid bent, ben je in je kracht, ben je verbonden met jouw innerlijke waarheid. Als er uitdagende situaties zijn in je werkelijkheid, iets dat je in verwarring brengt, is het nodig om in je aanwezigheid te zijn bij jezelf, de situatie en ieder ander die bij die situatie betrokken is. Vanuit deze ruimte van aanwezigheid en het uitstralen van je innerlijke aanwezigheid, zal de helderheid, verlichting en verheldering aanbreken.

Je kunt je afvragen hoe je je verbindt met je innerlijke aanwezigheid en hoe die verschilt van jouw goddelijke zelf, je hogere zelf of je ziel?

Wanneer je je verbindt met je innerlijke aanwezigheid, verbind je je met het aspect van jezelf dat aanwezig is bij de Schepper, aanwezig is bij het hele universum van de Schepper, aanwezig is bij elke ascensieverschuiving, en aanwezig is bij elk wezen van licht. Je hebt een bewustzijn van alles wat de Schepper is en het is vanuit dat bewustzijn van alles wat de Schepper is dat je de trilling van je aanwezigheid ervaart. Het is geen gedachtevorm, het is zelfs geen wezen, het is de trilling van jouw aanwezigheid en jouw aanwezigheid is je natuurlijke, verbazingwekkende vermogen om je bewust te zijn van en in verbinding te staan met alle aspecten van de Schepper op alle niveaus en dimensies van het universum van de Schepper en over de hele wereld. Misschien vergelijk je dit met eenheid.

Je kunt begrijpen dat wanneer je je verbindt met jouw innerlijke aanwezigheid, je je verbindt met eenheid, en dat is waar. Het is een gemakkelijke manier om je innerlijke aanwezigheid te begrijpen. Als je jouw innerlijke aanwezigheid voorstelt als verbonden met alles en je van alles bewust bent, breidt jouw geest, jouw bewustzijn zich automatisch uit, en ga je die staat van immense uitbreiding binnen en breng je die naar jouw werkelijkheid door je met jezelf te verbinden. Je bewust zijn van jezelf en je bewust zijn van een ander wezen, je laten ontspannen in je innerlijke aanwezigheid en er is iets te ontdekken en te voelen. Het kan een uitdaging zijn om het met de gedachte te lokaliseren en te begrijpen, maar als je de intentie hebt je te verbinden met je innerlijke aanwezigheid, dat aspect van jezelf dat zich bewust is van alle aspecten van de Schepper, kan het zijn alsof je alle aspecten van de Schepper waarneemt en je ermee verbindt. Je komt dan in een ruimte van immense bevrijding, bewustzijn en besef van waarheid en door die ervaring, ook al is het maar voor even, zul je merken dat je beter in staat bent aanwezig te zijn bij jezelf en anderen. Je zult de magie van je innerlijke aanwezigheid herkennen en hoe wanneer je bereid bent om op bepaalde momenten in je werkelijkheid en met bepaalde mensen in de ruimte van je innerlijke aanwezigheid te zijn, het is alsof er magie plaatsvindt. Verbinding maken met je aanwezigheid is nu belangrijk, nu we in onze kracht stappen als gevolg van de huidige ascensieverschuivingen. De richting of weg van het stappen in je kracht en aanwezigheid zal je in staat stellen te genieten van het leven en je spirituele groei. Het zal voelen als een ruimte van heiligdom, een heiligdom dat je naar jezelf kunt brengen en dat je naar andere wezens kunt brengen.

Dit is wat ik, Aartsengel Michael, met jullie wil delen. Het kan tijd kosten om te integreren in je bewustzijn en om te experimenteren om het te bereiken. Maar het is iets waar toe je in staat bent en wat je kunt bereiken.

Ik, Aartsengel Michael, wil jullie ondersteunen bij het bereiken ervan. Zie het bijna als een spel waarvan je kunt genieten. Je hebt meer kans om te slagen als je jezelf niet te veel onder druk zet.

In liefde en waarheid altijd,

Ik ben Aartsengel Michael, dank jullie wel.

Kanaal: Natalie Glasson

Vertaling: wakkeremensen.org