Aartsengel Metatron – Wortels Van Jullie Goddelijkheid

Aartsengel Metatron Wortels Van Jullie Goddelijkheid

Gechanneld door Natalie Glasson – Originele Bron: Sacred School of OmNa

Gegroet, en liefde breid ik uit naar alle wezens die vandaag bij me zijn, ik ben Aartsengel Metatron. Het is een vreugde om de vibraties en frequenties van het Engelenrijk naar voren te brengen om jullie te omhelzen, om jullie te steunen en bij te staan in jullie huidige stadia van ascensie. Het kan nu aanvoelen alsof alles in beweging is, dat er momentum is. Het kan aanvoelen alsof de dingen onzeker en onstabiel zijn, alsof jullie niet helemaal het juiste houvast kunnen vinden om jezelf te stabiliseren in jullie werkelijkheid of jullie ascensie. Het is belangrijk om dit moment in je ascensiereis te herkennen. Om te herkennen of het een moment is waar je je volledig gegrond voelt, volledig gecentreerd, gestabiliseerd en in balans of dat je het gevoel hebt alsof je op een pad loopt dat constant in beweging is, daarom lastig om je houvast te vinden, om je centrum, je balans en je stabiliteit te ontdekken.

Neem even de tijd om te herkennen wat er voor jou gebeurt in de huidige fase van je ascensiereis. Het is belangrijk te erkennen dat stadia snel voorbijgaan, zelfs als je je op dit moment onstabiel voelt. Je zult je weer in balans, gegrond en gecentreerd voelen. Het kan zijn dat een deel van je je onstabiel voelt en de rest van je zich geaard, gecentreerd en in balans voelt. Misschien voelt in deze huidige fase alles onstabiel, of ben je er niet helemaal zeker van in welke richting je moet reizen. Misschien maak je je zorgen over waar je je op moet richten, de volgende fase van je ascensie, of hoe je een aspect van je wezen of werkelijkheid kunt helen. Misschien zijn situaties of verwachtingen, dromen of plannen veranderd, waardoor je je onzeker voelt? Misschien zelfs wantrouwend en onzeker over de volgende fase.

Het is zo belangrijk om elke fase van je ascensieproces te waarderen en er aandacht aan te schenken, zelfs de fasen die uitdagender en pijnlijker zijn. Als je in de energie van elke fase gaat zitten om de energie die wordt gedemonstreerd te observeren en te beschouwen, begin je deze te begrijpen, los te laten en jezelf toe te staan de inzichten te verwerven die nodig zijn.

Vaak wordt gedacht dat inzichten nodig zijn voor de volgende fase van je ascensie, om de helderheid en het begrip voort te brengen waarnaar je verlangt. Hoewel dit waar is, is het belangrijkste aspect of proces het aarden en ontdekken van je wortels. Wanneer je jezelf toestaat de wortels van je goddelijkheid te ontdekken, sta je jezelf toe je te hercentreren, te herijken, te helen en te stabiliseren, of te aarden. Door dit te doen laat je de energieën los die je niet langer dienen en keer je terug naar een aspect van jezelf, dat je waarheid is. Wanneer je je aandacht terugbrengt naar dit aspect van jezelf, je waarheid, is dit wanneer het begrip, je zou kunnen zeggen de inzichten en realisaties aanbreken. Maar het plan, het begrip, de verlichting, de inzichten zijn er altijd geweest, omdat elke stap van je ascensie, zou je kunnen zeggen, gepland is. Je ziel weet precies wat ze aan het doen is, zelfs wanneer het voelt alsof ze in beroering, chaos of instabiliteit wordt geworpen. Het maakt allemaal deel uit van de reis en dus is het antwoord, de volgende fase van je ascensie er al, wachtend op jou, wachtend op jou om het te ontdekken en te realiseren. Daarom, wanneer je jezelf wortelt en grondt in je goddelijkheid, ontdek je de volgende fase, en de inzichten die je nodig hebt.

Als je jezelf aard of wortelt in je goddelijkheid, wat bereik je dan?

We denken dat wortels zich net zo ver, of verder, uitstrekken dan we ons bewust zijn, ze creëren een zeer concrete en veilige basis. Een gevoel van zeer gegrond, gecentreerd en veilig zijn. Wanneer je wortels vanuit je wezen toelaat of voorstelt, misschien vanuit je wortelchakra, je voeten, chakra’s, of je aardsterchakra, veranker en grond je jezelf verder. Wanneer je dan de intentie toevoegt om jezelf te aarden of te wortelen in je goddelijkheid, brengt dit je naar een nieuw niveau van aarden, een nieuw niveau van stabiliteit en van het besef van waarheid.

Je hoeft niet noodzakelijk te weten wat je goddelijkheid is om je te gronden of te wortelen in je goddelijkheid. We kunnen erkennen dat je goddelijkheid je ware zelf is, je ziel, je zielengroep, je uitdrukking van de Schepper. De uitdrukking van waarheid, liefde en vrede die je belichaamt en uitstraalt in je goddelijkheid is ook alles wat je verzameld hebt aan kennis, wijsheid en begrip. Je goddelijkheid is als een schatkist van je spirituele en natuurlijke natuur. Wanneer je jezelf in je goddelijkheid wortelt, wortelt je jezelf in een niveau van je spirituele natuur dat je op dit moment van je ascensie van dienst zal zijn. Soms is het niet noodzakelijk een hogere vibratie of frequentie. Het is de energie die je dient op dit moment van je ascensie.

Wanneer je vraagt om jezelf te aarden en te wortelen in je goddelijkheid, grond je jezelf, word je gecentreerd en evenwichtig in je waarheid. Je staat je ziel en zielengroep toe om je voort te brengen en te stabiliseren in de energieën die je het meest dienen. Misschien is het diep begrip en liefde, of creativiteit, kracht, vertrouwen en zelfvertrouwen. Het is heel gemakkelijk om Goddelijkheid in emoties of gevoelens te beschrijven. Vaak is je Goddelijkheid gewoon een vibratie als een draad van licht en misschien is deze draad van licht, een herinnering van de innerlijke vlakken, een herinnering van leren of begrijpen, herinnering van de Schepper. Zo grond je jezelf in deze lichtdraad om je te dienen bij het voortbrengen van nieuwe vaardigheden en bekwaamheden.

Het is heel belangrijk om jezelf te aarden en te wortelen in Moeder Aarde want zij is een spiritueel wezen en stelt je in staat om verder te gaan met het momentum van ascentie op de Aarde. Het is nodig om jezelf te wortelen en te gronden in je goddelijkheid. Hoe minder je probeert te controleren wat je goddelijkheid is, hoe meer het je zal verrassen met inzichten en groter begrip, het voortbrengen van meer gereedschappen, meer vaardigheden, informatie en verlichting.

Ik, Engel Metatron, nodig je uit om wat tijd te nemen om eenvoudigweg na te denken en te vragen om gegrond en geworteld te worden in je goddelijkheid, vooral als er een gebied in je werkelijkheid of in je wezen is dat chaotisch, onstabiel of onevenwichtig aanvoelt. Denk aan de situatie, ervaring of deel van je wezen en vraag om geworteld en gegrond te worden in je goddelijkheid. Neem de tijd om er bij te gaan zitten en te mediteren. Zelfs herhalend,

Ik ben geworteld en gegrond in mijn goddelijkheid.

Laat een ontwaken, opening en bloei in je wezen plaatsvinden. Sta jezelf toe, zonder verwachtingen, te herkennen wanneer je je stabieler, evenwichtiger en zekerder voelt in je voet, in je aanwezigheid en ook in je daden.

Wanneer de weg die voor je ligt rotsachtig is, is het in je wezen dat je je omkeert, niet om je af te zonderen of om jezelf te beschermen, maar om je verbinding met de Schepper te versterken en veilig vooruit te gaan, zelfs wanneer de grond rotsachtig is.

Mijn aanwezigheid, mijn liefde is altijd bij jullie.

Ik ben Aartsengel Metatron.

Ik dank jullie.

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org