Aartsengel Metatron – Sleutels tot het Onbekende

Aartsengel MetatronSleutels tot het Onbekende

Gechanneld door: Natalie Glasson – 8 Juli 2021 – Original Source: Sacred School of OmNa 

Gegroet, geliefde bakens van licht. Ik ben Aartsengel Metatron, en het is mij een eer, zoals altijd, om in jullie gloeiende vibratie aanwezig te zijn. Ik breng de Engelenvibraties naar voren om jullie huidige ascensieproces te ondersteunen en te voeden. Jullie gaan door zoveel veranderingen heen, vooral binnen jullie perspectief en dit zet aan tot diepe herinnering tot activering en belichaming in jullie wezen. Deze diepe herinnering stelt jullie in staat om je op diepere niveaus te verbinden met jullie ziel, jullie zielengroep, gidsen en de Schepper, waardoor jullie toegang krijgen tot wijsheid die jullie misschien al lang vergeten zijn, alsook tot hulpmiddelen en vermogens die jullie ascensie nu ondersteunen.

Vandaag wil ik het hebben over Sleutels tot het Onbekende. In een bepaald stadium van jullie ascensie is er een inwijding, die bekend staat als Sleutels tot het Onbekende. Laat ons voor een moment overwegen wat het onbekende is en wat ik, Aartsengel Metatron, bedoel wanneer ik spreek over het onbekende. Voor mij is de Schepper vormloos, zonder etiket, de Schepper is uitgestrekt, en grenzeloos. Proberen de Schepper te beschrijven creëert een valse indruk van alles wat de Schepper is. We zouden kunnen zeggen dat de Schepper onbekend is. We weten niet echt wat de Schepper is, omdat we, vooral op fysiek niveau, de Schepper niet kunnen verklaren of beschrijven.

Ik wil met jullie delen dat wanneer jullie je ascensie binnengaan en op weg gaan naar je ascensie, jullie het onbekende binnengaan. Dit komt omdat de ascensie die jullie nu op de Aarde bereiken, jullie niet in andere levens hebben bereikt, dus is de reis anders. jullie gaan vooruit, jullie gaan meer vooruit dan jullie ooit eerder hebben gedaan. Wat ik ook met jullie wil delen is dat de wijsheid, de vaardigheden, de bekwaamheden die jullie zullen verkrijgen en nu verkrijgen in jullie ascensieproces op de Aarde op dit moment onbekend voor jullie zijn. Er zal een tijd komen dat jullie een weten hebben; dat jullie je vermogens en vaardigheden kennen en toch zullen er nog vermogens en vaardigheden zijn die jullie onbekend zijn. Er zal altijd een aspect van jezelf zijn dat onbekend voor je is, ook al ben je de Schepper, je bent alles en iedereen.

Deze inwijding nodigt jullie uit om het onbekende te beschouwen en in zijn energieën te duiken. Het is vaak wanneer we spreken over het onbekende, in het bijzonder over de Schepper als zijnde onbekend, dat dit veel ongemak in iemands wezen creëert. Het is vaak dat als een mens voelt dat hij de Schepper kent, hij zich ontmoedigd kan voelen, want hoe kun je vertrouwen houden in iets dat onbekend is? Hoe kun je een aspect van jezelf belichamen dat onbekend is? Hoe kun je een pad bewandelen dat onbekend voor je is? Dat betekent dat je eerlijk gezegd je bestemming niet kent, ook al heb je een idee, een verlangen, een hoop of misschien zelfs een ingeving van wat je bestemming is. Zelfs wanneer je een vast geloof in jezelf hebt, in de Schepper, in jouw ascensie, is er nog steeds wat onbekend. Je weet niet noodzakelijkerwijs hoe de dingen zullen verlopen, je weet niet wanneer of hoe dingen zich zullen manifesteren. In elk aspect van je werkelijkheid is er altijd het onbekende, zelfs in je relaties met anderen. Misschien ken je een ander al vele jaren en heb je het gevoel dat je hem of haar door en door kent, en toch is er nog steeds een deel van hem of haar dat onbekend voor je is, en dit is hetzelfde, zelfs met jezelf. Je kent jouw realiteit, je kent jouw dromen en aspiraties, je kent jouw sympathieën en antipathieën, maar er is nog steeds een aspect van jezelf of zelfs vele aspecten van jezelf, dat onbekend is.

Deze inwijding nodigt je uit om comfortabel te worden, en te accepteren, zelfs om geaard te raken in het onbekende. Dit is een vaardigheid omdat je jezelf overgeeft. Je geeft je kennis over, je geeft zelfs je geloof over aan iets dat onbekend is, dat niet beschreven kan worden, dat niet gelokaliseerd kan worden. Je kunt op geen enkele manier weten hoe het zich zal manifesteren? Of zelfs wat zich zal manifesteren?

Ik, Aartsengel Metatron, nodig jullie uit om te gaan zitten in deze energie van het niet-weten, het onbekende, en ik nodig jullie uit om te overwegen, hoe voelt dat aan? Wat brengt het naar boven binnen in je wezen? Misschien brengt het frustratie of angst, woede, of ongemak naar boven. Misschien voel je je er zwak of onevenwichtig door. Hoe meer je in deze energie van het onbekende zit, hoe meer je beseft dat er zoveel dingen in jouw wezen, in jouw werkelijkheid onbekend zijn en het belangrijkste is dat de Schepper onbekend is. Daarom is het universum van de Schepper onbekend.

Wat er gebeurt is dat je je geest leegmaakt; alles wat je denkt te weten over jezelf, over anderen, over de wereld, over het universum van de Schepper, over je ascensie, en over de Schepper, lost op. Alles wat je denkt te weten verdwijnt. Je zit in deze energie van onwetendheid en in het begin voelt het misschien ongemakkelijk. Hoe meer je ermee zit, hoe meer je erover nadenkt, hoe meer deze ongemakkelijkheid oplost. Wat blijft er voor je over? Je blijft achter met ruimte, je blijft achter met expansie en met niets.

Je kunt je afvragen, wat heb ik aan het niets? Hoe zal het me helpen op mijn spirituele reis? Hoe zal het me ondersteunen in mijn werkelijkheid?

Wanneer je achtergelaten wordt met het niets, het onbekende, ben je open, ben je expansief en dat is wanneer als een bloem die uit de aarde opkomt, haar stengel die omhoog reikt, haar knop die zich opent, jouw waarheid tevoorschijn komt. In het onbekende en het niets, zie je de waarheid, de waarheid van jouw wezen en de waarheid van de Schepper. Deze bloem met haar knop, die uit je binnenste tevoorschijn komt. Het is jouw innerlijk weten, dat zal filteren in je geest, je mentale lichaam, je gevoelens, je perspectieven, zelfs je aspiraties. Wat je zult vinden zijn nieuwe gedachten, nieuwe inzichten en perspectieven die van een hogere vibratie en frequentie zijn, en je toegang verschaffen tot grotere kennis, wijsheid en je ondersteunen om vooruit te komen in je ascensieproces.

Wanneer we onszelf toestaan ons in het onbekende te verdiepen en het volledig onder ogen te zien, krijgen we toegang tot wat we werkelijk weten, ons innerlijk weten. Een weten dat afkomstig is van de ziel, de zielengroep en de Schepper. Dit weten beïnvloedt je geest, je realiteit, je acties, alles wat je bent, en het is zo waardevol.

Ik vraag jullie op dit moment: zijn jullie klaar om de sleutels van het onbekende te accepteren? Dat wil zeggen, ben je klaar om je in het onbekende te verdiepen, om door dit inwijdings-, ascensieproces heen te gaan, naar iets veel groters? Ben je klaar om jezelf toe te staan op te bloeien en te transformeren in een groter wezen van weten?

Als je wilt zal ik, Aartsengel Metatron, je de Sleutels tot het Onbekende overhandigen.

Je mag ze opeisen als je het onbekende wilt verkennen.

Weet dat het angsten naar boven kan brengen, deze kunnen worden losgelaten, hoe meer je bij het onbekende gaat zitten en het onder ogen ziet, hoe meer je je energieën opruimt en je verbindt met de waarheid.

Ik, Aartsengel Metatron, ben hier om jullie te steunen en lief te hebben.

Ik dank jullie,

Aartsengel Metatron

Vertaling: Martien / wakkeremensen.org