Aartsengel Metatron – Ontwaking Manifestatie

Aartsengel Metatron – Ontwaking Manifestatie

Kanaal: Natalie Glasson – 19 April 2024

Groeten en liefde breid ik, Aartsengel Metatron, nu uit naar jullie wezen. Ik kom met de liefde van het Engelenrijk. Ik kom met de liefde van de Schepper. Deze deel ik met jullie om je eigen creatieve vibraties in je wezen een boost te geven en te versterken. Vandaag wil ik dieper ingaan op manifestatie.

Ik nodig jullie uit om aan iets te denken dat je wilt manifesteren. Laat het iets zijn dat je nog niet gemanifesteerd hebt. Het kan een droom zijn of een doel dat onmogelijk lijkt, of lastig of uitdagend om te manifesteren. Misschien ben je je er pas onlangs op gaan richten, of misschien manifesteer je het al vele jaren.

Ik vestig je aandacht op een droom of een doel, of misschien zelfs een wens die op dit moment onmogelijk of onbereikbaar voelt.

Ik, Aartsengel Metatron, nodig je uit om bij deze droom, doel of wens te gaan zitten… wat het ook mag zijn… om erover na te denken en de energie ervan je lichaam en je auraveld te laten vullen, zodat je deze droom, doel of wens wordt. Het is belangrijk om de energieën te laten uitstralen zoals ze zijn, dus als de droom, het doel of de wens onmogelijk voelt, zal dat ook je lichaam en je auraveld vullen.

Het is niet per se denken aan het positieve – dat wat je wenst – maar meer denken aan wat je wenst en hoe je je daarbij voelt; of het gemakkelijk voelt, of je je gesterkt voelt, of misschien voelt het onbereikbaar, of geblokkeerd. Je denkt eerlijk na over deze droom, doel of wens en belichaamt deze.

Terwijl je in deze energie zit om te overwegen, alsof je de energie doorzoekt om het te beginnen begrijpen, kun je herkennen dat het resultaat, de manifestatie van de droom, het doel of de wens… wat het ook mag zijn… positief kan zijn. Het kan versterkend voelen. Het kan voelen als vrijheid of rijkdom, of vervulling en succes.

Er kan ook een zekere angst zijn die volledig in die energie stapt en die energie volledig belichaamt, wat een enorme verandering in je wezen en in je realiteit kan veroorzaken. Je zou kunnen herkennen dat er gebieden zijn waar je jezelf blokkeert vanwege overtuigingen. Misschien zijn er generatieovertuigingen die aan je zijn doorgegeven en leef je die op dit moment.

Als we een droom, een doel of een wens hebben, ontbreekt er vaak iets. Dus misschien wil je ontdekken wat dat is. Je hebt het gevoel dat je iets mist.

Terwijl je door de energie gaat, op zoek naar verschillende aspecten, gedachten, overtuigingen, wonden, emoties, delen van de manifestatie, belichaam je het als geheel – alles wat het is – de uitdagende aspecten en de positieve aspecten. Je belichaamt het in je fysieke lichaam en je energielichamen.

Terwijl je het belichaamt, en terwijl je de energieën doorzoekt, transformeer je in feite de manifestatie, of nauwkeuriger gezegd, je transformeert de manier waarop je je erover voelt; de projecties en de gedachten en overtuigingen die je hebt over deze wens… deze manifestatie.

Geleidelijk aan begin je te herkennen dat er misschien één overtuiging, één energie of één wond is die je duidelijk tegenhoudt om deze droom te manifesteren. Je kunt jezelf gaan afvragen waar dit vandaan komt. Hoe heb ik deze overtuiging of emotie of wond geaccepteerd? Hoe heb ik deze wond/emotie/geloof/gedachte gecreëerd… wat het ook mag zijn?

Als je dat zegt… hoe heb ik het gecreëerd… neem je verantwoordelijkheid. Je accepteert dat het een mogelijkheid is en deel uitmaakt van de manifestatie. Je kunt dan beginnen, wanneer je er klaar voor bent, om het te transformeren in een andere energie. Je kunt jezelf afvragen wat het tegenovergestelde is van deze energie of wat ik in plaats daarvan nodig heb. Hoe kan ik genezing brengen aan deze energie/wond/gedachte/emotie… wat het ook mag zijn?

Je kunt die energie uitnodigen vanuit je ziel omdat je ziel alle vormen van energieën van de Schepper herbergt, dus alles is altijd beschikbaar voor je. Als je een angst hebt herkend, dan wil je misschien de energie van veiligheid, aarding of ondersteuning creëren. Vaak manifesteren we niet wat we wensen omdat we ons niet gesteund voelen, misschien fysiek of door onszelf, of door onze gidsen of ziel.

Je kunt al deze energieën naar binnen halen en een kern beginnen te creëren die gevuld is met succes, vervulling, momentum, creatie, een verankering… een steun… en veiligheid. Dan kun je die energie je hele wezen laten vullen, want onthoud, je zit in de aanwezigheid van wat je wilt manifesteren.

Observeer dan hoe dat de aspecten van je wezen transformeert, de manifestatie waarin je zit. Je zou je manifestatie anders kunnen zien. Misschien zie je een pad dat ontvouwd moet worden.

Hoe meer je in de energie van je manifestatie zit, hoe meer je zult herkennen dat het je realiteit binnenkomt, en dat je verschijnt als je manifestatie, en dat het universum daarom op je reageert met ondersteunende energieën of ervaringen die je in staat stellen om fysiek, als je manifestatie, in de realiteit van je manifestatie te stappen.

Dit proces wordt het ontwaken van manifestatie genoemd, omdat datgene wat we willen manifesteren soms geblokkeerd, afgesloten, ongegrond, ongesteund is en onveilig aanvoelt. Dit kan de oorsprong ervan zijn, en dus moeten we de manifestatie wakker maken, aarden, veiligheid brengen, ondersteuning brengen, liefde brengen, en dan toestaan dat het bijna opnieuw groeit, die reis creëren van de oorspronkelijke energie van de creatie naar dat wat we willen manifesteren, en dan het universum toestaan hierop te reageren.

Zo ontwaak je manifestatie voor jezelf, want vaak is het niet jouw vermogen om datgene te manifesteren wat heling of ontwaken vereist. Je bent in deze realiteit en een van de grootste gereedschappen die je automatisch bereikt is manifestatie; het creëren van de realiteit die je ervaart.

In veel opzichten hoef je niet te twijfelen aan je manifestatievaardigheden. Het is alleen zo dat manifestaties soms worden gecreëerd, zouden we kunnen zeggen, vanuit onzekere energieën die niet de aarding, de veiligheid, de steun hebben om hen bij te staan.

Ik, Aartsengel Metatron, laat jullie alleen om hierover na te denken. Mijn liefde is altijd bij jullie.

Ik dank jullie.

Aartsengel Metatron

Kanaal: Natalie Glasson

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org