Aartsengel Metatron: De Volgende Stap / Gechanneld door Natalie Glasson –

Aartsengel Metatron: 

De Volgende Stap 
Gechanneld door Natalie Glasson – 
Originele Bron: Sacred School of OmNa

Gegroet geliefde wezens van licht. Ik ben Aartsengel Metatron, de opzichter en gids van het Engelen Koninkrijk. Ik kom voort met engelenliefde, engelenvrede en engelen wijsheid. Ik geef jullie alles wat ik ben en alles wat ik van de Schepper heb ontvangen, alles wat door mij heen stroomt kunnen jullie accepteren en belichamen. Sta jezelf toe om te erkennen dat je een uitdrukking van de Schepper bent. Je bent een geschenk. Je geeft voortdurend jouw energie, de energie die je van de Schepper ontvangt, aan jezelf en aan de wereld om je heen. Dit is jullie doel, het is jullie bestaan, het is waarvoor jullie geboren zijn om te bereiken. Jullie mogen mijn energieën gemakkelijk en openlijk ontvangen.

Erken je dat je een uitdrukking bent van de Schepper die voortdurend de energie van de Schepper schenkt aan anderen om je heen?

Dit is iets wat ik je aanmoedig om te overwegen, om echt te belichamen, om te vertrouwen en om te leven zoals. Want zo’n geloof en begrip zal talrijke overgangen creëren, niet alleen in jouw perspectief, in de manier waarop je op de Aarde bestaat, in jouw spirituele reis, jouw vooruitgang, jouw co-creatie en communicatie met alle wezens en de Schepper. Door deze eenvoudige overweging begin je al eerder aan de volgende stap van jouw ascensie proces.

Jouw Ascensie proces is Gelinkt aan Alles

Jouw ascensie proces is gelinkt en verbonden met het ascensie proces van alle wezens, vooral die op de Aarde, en natuurlijk, Moeder Aarde. Dit betekent dat wat je verwezenlijkt, je vibratie en frequentie toeneemt, invloed heeft op alle wezens op Aarde en Moeder Aarde en ook de weg van de ascensie voor iedereen beïnvloedt.

Men kan zeggen dat de wezens op Aarde ook jou beïnvloeden. Echter, als jouw vibratie hoog is, dan zul je alleen beïnvloed worden door hoge vibraties, omdat elke lagere vibratie eenvoudigweg weggespoeld zou worden. Als je erkent dat jouw ascensie proces verbonden is met alles en het ascensie proces van de Aarde, dan begrijp je of begin je jouw rol en doel te begrijpen. Hoe meer je jezelf toestaat om spiritueel te evolueren, hoe meer je jouw vibratie verhoogt en je ascensie vooruit helpt, hoe meer je anderen toestaat om hetzelfde te bereiken. Spiritueel evolueren kan zijn om je vibratie te verhogen, om je te verbinden met het goddelijke van binnen, om voor je lichaam te zorgen, om ervoor te zorgen dat je bevredigende en inspirerende ervaringen en situaties in jouw werkelijkheid ervaart, om een uitdrukking van liefde te zijn, om een uitdrukking van genezende vibraties te zijn.

Wat je ook waarneemt als jouw spirituele pad en als het verhogen en uitstralen van jouw energietrilling, dan is het nu tijd voor jou om dit te verwezenlijken. Als een trein die wagons trekt, zal jouw vibratie een momentum creëren dat een opening en een ontwaken creëert voor anderen om te volgen. Het is niet dat je een leraar bent of dat anderen je zullen volgen. Het is alsof er een vibratie en energiestroom wordt gecreëerd zodat anderen kunnen ontwaken op een manier die voor hen geschikt is, erkennend dat ze verbonden zijn met alle wezens en met het ascensie proces en dat hun vibratie het ontwaken van anderen beïnvloedt. Het is niet om een last van verantwoordelijkheid voor jou te creëren, meer nog, het is om je te inspireren om te bereiken waar je van gedroomd hebt in jouw spirituele evolutie.

Ik, Aartsengel Metatron, vraag nu van je of er situaties en ervaringen zijn die je wilt belichamen voor jouw spirituele pad?

Het is zeer waarschijnlijk dat je jouw dromen voor jouw spirituele pad al kent. Als je dat niet doet, neem dan de tijd om te verkennen. Wat wens je te bereiken? Kun je jouw spirituele weg en reis herkennen? Als je herkent wat je wilt ervaren op jouw spirituele pad en reis, creëer je de volgende stap van jouw ascensie. De volgende stap van jouw ascensie is het verwezenlijken van datgene waar je van droomt voor jouw spirituele pad, of in ieder geval het nemen van enkele stappen in de richting van jouw doel. De energieën zijn klaar om je te ondersteunen, vergeet niet dat ik, Aartsengel Metatron, vermeldde dat jouw ascensie verbonden is met alle wezens. Hoe meer je kunt verwezenlijken wat je wilt op jouw spirituele pad, hoe meer je een momentum van energie zult creëren. Je zult een opening creëren en een ontwaken voor anderen om te volgen, voor anderen om toegang te krijgen tot wat ze nodig hebben. Zoveel energieën komen nu de wereld binnen om jullie te ondersteunen, om jullie aan te moedigen nieuwe mogelijkheden te creëren, nieuwe ontwakingen, nieuwe genezingen, in waarheid alles en alles wat mogelijk is. Het is vooral belangrijk dat je jezelf, jouw geest en jouw aandacht richt op wat je precies wilt realiseren in jouw spirituele evolutie.

Om De Noodzakelijke Stappen Voorwaarts Te Nemen

De noodzakelijke stappen voorwaarts zijn om je eerst aan de Schepper over te geven dat wat je wenst te ervaren, om vervolgens van de Schepper datgene te ontvangen wat je hebt overgegeven.

De Schepper zal datgene wat je hebt overgegeven, je dromen en wat je wenst te ervaren op jouw spirituele reis, transformeren. De Schepper zal energie toevoegen, het transformeren, het vooruithelpen, het zuiveren, en het dan aan jou teruggeven om te ontvangen, om te belichamen. Het zal inspirerend en krachtig zijn, het ontvangen van datgene wat je aan de Schepper hebt overgedragen, terug van de Schepper in jouw wezen, waardoor talrijke verschuivingen in jouw wezen, jouw energie, jouw chakra’s, en jouw perspectief ontstaan. Het zal de volgende stap creëren, een hoger niveau van evolutie voor jezelf, en dus ook voor anderen.

De volgende stap van elke persoon zal anders zijn. Het is de moed die nodig is om deze volgende stap te nemen. Het ontvangen van de energie van de Schepper zal de moed, de inspiratie, de kracht, de innerlijke gedrevenheid creëren om te verwezenlijken wat nodig is. Als je deze energie ontvangt, denk dan na over de vraag of er iets binnenin jouw wezen is dat jou ervan weerhoudt om dit nu te realiseren? Wees waarheidsgetrouw met jezelf. Als dat zo is, geef dit dan over aan de Schepper en nodig de Schepper uit om te genezen en eventuele angsten of beperkingen om te zetten in positieve liefdevolle energie die jou verder ondersteunt. Blijf dit doen totdat je je klaar voelt om aan de volgende fase van jouw spirituele evolutie te beginnen.

Het kan een paar minuten, uren of dagen duren. Je zult weten wanneer je klaar bent, sta jezelf dan toe om te accepteren als je de energie van de Schepper ontvangt.

Wat Is Werkelijk Jouw Volgende Stap?

Je kunt jezelf afvragen: ‘Wat is echt mijn volgende stap in mijn ascensie proces? Sta jezelf toe om opnieuw te ontvangen van binnenuit jouw wezen.

Jouw werk met co-creatie met de Schepper zal je voorbereiden op de energieën, de wijsheid, de waarheid die klaar is om te ontwaken van binnenuit jouw wezen en die vanuit de Schepper door het hele Universum van de Schepper naar jou toe stroomt, zodat je het kunt gebruiken, belichamen en uitdrukken.

Wanneer je voelt dat dit proces voltooid is, kun je energie naar beneden sturen door jouw benen en naar buiten door jouw voeten, door jouw Wortelchakra, door jouw Aarde Sterren chakra in Moeder Aarde als een symbool van aarding en belichaming van alles wat je hebt ontvangen. Vergeet niet dat jouw volgende stap uniek is voor jou. De Schepper is echter bereid om jou te begeleiden bij jouw volgende stap in jouw spirituele vooruitgang, om samen met jou te co-creëren en jou ascensie te versnellen.

Het is tijd om dat nu te doen.

Ik, Aartsengel Metatron, ben altijd bij jullie aanwezig om jullie te ondersteunen en bij te staan.

Dank u,

Aartsengel Metatron

Vertaling: Martien – wakkeremensen.blogspot.com

   

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk 
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd. 
Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan 
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie. 
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden. 
In Liefde en Licht, Ine & Martien