Aartsengel Metatron: “Bevrijding van het Diamanten Bewustzijn” / Gechanneld door: Natalie Glasson

Aartsengel Metatron
Gechanneld door: Natalie Glasson –
“Bevrijding van het Diamanten Bewustzijn”
Oorspronkelijke bron:Sacred School of OmNa
Liefde en Engelen zegeningen breid Ik doorheen mijn wezen naar jou uit. Ik ben Aartsengel Metatron, de opzichter van het  Engelen koninkrijk. Ik ontvang de engeltrilling van de Schepper en deel deze door het Engelen Koninkrijk, zodat alle engelen van dienst kunnen zijn in overeenstemming met de goddelijke wil van de Schepper.
Mijn doel in het aanspreken en met jullie communiceren vandaag is om jullie bewust te maken van de bevrijding van het Diamanten Bewustzijn in jullie wezen en in de Aarde. De Diamand-vibratie en -frequentie strekt zich uit van het  Multi-Universele niveau  van het  Scheppers Universum, waarvan Ik de opzichter ben. Het Diamantlicht strekt zich ook uit tot in het Kosmische Niveau en fungeert als een uitdrukking van de synthese van de Kosmische en Multi-Universele Niveaus. Het doel van het Diamantlicht is om de duidelijkheid, helderheid, directheid en perfectie van de Schepper te delen. Het bevat de kwaliteiten van helderheid, transparantie, waarachtigheid en de organische stroom van de Schepper. De uitbreiding van het Diamantlicht in de Aarde symboliseert een upgrade van deze heilige kwaliteiten binnen de mensheid, hun acties, reacties en relatie met Moeder Aarde. Zulke transformaties en verschuivingen bevorderen nieuwe inzichten en begrip over de manier om te leven op de Aarde die is geboren uit de essentie van de Schepper.

Terwijl het Diamanten Licht in de Aarde en de mensheid wordt verankerd, is het zelfs nog opwindender dat het Diamanten Bewustzijn ook beschikbaar zal worden gesteld. Het Diamanten Bewustzijn bevat de wijsheid van de Multi-Universele en Kosmische Niveaus en ondersteunt de uiterste duidelijkheid in het waarnemen en belichamen van de Schepper. De wijsheid is zo duidelijk, inspirerend en puur dat het ontvangen van het Diamanten Bewustzijn mooie verschuivingen en ontwaken in jullie wezen creëert zonder zelfs de gedeelde kennis te begrijpen. Het Diamanten Bewustzijn brengt een glasheldere afstemming met de Schepper teweeg in alle aspecten van jullie wezen, het bevordert gewaarzijn vrij van illusies en een intense innerlijke kennis die vrede en tevredenheid voortbrengt. Het Diamanten Bewustzijn bevordert een begrip van jullie bestaan op Aarde en in het Universum van de Schepper, wat jullie toestaat je in eenheid en harmonie te voelen met alles dat de Schepper is.

Waarom verankert het Diamanten Bewustzijn zich in de Aarde?
Het Diamanten Bewustzijn wordt geleid door een lichtstraal in de Aarde en de mensheid om de de energievelden, chakra’s, emoties en geesten van de mensheid, evenals het hele fysieke en energetische lichaam van  Moeder Aarde van de illusie te zuiveren. Illusies die lang aanwezig zijn geweest en voelen als feit of realiteit zullen worden gereinigd en gewist. Duidelijkheid en waarheid zullen de ruimte vullen waar illusie ooit heeft geleefd. Transparantie zal de geest van velen vervullen waardoor ze met nieuwe ogen de waarheid van de Schepper in en om hen heen kunnen zien. Dit betekent dat jullie het misschien moeilijk vinden om je emoties en ware gedachten te verbergen, evenals jouw uitdrukking van de Schepper. Jullie kunnen je voelen alsof heilige energieën van je strompelen en dat je door de illusies heen kunt kijken die anderen vasthouden. Jullie zullen misschien ontdekken dat jullie spirituele gewaarzijn evolueert waardoor jullie toegang krijgen tot nieuwe verlichting en jullie nieuwe realiteit en bestaan op Aarde meer betekenis krijgen.
Hoewel de mensheid baat zal hebben bij het gronden van het Diamanten Bewustzijn, is het Moeder Aarde die het meest zal profiteren, omdat de relatie van de mens met Moeder Aarde gereinigd en gezuiverd is. Dit zal duiden op een nieuwe verbinding en een nieuw begrip tussen Moeder Aarde en de groeiende mensheid. Manifestatie van diepe eenheid, weten, mededogen en werken in eenheid zal worden gecreëerd waardoor beide, vooral Moeder Aarde, kunnen bloeien en gedijen. De meesten van de mensheid geloven dat ze de grootsheid van Moeder Aarde al hebben gezien, en toch hebben ze nog niet eens een klein deel van de magie en verwondering gezien die ze vasthoudt en kan creëren. Moeder Aarde is een prachtig wezen dat de mensheid zal herkennen als ze de illusies die hen omringen en hun relatie met Moeder Aarde reinigen. Ze heeft de kracht om een ​​diepgewortelde genezing voor haar wezen en alles wat er bij haar is bijna onmiddellijk te brengen, en toch vereist ze om één te zijn met alle wezens om dit te bereiken. Om dit te laten plaatsvinden moet de mensheid hun eenheid met Moeder Aarde erkennen.
Het Diamanten Bewustzijn ontvangen
Het Diamanten Bewustzijn zal in de Aarde worden verankerd als een lichtstraal die alle wezens en alle aspecten van de Schepper doordringt. Om het Diamantenbewustzijn persoonlijk en bewust te ontvangen, wil Ik, Aartsengel Metatron, een speciale techniek met jullie delen om jullie de heilige kwaliteiten te laten zijn die nu voor jullie beschikbaar zijn.
  • ‘Ik open mezelf volledig om het Diamantlicht en Bewustzijn nu te ontvangen.’ Herhaal deze uitspraak terwijl je met je vingertoppen van je rechterhand tegen de vingertoppen van je linkerhand drukt met de duimen tegen elkaar. Laat je handpalmen naar elkaar toe wijzen maar elkaar niet aanraken, met je vingers naar de hemel gericht. Je zult een verschuiving of opening in je wezen ervaren die ervaren kan worden als een gevoel van vrede, een golf van licht of iets anders.
  • Als je er klaar voor bent om je handen in dezelfde positie te houden, til ze dan op, zodat ze boven je hoofd zijn met je armen recht. Stel je voor dat het Diamantlicht en het Bewustzijn als een lichtstraal in je vingertoppen, vingers en handpalmen stromen. Visualiseer je, in de ruimte tussen je handpalmen een klein ruitvormig lichtbaken voor. Dit is de aanwezigheid van het Diamantlicht en het Bewustzijn.
  • Laat het Diamantvormig baken zijn licht uitstralen in je hele wezen.
  • Alsof je het meest kostbare juweel of kristal vasthoudt, laat dan je handen zakken en plaats het diamantbaken op je derdeoogchakra. Blaas zijn licht in je derde oogchakra.
  • Laat je handen zakken voor je hartchakra en adem het licht in je hartchakra.
  • Laat je handen naar je bekken zakken en adem het licht in je bekken, wortelchakra en aarde-sterchakra onder je voeten.
  • Laat de Diamantvorm van Diamand Licht en Bewustzijn uitbreiden om je hele wezen compleet te omvatten. Zit in de energie en adem het in je hele wezen in. Let op de genezing, verschuivingen en helderheid die zich vormen, misschien op onverwachte manieren en delen van je wezen. Laat illusies worden opgelost en een nieuw gevoel van helderheid, tot zonsopgang.
  • Breid de Diamantvorm uit om Moeder Aarde in te kapselen en illusies tussen jou en in je relatie toe te laten om te worden opgelost en gereinigd.
  • Rust in de energie en ontvang zolang als je je prettig voelt, Ik, Aartsengel Metatron, zal aanwezig zijn om je te ondersteunen.
Nadat je je afstemming met het Diamantlicht en Bewustzijn hebt ervaren, roep de energie dan dagelijks naar je wezen met behulp van de volgende bevestiging: ‘Ik open mezelf volledig om het Diamanten Licht en Bewustzijn nu te ontvangen, te belichamen en uit te drukken.’ Neem even de tijd om het licht, dat door je wezen stroomt, te herkennen en vanuit jouw te activeren en ga dan verder met je dag.
In de komende dagen moet je je bewust zijn van nieuwe inzichten, meer helderheid en de aanwezigheid van illusies die wegvallen, dit zal je toestaan ​​om de aanwezigheid van het Diamanten Licht en Bewustzijn te herkennen in jouw wezen en werkelijkheid. Neem de tijd om jouw verbinding van helderheid en eenheid met Moeder Aarde te koesteren door simpelweg tijd met haar te zenden, hetzij in de natuur of in je meditatie. Merk op hoe jouw interactie met Moeder Aarde verschuift.
Met duidelijkheid en waarheid,
Aartsengel Metatron
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl
Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIERvinden.
Alvast bedankt, Ine & Martien