Zuivering van het Mentale Lichaam

Zuivering van het Mentale Lichaam

Door: Natalia Alba – 25 mei 2024

Geliefden,

Terwijl we onze vrouwelijke en mannelijke principes blijven belichamen, onze schouderportalen openen, onszelf opnieuw verbinden met onze engelachtige essentie, ons energetische lichaam genezen en onze planeet in hetzelfde proces helpen, laten we eonen van vervormingen en ontkoppeling van de ziel los. Deze processen brengen fysieke sensaties met zich mee die niet gemakkelijk zijn om mee om te gaan. Dit is echter – het merendeel van de tijd – een fysiek teken dat we valse overtuigingen, implantaten, indrukken en vele andere herinneringen uit onze lichtlichamen verwijderen.

Velen van jullie worden nu energetische, zichzelf onderhoudende wezens, en dat is hoe mijn Gidsen soevereine wezens definiëren, in hun eigen taal. Dit betekent dat je je authentieke codering en zielsherinneringen moet genezen, zuiveren en terughalen, jezelf moet bevrijden van mentale slavernij en andere invloeden van buitenaf, om de enige autoriteit in je leven te worden.

Implantaten zijn slechts een label om niet-welwillende lichttechnologie te definiëren die is gemaakt om onze biologische functies te verstoren. Velen van ons hebben ooit implantaten gehad, simpelweg vanwege het 3D-vlak waarin we kozen.

Implantaten in de energetische en lichte lichamen veroorzaken soortgelijke sensaties als ascensiesymptomen. Implantaten functioneren op een vergelijkbare manier als de chemicaliën die sommigen in hun lichaam stoppen. Het eten van onze levenskracht veroorzaakt onevenwichtigheden in de mitochondriën, en vooral in ons immuunsysteem en de spijsvertering.

Implantaten veroorzaken energetische onevenwichtigheden, mentale en zonnevlechtvervormingen, en bovendien de blokkering van onze intuïtieve zintuigen. Als we anorganische stoffen of implantaten hebben die op een vergelijkbare manier functioneren, erkent ons lichaam dat dit niet natuurlijk is, en reageren ze door een enorme reactie van het immuunsysteem te creëren op een invloed van buitenaf waar ze niet tegen kunnen vechten.

Als gevolg van al deze onevenwichtigheden proberen onze bijnier- en immuunsystemen externe factoren te bestrijden, wat resulteert in het instorten van ons lichaam en het veroorzaken van veel sensaties en ontkoppeling van de ziel, wat het hoofddoel is van implantaten en soortgelijke energetische apparaten, om zo te zeggen. om de verbinding van de ziel te veroorzaken.

Het zenuwstelsel wordt eveneens beïnvloed, waardoor gevoelens van stress en angst ontstaan die misschien lijken alsof het ascensiesymptomen zijn, maar die in werkelijkheid worden veroorzaakt door de energetische onevenwichtigheden die we vasthouden. Dit is de reden waarom het zo belangrijk is om ons lichaam te kennen, zo goed mogelijk met onszelf te werken en ons God Zelf en onze Gidsen om authentieke informatie te vragen, vooral als we een nog niet geheelde blokkade hebben die ons ervan weerhoudt om volledig begeleiding te ontvangen.

Een anti-candidadieet, arm aan suiker, helpt bij het oplossen van lichaamsontstekingen die door deze onevenwichtigheden worden veroorzaakt. Zachte detox, omdat extreme detox het lichaam en het immuunsysteem verzwakt, is ook gunstig om invloeden van buitenaf te bestrijden. Geluidstherapie ter ondersteuning van cellulaire genezing is ook een grote steun bij het verwijderen van deze invloeden.

Om onszelf opnieuw te verbinden met onze ziel, het verwijderen van implantaten en het fysiek opruimen is van vitaal belang, want dit, samen met mentale en DNA-herprogrammering, is wat de vele onevenwichtigheden verwijdert, of we nu implantaten hebben of niet.

Het zuiveren van ons mentale lichaam en onze geest, aangezien beide niet hetzelfde zijn, is essentieel om vrij te kunnen denken en voelen, zonder enige manipulatie die onze kijk op wie we zijn en waar we leven vervormt. Hoe meer we leven vanuit goddelijke liefde en respect voor onszelf en anderen, hoe meer verbinding we terugkrijgen.

Onze mentale lichamen zijn het meest beschadigd, omdat ze voortdurend worden gebombardeerd met veel verschillende tactieken uit de samenleving, waardoor ze voortdurend worden onderdrukt en leeggezogen. Velen van jullie maken zich echter al los van oude gewoonten en denkwijzen, zien jullie schoonheid, macht en kostbare gaven en stappen in een meer soevereine ruimte.

Deze maand is een gezegende maand in termen van genezing, vooral met de energieën die net binnenkomen, om ons te helpen ons mentale lichaam te zuiveren, dat, zoals je weet, verbonden is met ons ego en onze zonnevlecht. Tweelingen en vooral Jupiter zijn nu geweldig om mentale onevenwichtigheden precies op te helderen.

We hebben Jupiter eind mei erg actief. Jupiter is een geweldige versterker van energieën en genezende kracht. Jupiter bevindt zich nu precies in Tweelingen, samen met Jupiter Sextiel Neptunus op 23 mei. Beiden zijn grote bondgenoten om ons te helpen bij het zuiveren van ons mentale lichaam, het in evenwicht brengen van ons ego en het openen van onze geest voor nieuwe horizonten, want het zijn de lineariteit en starheid van de geest die veroorzaakt wanen en fragmentatie van de ziel.

We hadden ook net Jupiter halfvierkante True Node, die ons in de toekomstige tijdigheid duwt waarmee we ons afstemmen. Het is een uitnodiging om ons te concentreren op wat we creëren, niet op wat we hebben achtergelaten, want als we ons bewustzijn naar het verleden verplaatsen, herscheppen we oude uitkomsten en ontmoetingen die we niet langer mogen vervullen of herbeleven, waardoor we in een leegte terechtkomen, tussen verleden-toekomstige tijdlijnen die moeilijk te verlaten zijn.

Bovendien hebben we op 28 mei Jupiterquintiel Saturnus, wat ons herinnert aan het belang van geloof, toewijding en toewijding aan onze persoonlijke keuze om op dit ascensiepad te zijn. Het is een kracht die ons helpt vastbesloten te zijn om aan onszelf en ons leven te werken, als de enige manier om de gewenste resultaten te bereiken.

We doorkruisen een jaar als nooit tevoren op ons ascensiepad. We zijn omringd door vele kosmische bondgenoten, of het nu planetaire energieën, welwillende wezens of andere sterrenkrachten zijn, die ons helpen bij onze keuze voor bewuste evolutie.

Evolutie brengt een hoge prijs met zich mee in termen van innerlijk werk, want het is een uitdaging om oude lagen, mensen en plaatsen achter te laten en een geheel nieuwe manier van zijn en leven te betreden. Het brengt echter ook veel zegeningen met zich mee als we ons eindelijk opnieuw afstemmen, ons herinneren wie we zijn en onze zielsherinneringen ophalen.

Het is dan dat alles vanbinnen en vanbuiten begint te verschuiven, want we lopen nu als geïntegreerde wezens, en daarom weerspiegelt alles om ons heen dezelfde integriteit en balans.

Moge je altijd in de liefde, vreugde en welwillendheid van je hart blijven.

Binnen oneindige liefde,

Natalia Alba

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org