Wedergeboorte Portaal

Wedergeboorte Portaal

Door: Natalia Alba – 21 Januari 2022

Geliefde Mensen,

We bevinden ons in tijden van bevrijding en bewuste co-creatie. Een periode voor ons om onze soevereiniteit te herwinnen en onze unieke evolutionaire reis voort te zetten binnen de tijdlijn van onze keuze. We zijn ondergedompeld in een passage voor ons om te herrijzen in het Verlichte Wezen dat we in essentie zijn.

Een tijd om gegrond te zijn, want verankerd zijn op aarde is cruciaal om de sterke funderingen te hebben om naar de Hemelen te groeien.

Op dit moment zijn er veel planetaire krachten die ons helpen om uit te breiden naar nieuwe horizonten, vooral Jupiter, die volgende maand zeer actief zal zijn, de Zon in Waterman, samen met een prachtige Waterman Nieuwe Maan op de eerste dag van februari. Energieën die de bevrijdende en loslatende frequentie introduceren die de komende twee maanden zal heersen.

Met Waterman opent zich een poort van wedergeboorte, die ons de gelegenheid geeft te werken aan reiniging, aarding en vernieuwing, en daarmee aan het innerlijke besef dat komt wanneer we het oude opruimen en weer de helderheid vinden van wie we zijn. Een tijd om ons voor te bereiden op Vissen, en de transformatie, en daaropvolgende wederopstanding die komt wanneer we klaar zijn om eindelijk het Verlichte Goddelijke Wezen dat we zijn te omarmen.

Gidsen nodigen ons uit om te werken aan persoonlijke vrijheid, als de enige manier om ons leven volledig af te stemmen op deze nieuwe harmonische tijdlijn. Een innerlijke verschuiving die niet gaat over het concept van vrijheid dat wij, als mensen, hebben, maar over de bewuste bevrijding van onze egoïstische kijk op de werkelijkheid. Wanneer we het over bevrijding hebben, geloven we dat het iets is dat ons van buitenaf gevangen houdt, en waar we ons van moeten bevrijden. Wat we dus doen is onszelf meer polariseren, onszelf en de werkelijkheid beperken.

Gidsen nodigen ons echter uit om ons perspectief over het gevoel van bevrijding te verschuiven en te gaan begrijpen dat het enige dat ons ooit kan opsluiten, ons eigen zelf is. Ons ego en zijn beperkte kijk op de werkelijkheid, samen met zijn valse overtuigingen en programma’s, is precies wat ons beperkt en dus gefixeerd houdt en de angst die daarmee gepaard gaat, vooral als we te maken krijgen met verandering.

Bevrijding is de sleutel als we willen blijven navigeren binnen deze nieuwe harmonische tijdlijn, en het kan alleen worden gedaan door de intentie en aandacht binnen onszelf te richten, in plaats van in het uiterlijke, zoals het in het oude was. Alleen wanneer we diep in ons hart en onze ziel gaan om de oorzaak te vinden van wat ons angst, beperking, pijn, enz. bezorgt, kunnen we deze gevoelens leren kennen, ze omarmen, en ze uiteindelijk bevrijden.

Terwijl we naar binnen gaan om ons innerlijke werk te doen, worden we herinnerd aan de kracht van het omarmen van de Kosmische Baarmoeder van Creatie, de Schepperes, de Moeder, het Vrouwelijke Aspect van Creatie dat ons voedt en weet wat het beste voor ons is, en ons unieke pad. Terwijl we deze transitie blijven bewandelen, is het maken van enkele stops essentieel voor ons om deze Moeder-energieën te omarmen, ons eraan herinnerend hoe belangrijk het is om ons te laten omarmen – omhullen – door de Goddelijke Moeder, Haar toestaand onszelf te herstellen en te zuiveren, terwijl we vredig rusten in Haar Armen.

Om onszelf te helpen in dit portaal van wedergeboorte, in ons hart te blijven, en in de onvoorwaardelijke liefde die daarin ligt, nodigen de gidsen ons uit om onze hart torus te visualiseren (die een ringvorm heeft die dezelfde cirkel rond een buitenas draait), de vorm van ons hartcentrum, dat altijd aan het geven en ontvangen is, ons voortdurend leiding zendend via onze innerlijke gevoelens, oneindig uitbreidend en samentrekkend.

We gaan ons hartcentrum visualiseren, omringd door groen en geel, om ons hartcentrum te versterken, door te werken met kleurentherapie, en door ons hart uit te breiden binnen de energieën van liefde, mededogen, moed en wijsheid, daarom gebruiken we voornamelijk deze kleuren.

Luister naar de transmissies van je hart, het is onze belangrijkste bron van leiding. Het is door te luisteren naar de leiding van ons hart en door neutraal te getuigen dat we onszelf kunnen leren kennen en wat we nodig hebben om op te lossen. Het is niet nodig om fysiek te zien of te horen, als we afgestemd zijn op ons hart en onze ziel, weten we het gewoon. Innerlijk weten is genoeg en we hoeven ons alleen maar helemaal leeg te maken om te kunnen voelen wat ons hart ons vertelt, op elk moment.

Gidsen bieden ons ook een kristal aan om ons te helpen ons af te stemmen op de huidige energieën van dit moment, een hemelse kwarts. Een kristal om ons te helpen de wijsheid, helderheid en leiding te laten neerdalen die we nodig hebben om ons te blijven bevrijden van het oude. Dit kristal werkt met onze bovenste chakra’s, de kruinchakra, samen met de achtste en negende chakra. Zoals zijn naam aangeeft resoneert het met de zesde en zevende dimensie, wat wij mensen hemelse sferen noemen, en het is een prachtig kristal voor ons om onszelf te zuiveren, zodat we door kunnen gaan met het integreren van wijsheid en de kristallijne energieën die ons lichaam voortdurend belichaamt.

Doe een beroep op je Gidsen team, en de hemelse rijken, vraag om hun hulp om je te helpen jezelf te baden in hun heldere witte licht – jezelf te reinigen, te zuiveren en te herstellen op alle niveaus.

Wij worden altijd gehoord en beantwoord, bijgestaan en ondersteund. Ons Gidsen team geeft ons vele gereedschappen en boodschappen om ons te bevrijden van pijn, waan en illusie, de belangrijkste menselijke beperking die ons belemmert om onze Goddelijkheid te omarmen.

De keuze om alle illusie, angst en comfort opzij te zetten, is aan ons, want ascensie vergt toewijding, een sterke wil en bovenal, onvoorwaardelijke liefde voor Allen, wat ons werkelijk beweegt om te evolueren en te blijven assisteren, ongeacht de uitdagingen die we kunnen ervaren.

Mogen jullie altijd de vrijheid kiezen om te zijn wie jullie werkelijk zijn, Geliefden.

In oneindige liefde,

Door: Natalia Alba

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org