Volle Maan in Boogschutter, 3 juni 2023 – Liefdevolle Uitbreiding

 

Volle Maan in Boogschutter, 3 juni 2023 – Liefdevolle Uitbreiding

Door: Natalia Alba – 3 juni 2023

Geliefden,

Vandaag vieren we het begin van het 6/6 harmonische portaal met een zeer liefdevolle Volle Maan op 13 graden Boogschutter. Een maan waarvan de energieën helpen bij het bouwen van deze nieuwe harmonische doorgang en die verbonden is met Jupiter, de heerser van Boogschutter, die een paar dagen geleden naar Stier verhuisde. Een planetaire ontmoeting die deze expansieve en liefdevolle harmoniserende energie brengt die we allemaal nodig hebben om ons voor te bereiden op de volgende golf en op onze planetaire missie, voor degenen die nu ondergedompeld zijn in deze taak.

Een tijd om naar binnen te gaan, ons lichaam te scannen, te zien waar we zijn in onze persoonlijke reis en wat we in balans moeten brengen, zodat we meer helderheid en richting kunnen krijgen om door te gaan met onze unieke missie.

Deze doorgang is voor ons om ons opnieuw te verbinden met onze passie, vreugde en authentieke zielsverlangens, waardoor de Hoogste Expressie van ons zich kan manifesteren op ons aardse vlak, waar we kunnen uitbreiden en dienen als afgezanten van het Goddelijke, onze unieke rol vervullen binnen de Schepping om hulp te brengen aan allen.

Boogschutter helpt ons om van verdriet naar vreugde te gaan, want dit zal onze natuurlijke staat van zijn als we ervoor kiezen om altijd te stromen met wat Is, en egoïstische controle en verwachtingen los te laten. Boogschutter leert ons het belang van leven en genieten van het moment, in plaats van het voeden van oude of toekomstige tijdlijnen, want alles wat we wensen te manifesteren, komt precies wanneer we gericht zijn op het Nu-moment, met behulp van de huidige energie op te bouwen en worden uitgelijnd.

Boogschutter nodigt ons uit om ons bewust te zijn van het belang dat genieten van de reis heeft, meer dan het bereiken van de “eindbestemming”, dankbaar te zijn voor alle “lessen” die geleerd zijn op het pad zelf, en te weten dat er in werkelijkheid nooit een einddoel of eindbestemming is, want we evolueren en worden altijd opnieuw, binnen de oneindige werelden van de Schepping.

Jupiter staat conjunct met de Noordknoop, wat een macro-representatie is van wat er op onze planeet plaatsvindt, de overgang naar een nieuwe dimensionale ruimte, want dit gaat over het traject dat het collectief, onze planeet, op dit moment aflegt. We bewegen ons naar een meer liefdevolle tijdlijn en Jupiter helpt bij deze expansie door ons toe te staan onze geest te openen, valse programma’s en gewoonten los te laten, in een harmonische staat van zijn te stappen, want zoals het van binnen is, is het ook van buiten, en diezelfde vrede en liefde van binnen vast te houden, want dit bepaalt ons toekomstige planetaire traject.

We hebben twee andere prachtige aspecten die ons uitnodigen om een nieuwe richting in te slaan. Aan de ene kant hebben we de Maan driehoek met Mars in Leeuw, die ons helpt ons af te stemmen op de passie en vastberadenheid om door te gaan met het bouwen van onze gewenste werkelijkheid, en aan de andere kant hebben we Mercurius, de heerser van Tweelingen, conjunct Uranus, die de verandering stelt, ten eerste in onze geest, en ten tweede in ons leven, want als we denken en geloven, zal het voor ons noodzakelijk zijn om de veranderingen die we wensen, in onze fysieke werkelijkheid in gang te zetten.

De energieën van deze doorgang gaan allemaal over het helpen van ons om ons lagere en hogere zelf op één lijn te brengen, als één handelend, vanuit een verenigde en harmonische ruimte, waar we eindelijk de geboorte kunnen geven aan uitkomsten die zijn afgestemd op onze Hoogste Wil en die zullen dienen voor het toekomstige traject van de Aarde.

Dit is een tijd voor persoonlijke herkalibratie, voor degenen die hun lichaam moeten harmoniseren voordat ze aan nieuwe avonturen en persoonlijke taken beginnen, en ten slotte voor planetair herstel, waarbij de harmonische frequenties dalen die ons helpen de kristallijne verenigde Rasters van de Nieuwe Aarde te verankeren, evenals vele andere belangrijke taken, zoals het verwijderen van lagere energieën, oorlogsherinneringen en vele andere zaken die de verankering van de energieën van de Nieuwe Aarde op specifieke plaatsen belemmeren.

De Aarde heeft onze hulp nodig om haar nieuwe weg te kunnen vervolgen, want het ligt in onze handen om alle schade die de mens door de eeuwen heen heeft aangericht te herstellen. Schade die niet alleen betrekking heeft op de vergiftiging van haar Wateren, maar ook op de vele nucleaire experimenten, tussen vele andere niet-barmhartige daden, die genetische mutaties in vele soorten hebben gecreëerd en het land jarenlang onbewoonbaar hebben gemaakt.

Het is door eerst onszelf te kennen en alles te helen wat we nodig hebben, dat we aan deze planetaire taak kunnen beginnen, want het is door onszelf en onze lichamen te helen en te herstellen, dat we onze missie kunnen afdalen en voorbereid zijn om ons te verbinden met het Aardebewustzijn en onze missie van hulp aan onze planeet te beginnen.

Als bewuste wezens, die ervoor gekozen hebben om te ascenderen, is het onze verantwoordelijkheid om te voelen, te denken en te handelen, als Eén met onze Planeet, op elk moment, want we helpen door bewust en liefdevol te handelen, zodat we een betere aarde kunnen creëren voor Iedereen om een meer harmonische manier van leven te beginnen.

Moge jullie altijd authentiek, mededogend en liefdevol zijn met iedereen, Geliefden.

Heb een harmonieuze doorgang!

In Oneindige Liefde,

Natalia Alba

Vertaling: wakkeremensen.org