Update Nieuwe Maan Zonsverduistering in Ram, 8 april 2024

Door: Natalia Alba – 29 maart 2024

Dierbaren,

Er bestaan op dit moment veel energieën naast elkaar in ons. We zijn nog steeds ondergedompeld in de harmonische energieën van de Weegschaal-eclips. Deze stabiliserende frequenties zullen worden versterkt door het 4/4 Portaal, waarin velen van jullie zullen werken aan jullie planetaire missie om de weefsels van tijd en ruimte van de Aarde, andere belangrijke structuren en locaties die in deze tijd stabilisatie en harmonie nodig hebben, te helpen.

Voor dit planetaire werk zullen sommigen van jullie samenwerken met jullie Gidsenteam, zoals de Aurora’s en Arcturianen, want ook zij zijn planetaire genezers en bewakers die ons helpen bij onze missie van herstel en planetaire kristallisatie, zoals ik het proces noem waarmee we ons verankeren. het vijfdimensionale kristallijne raster van de Nieuwe Aarde.

Samen met deze liefdevolle en harmonische energieën integreren we al de energieën van de tweede eclips, op 8 april. Een zonsverduistering bij nieuwe maan (totaal) op 19 graden Ram, de vierde op de as Ram-Weegschaal. Een eclips die ons uitnodigt om verder te gaan, nadat we ons verleden hebben genezen, met de Weegschaal-eclips, door krachtiger, vernieuwd en heel te zijn.

Ram, het eerste teken van de dierenriem, nodigt ons uit om ons te concentreren op zelfbeheersing, eigenliefde, empowerment, vastberadenheid, het genezen van onwaardigheidskwesties en vele andere lagere emoties die onszelf en onze goddelijke oorsprong verminderen.

Met Ram leren we hoe belangrijk het is om soevereine wezens te worden, terwijl Weegschaal de balans bepaalt en ons eraan herinnert dat er geen ik is zonder Wij, want we zijn hier op een universele missie van hulp. We worden nu uitgenodigd om door te gaan met het zuiveren van onszelf met het element Vuur, zoals we met Ram uit de as van het oude tevoorschijn komen en opnieuw geboren worden in verlichte wezens.

De zonsverduistering in Ram zal op één lijn liggen met Mercurius, retrograde, voor degenen die met deze fasen resoneren. Ook wij hebben Mars, zijn heerser, in lijn met Saturnus, en de zon, de maan en Cheiron in Ram. Al deze planetaire ontmoetingen, vooral Saturnus en Cheiron die bij de zonsverduistering betrokken waren, zullen een bron van genezing zijn, en openbaringen om ons te helpen obstakels te overwinnen en de leiders te zijn waarvoor we hier kwamen, van onze persoonlijke levenservaring.

Mars versterkt de zonsverduistering en geeft ons kracht, moed en energie om door te gaan met onze genezingsreis. Terwijl Saturnus ons uitnodigt om de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor wie we waren en voorwaarts te gaan door te genezen, zoals Chiron voorstelt, door al het oude te transmuteren en op te ruimen, en onze toekomst te creëren, zoals de zonsverduistering suggereert, aangezien deze dicht bij de noordelijke knoop van de maan plaatsvindt, tegenovergesteld aan de vorige Weegschaal-eclips, die dichter bij de zuidknoop plaatsvond.

Nadat we de tijdelijkheid uit het verleden hebben genezen, gaan we nu naar een nieuwe, waarin we kracht krijgen en een duidelijker richtingsgevoel hebben. We fungeren als de enige autoriteit in ons leven en verwijderen valse overtuigingen, patronen en alles wat ons energetische veld en ons persoonlijke bestaan verstoort. zodat we een realiteit kunnen creëren die beter aansluit bij onze nieuwe manier van zijn en leven.

Afstemming is de sleutel tot het bewust manifesteren van de verlangens van onze ziel. Ram met zijn geometrische patroon, de tetraëder, vertegenwoordigt de verbinding tussen ons menselijke zelf en ons goddelijke zelf. Het nodigt ons uit om meer licht af te dalen, en de noodzakelijke activaties om door te gaan met het upgraden van ons lichtlichaam, wat samen met de plasma-infusies die we ontvangen, de mogelijkheid voor ons genereert om onze dichte lichamen te veranderen.

Dit is een passage die komt op een moment dat we nog steeds de energieën van de voorgaande maand verwerken, reinigen, opnieuw verbinden en opnieuw afstemmen op ons goddelijke zelf, om ons te kunnen concentreren op geboorte en vermenigvuldiging, want zoals Gidsen deelden aan het begin van Dit achtste universele jaar gaan we nu een fase van bewuste replicatie binnen, dankzij het innerlijke werk van goddelijke afstemming, dat Ram mogelijk maakt.

Vermenigvuldiging is een alchemistisch proces dat plaatsvindt wanneer we polariteiten verenigen en ons afstemmen op ons God Zelf, ons openen voor de zielsdimensies, de monade belichamen, alle vervormingen en karmische en galactische gegevens helen. Dit is waar we geleidelijk naartoe gaan, vooral in deze tijd van geboorte en expansie in april en mei.

Dit is wat het belichamen van Christos’ Bewustzijn werkelijk betekent. Dit is wat veel opklimmende zielen, die hun dagelijkse beoefening doen en een liefdevol hart hebben voor alle wezens en levende vormen van bewustzijn, nu bereiken, want we zijn eindelijk, ondanks alle tactieken om dat niet te doen, naar een meer verenigde staat van zijn gegaan. .

We zijn hier op een missie om te leren hoe we het menselijke zelf kunnen beheersen, alle middelen kunnen creëren die we nodig hebben voor ons fysieke leven, en onze unieke vaardigheden en deugden kunnen vermenigvuldigen. De Ram-eclips zal deze kwesties aan de oppervlakte brengen, zodat we kunnen beginnen met het zuiveren van ons bewustzijn en ons lichaam, en het proces van de transfiguratie van de dierenriem kunnen starten bij elk teken, omdat elk van hen ons de mogelijkheid biedt om een aspect van ons te genezen en te beheersen. fysieke lichaam.

Op dit moment zullen velen beginnen te ontwaken met hun kundalini-activatie, want Ram regeert over het eerste chakra en dus over het bloed en het fysieke lichaam in de meest dichte staat. Velen zullen de initiaties beginnen te ontvangen die op dat moment nodig zijn om hun eerste chakra te activeren, waardoor eeuwen van bekende, epigenetische trauma’s, zowel als erfelijke trauma’s, en angsten om te overleven, worden genezen, waardoor hun verbinding met de aarde wordt verhelderd en deze wordt omarmd, zodat zij ook kunnen overleven. belichamen meer levenskracht.

Deze zuivering is wat onze kundalini-energie doet ontwaken, waardoor onze ruggengraat, ons zenuwstelsel en de rest van de chakra’s worden geactiveerd om ons voor te bereiden op ascensie. Een alchemistisch proces dat het element Vuur van Ram faciliteert, omdat het onze lichamen en auraveld transmuteert en zuivert van lagere gedachten, energieën, vormen van bewustzijn en puin, waardoor de doorgang van energie door ons lichaam wordt vergemakkelijkt.

In deze tijd tussen de verduisteringen kunnen veel situaties, mensen en alles wat niet voor uw hoogste goed is, uit uw leven worden verwijderd. Zie alles wat er gebeurt als een universeel geschenk voor jou en jouw unieke pad, want jij wordt beschermd en verplaatst naar de perfecte ruimte waar jij de volgende kunt zijn.

Omarm verandering als een organische distillatie van wat niet jouw pad diende. Weersta je Zielspad niet, eer het en volg het, en het pad zal je leiden naar alles wat je wenst te ervaren, en naar degenen die bedoeld zijn om met je te co-creëren, in deze fase van je evolutionaire pad. Heb een open hart om alle zegeningen te ontvangen, mis vaak je egoïstische verwachtingen en accepteer Gods Wil.

Binnen oneindige liefde,

Natalia Alba

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien