Smaragd Houders

Smaragd Houders

Door: Natalia Alba – 9 juli 2024

Geliefden,

Terwijl onze planeet doorgaat met het ondergaan van het ophalen van de Smaragd, die maanden geleden begon en waarvan de piek op de triple 888 zal liggen, dragen velen van jullie nu bij om te helpen bij deze verankering van de Smaragd. Er zijn belangrijke locaties waar jullie als Smaragdhouders en ankers zullen worden begeleid om te helpen bij het aarden van de Smaragdstraal die nu op onze planeet neerdaalt en wordt ondersteund door de Witte Elohim Bewakers.

De hoofdlocatie waar de Smaragdstraal wordt verankerd is de Heuvel van Tara, in Ierland, zoals ik eerder vertelde, een reeds verenigde locatie. Frankrijk, Mount Meru, Tanzania en andere plekken op aarde waarvoor ik werd uitgenodigd om te delen wanneer het moment daar is en de activering plaatsvindt. Velen van jullie zullen zich naar deze en andere locaties geleid voelen, of je missie op afstand uitvoeren. Je wordt op dit moment naar je unieke doel geleid, en hoe, want alleen jij weet wie je bent en wat je rol is.

We kunnen allemaal in zekere zin optreden als houders en ankers van de Smaragd, want we kunnen de liefde die we zijn uitbreiden en de aarde helpen haar zuiverheid terug te vinden. Door dat te doen vanuit een ruimte van onvoorwaardelijke liefde voor iedereen, dragen we al bij aan de smaragdgroene expansie die plaatsvindt, ook al hebben we misschien een andere afkomst of doel.

Liefde is het enige doel achter alles binnen de Schepping.

De Smaragd is het aspect van de Schepping dat het vrouwelijke beschermt, eenheid tussen beiden brengt en het Smaragdkristal activeert dat zich in een parallelle dimensie binnen de Aarde bevindt. Terwijl deze activering zich ontvouwt, zullen de Smaragdgroene transmissies zich uitbreiden voor iedereen die bereid is ze te omarmen, waardoor het hart wordt uitgebreid, het astrale lichaam wordt genezen en naar een meer verenigde staat van zijn gaat.

Op planetair niveau zullen de Smaragd-transmissies ook helpen bij de elementaire transfiguratie die zich aan het ontvouwen is, en bij het herstellen van de wortels van de aarde door de noodzakelijke genezing te zaaien zodat het land kan regenereren.

De Smaragd transmissies of smaragdgroene draken-armaturen, zoals velen van jullie die ik ken, ze ook voelen, zijn puur bewustzijn dat uitgaat van de Elohim Wachters, zoals de Witte Elohim degenen waren die de Smaragd-Blauwe Straal zaaiden, en dat is de reden waarom ze nu deze enorme planetaire planeet beschermen. ontwaken.

Terwijl het goddelijke mannelijke en vrouwelijke in ons allemaal en op onze planeet blijft herrijzen, zullen velen van jullie zich emotioneel voelen, waardoor jaren van onderdrukking, oude mentale programmering, patriarchale overheersing en bovenal vergeetachtigheid van wie je bent en je belangrijkste doel op aarde.

Terwijl je jouw Smaragd-codering in je DNA ontwaakt, je tijdcodes herstelt en alle eerdere vervormingen geneest, zal wie je bent, je missie en alles wat je moet omarmen duidelijk worden, want het is tijd om te beginnen met het terughalen van onze galactische afkomst en verloren kennis.

Degenen met een Essence-afkomst zullen ook voelen dat oude herinneringen weer naar boven komen. Omarm het allemaal, dit komt om je te laten weten waar de oorspronkelijke wond is, zodat je kunt vergeven, het allemaal kunt loslaten en kunt worden wie je was voordat je werd geprogrammeerd en verminderd.

We gaan een van de belangrijkste passages van het hele jaar tegemoet, aangezien dit het hoogtepunt is van dit herverbindende jaar van diepgaande zielsherwinning en missie-belichaming.

Elke stap voorwaarts is te danken aan alle hulp die we krijgen van onze kosmische familie, en aan de inspanningen van jullie allemaal om de planeet te helpen evolueren.

Ga door met het kiezen van het pad van de liefde, ondanks de vele uitdagingen, geliefden.

Dank aan jullie allemaal voor alle liefde, genezing en mededogen.

Binnen oneindige liefde,

Natalia Alba

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org