Saturnus in Vissen, 7/8 maart 2023 – De opkomst van een nieuw tijdperk

Saturnus in Vissen, 7/8 maart 2023 – De opkomst van een nieuw tijdperk

Door: Natalia Alba – 5 maart 2023

Geliefden,

We bevinden ons op een cruciaal moment in onze planetaire overgang. Zoals jullie weten is maart de belangrijkste maand van het jaar. Het is in deze tijd dat we letterlijk een Nieuw Tijdperk binnenstappen, waarin het bewijs van ons innerlijke werk, en alles wat we tot dit moment hebben bereikt, naar buiten zal komen. In deze maand hebben we zeven conjuncties, als weergave van de vele uitlijningen binnen en buiten onze Melkweg, die plaatsvinden om ons te helpen bij onze overgang. We zijn net getuige geweest van de eerste van deze samenstanden, Venus en Jupiter, samen met Mercurius conjunct Saturnus, en vele andere belangrijke gebeurtenissen die ons zullen helpen verder uit te breiden naar onze nieuwe harmonische tijdlijn.

Maar in deze overgangstijd, waarin velen hun soevereiniteit beginnen op te eisen en in hun unieke missie stappen, zijn de belangrijkste planetaire gebeurtenissen Pluto die Waterman binnengaat en Saturnus die Vissen binnengaat, op 7/8 maart. Gebeurtenissen die de opkomst van een nieuw tijdperk markeren, waarin velen ontwaken, zich herinneren en beginnen te handelen als vrije soevereine wezens, volledig verantwoordelijk voor zichzelf en hun levenservaring.

Saturnus in Vissen is inderdaad de belangrijkste gebeurtenis van 2023. Een uitlijning die ons uitnodigt de verantwoordelijkheid voor onze evolutionaire reis in eigen hand te nemen, zodat we vooruit kunnen zonder dezelfde oude situaties te herhalen. Ook op persoonlijk vlak zal Saturnus ons helpen al onze persoonlijke vermogens en spirituele inzichten tot uitdrukking te brengen, waardoor alles steviger, tastbaarder en duurzamer wordt.

Saturnus in Vissen zal ons beïnvloeden tot 14 februari 2026, en dat valt samen met een Maan in Maagd op 7 maart. Een maan die driehoek Uranus, die het begin van deze Grote Verschuiving zal inluiden, en vierkant Mars, die onze missie van dienstbaarheid nog meer kracht bijzet. Beide, Saturnus in Vissen samen met de Maan in Maagd, benadrukken het belang van dienstbaarheid, toewijding, medelevend getuigenis, en bovenal, dienst aan Allen, want dit is precies de aard en het doel van Maagd en Vissen, om ons te helpen herinneren dat wij allen Eén zijn in waarheid.

De laatste keer dat Saturnus in Vissen stond, was tussen mei 1993 en april 1996. Dit zal van groot belang zijn omdat het het einde betekent van een planetaire cyclus, aangezien hij in Vissen verblijft, en ook een persoonlijke, vooral voor degenen die hun Saturnus-terugkeer hebben, waarvan de data zijn: van 1935 tot 1938, je tweede Saturnus-terugkeer als je geboren bent tussen 1964 en 1967, en tenslotte je eerste terugkeer als je geboren bent tussen 1993 en 1996.

Als je je Saturnus terugkeer meemaakt, en ook als je Vissen bent, zal het nog meer nadruk voor je hebben, omdat je door belangrijke herinneringen, lessen of situaties gaat die je zullen helpen jezelf te beheersen op bepaalde gebieden van je leven, waarmee je cycli afsluit in je unieke zielenplan. Bekijk je persoonlijke kaart om te weten wanneer deze zal vallen, zodat je je op dat gebied kunt concentreren, samen met andere gebieden waar je naartoe geleid wordt.

Velen van ons zien al de persoonlijke transformatie die we hebben doorgemaakt, als we terugkijken, waardoor we vanuit ons huidige perspectief waarderen wat we allemaal onder de knie hebben gekregen. Saturnus, de Taakmaker, zoals hij vaak wordt genoemd, nodigt ons uit om alles tastbaar te maken. Vissen daarentegen droomt graag en leeft in de etherische sferen. Aangezien ook wij Neptunus in Vissen hebben, zal Saturnus een grote hulp zijn, voor wie illusies moet opruimen en meer gegrond moet zijn om een stabieler leven te creëren.

Saturnus nodigt ons uit om te dromen, te communiceren met onze ziel om meer duidelijkheid te krijgen over wat we willen creëren, en dan onszelf te gronden, en alles wat we in de Vissen-rijken voor ogen hadden, tastbaar te maken, want we ervaren hier een fysiek leven, en het is cruciaal om te beginnen met het creëren van sterke fundamenten, en de gezonde structuren in ons leven die de pijlers van onze doelen zullen zijn.

Dit is een tijd waarin velen, die nog twijfelen over wie zij zijn, hun persoonlijke kracht en hun missie, de drang zullen voelen om dienstbaar te zijn, door kleine stapjes te nemen om hun unieke visies en vermogens af te laten dalen naar de Aarde, waar hulp cruciaal is, in deze tijd van onze planetaire overgang.

Voor degenen die in een genezingsfase zitten, hebben we op 12 maart ook een andere conjunctie, Jupiter en Chiron, die ons zal helpen dieper door te dringen in de kern van wat we moeten distilleren en transformeren, zodat we in een creatievere fase kunnen stappen, door heel en vernieuwd te zijn. Een creatief proces dat Venus in Stier vanaf 16 maart ook zal helpen vervullen, want zoals je ziet helpt alles binnen de Schepping ons om te evolueren, te creëren, uit te breiden en opnieuw geboren te worden. Het is onze persoonlijke keuze om deze unieke kans te grijpen of illusies te blijven toestaan, om ons authentieke pad te omarmen.

Op planetair niveau is Saturnus, zoals jullie weten, het zevende portaal in onze Melkweg, van waaruit de Zevende Straal, of Violette Straal, onze hele planeet binnenkomt. Zoals het ook met de Maan gebeurt, is Saturnus diepgaand misbruikt voor niet-goedaardige doeleinden, vooral om de vrije stroom van de zevende straal te verstoren en te belemmeren, degene die ons helpt ons zevende-dimensionale schouderportaal of linkervleugel te herstellen.

Dit is van het grootste belang, want het is nu gerehabiliteerd, maar velen zullen nog lijden onder vele vervormingen die verband houden met Saturnus en die moeten genezen. Dit is een gunstige tijd voor allen die schouderimplantaten moeten verwijderen of enige andere manipulatie die hen belemmert hun zevende-dimensionale portalen te openen, en dat zijn er meerdere in ons lichaam, afgezien van die van de linkerschouder.

Saturnus’ authentieke essentie heeft niets te maken met de niet-goedwillende wezens en tactieken die deze planeet zijn aangedaan, net zoals onze Planeet niets te maken heeft met de schade die wij haar in de loop van onze menselijke geschiedenis hebben toegebracht, want zij is een zuiver levend organisme, onafhankelijk van onze daden. De aard van Saturnus is er een van structuur, orde, discipline en soevereiniteit, en dit is wat wij zullen nastreven wanneer wij ons met deze planeet verbinden.

Dit is een fase voor ons allemaal om meer in ons aardse vlak te vertoeven en een nieuwe manier van leven te creëren, met nieuwe structuren die zich losmaken van de 3D-structuren, zodat we ons leven kunnen gaan sturen, waarbij we de scheppers zijn van onze eigen persoonlijke hulpbronnen.

Met Saturnus in Vissen worden we uitgenodigd om onszelf meer af te pellen, meer oude egoïstische lagen los te laten, tot de kern door te dringen van wat ons in pijn houdt, of oude patronen herhaalt, want dan kunnen we eindelijk achter al die valse lagen zien wie we zijn, waar we zijn, en wat we moeten helen om tot een meer verlichte, geheelde en volledige staat van zijn te komen.

We hebben het potentieel, de innerlijke bronnen, leiding, wijsheid en kracht die nodig zijn om dit proces van bewuste terugwinning en soevereine terugwinning in gang te zetten. We hoeven alleen maar de wil, toewijding en moed te hebben om voor onszelf op te komen en de enige autoriteit te worden in onze levenservaring.

In Oneindige Liefde,

Natalia Alba

Vertaling: wakkeremensen.org