Pluto in Waterman – Planetaire Bevrijding

 

Pluto in Waterman – Planetaire Bevrijding

Door: Natalia Alba – 23 Maart 2023

Dierbaren,

In deze tijd waarin velen ontwaken voor de waarheid van wie zij zijn, zichzelf bevrijden van de massale planetaire manipulatie, en hun soevereiniteit terugwinnen, staan wij op het punt de tweede en belangrijkste planetaire gebeurtenis van deze maand en dit jaar te verwelkomen, Pluto in Waterman, van 23 maart 2023 tot 11 juni 2023, voor het eerst in 225 jaar, met een paar retrogrades terug naar Steenbok. Dit zal slechts een voorproefje zijn van wat we later zullen ervaren, want Pluto zal de komende twintig jaar onafgebroken in Waterman staan, vanaf 21 januari 2024.

Dit is het zaad van wat er in de volgende twintig jaar zal groeien, een zaad dat gevuld is met kracht, wijsheid en vrijheid. Een totale wedergeboorte van de mensheid waarin velen eindelijk zullen omarmen wie zij werkelijk zijn, en de vele waarheden die voor ons allen verborgen zijn gebleven. Dit zal een bevrijding betekenen, een totale transformatie, en dus een herwinning van macht, zowel op persoonlijk als op collectief niveau. Een verandering die vorig jaar begon in de VS met de terugkeer van Pluto, en die zich nu zal uitbreiden naar de rest van de wereld, door ons de bevrijding te bieden, door het terugwinnen van onze soevereiniteit die we nodig hebben.

Toen Pluto in Steenbok stond, hadden wij de gelegenheid te werken aan transformatie, ontwaken, beginnen op te stijgen, beseffen wie wij zijn, en alles wat wij nog moeten vervullen op onze menselijke reis. Nu Pluto naar Waterman verhuist, worden wij uitgenodigd om alles wat wij ontdekt hebben te gebruiken in onze persoonlijke transformatie, om onszelf te bekrachtigen, ons te bevrijden van de controle van de Aarde, en onze soevereiniteit terug te winnen, als goddelijke vrije wezens.

Dit zal een periode zijn waarin collectieve overtuigingen, vaste mentale patronen en vele andere wetten zullen verdwijnen, want Pluto steunt niets dat ingaat tegen groei en de voortgang van het leven, dat een voortdurende wedergeboorte is, want het is onze ware aard om voortdurend te verschuiven naar een meer verlichte staat van zijn.

Er is veel mind control uitgeoefend vanuit Pluto, aangezien zijn krachtige essentie is gemanipuleerd om mind control programma’s te creëren die naar de Aarde zijn gestuurd om het collectief onder valse overtuigingen te houden. Wij hebben nu de kans om alle halve waarheden en manipulaties uit onze mentale lichamen te verwijderen en voor het eerst in de menselijke geschiedenis als bewuste soort tevoorschijn te komen.

Wij worden eindelijk bewuste soorten binnen de Schepping, wat ons hoofddoel was sinds wij naar deze planeet kwamen, om ons te herinneren wie wij zijn, om de volledige leiding en verantwoordelijkheid voor ons leven op ons te nemen, maar ook om meer liefde, mededogen, wijsheid en kracht te belichamen.

Het is nu voor het eerst dat wij de vele veranderingen die eindelijk plaatsvinden, in onszelf, ons lichaam en op planetair niveau, door ons voortdurende innerlijke werk en dienstbaarheid, fysiek waarderen.

Gedurende de komende twintig jaar zal de mensheid worden ondergedompeld in een fase van soevereiniteitsherwinning, die een totale wedergeboorte inhoudt naar hun authentieke verlichte zelf, een zelf dat verborgen is gebleven tussen de vele illusies en programma’s die onze ware essentie bedekken.

Zoals onze geliefde Jezus zei tijdens zijn incarnatie op Aarde: “IK BEN de Weg, de Waarheid en het Leven”.

En dat bent u ook.

In Oneindige Liefde,

door Natalia Alba

Vertaling: Reinier