Nieuwe Maan in Weegschaal, 25 september 2022 – Zelfliefde

Nieuwe Maan in Weegschaal, 25 september 2022

Zelfliefde

Door: Natalia Alba – 24 september 2022

Geliefden,

 We zijn ondergedompeld in een zeer harmoniserende passage die ons helpt verder te gaan met ons innerlijke werk om tegengestelde polariteiten in evenwicht te brengen. Een levenslange taak waaraan we als mensen allemaal dagelijks moeten werken, want zo stijgen we op en gaan we naar een meer gesynthetiseerde staat van zijn. De Weegschaal Maan op de 25e staat conjunct Venus, wat een zeer belangrijke uitlijning is die samenvat wat velen op dit moment ervaren: zelfherverbinding met hun Verlichte Zelf, en daardoor herwinning van zelfwaardering voor zichzelf en hun unieke pad, en voor degenen die deze eerste stap al hebben gezet, een tijd om relaties te verzoenen of meer evenwichtige relaties te creëren.

Een van de belangrijkste stappen om tot afstuderen van de aarde te komen, zoals gidsen vaak delen, is het verenigen van polariteiten en het kunnen creëren van gelijkwaardige en harmonische relaties, want pas als wij dit alles op ons aardse vlak beheersen, kunnen wij een nieuwe reis beginnen, op meer geëvolueerde bestaansniveaus.

Wij bevinden ons in een zeer belangrijk portaal voor ons om op drie belangrijke niveaus te werken: zelfliefde, verlichte relaties, en het derde, als wij eerder de eerste hebben bereikt, doorgaan met de integratie van plasma, want dat is hoe wij ons lichtlichaam opbouwen, want ascensie vindt niet alleen plaats op fysiek niveau, maar ook op niet-fysiek niveau, en wij zullen werken met de 12-dimensionale lichamen die ons heel maken, om evolutie te bereiken.

Het kristal waarmee de Gidsen ons uitnodigen te werken, tijdens deze Weegschaal Maan, is Citrien. Dit kristal is een prachtige metgezel om ons te helpen onszelf uit te drukken, ons te bekrachtigen in wie we zijn en onze persoonlijke waarheid, angsten en twijfels weg te nemen. Op een meer etherisch niveau helpt het de plasma-energieën goed naar ons lichaam te leiden, door meer licht te absorberen en het te helpen naar ons krachtcentrum, de zonnevlechtchakra, te bewegen.

Bovenal is het een van de beste stabiliserende stenen om mee te werken, iets waartoe Weegschaal ons ook uitnodigt. Als helende frequentie bieden de Gidsen ons de 740HZ klank. Dit is een zeer krachtige reinigende frequentie, voor ons om het lichaam te zuiveren, te ontgiften en weer in balans te brengen.

In ons hogere hart blijven is ook van vitaal belang om onszelf en anderen te steunen, terwijl wij de vele sluiers van illusies blijven overschrijden en in het onbekende stappen, want wij weten het misschien niet meer, maar wij moeten vertrouwen op ons zielenkompas, want dat leidt ons altijd naar de volgende en perfecte bestemming, zodat wij een grote groei kunnen doormaken.

Een tijd voor ons om eindelijk evenwicht en stabilisatie in alle aspecten van ons lichaam en leven te manifesteren, en een nieuw begin te maken, waarbij we begrijpen dat we onszelf en onze fysieke levens altijd opnieuw creëren, ook al is de illusie van stilte die we in ons vliegtuig hebben.

Elke dag is een nieuw leven, kies er daarom voor die te vullen met liefdevolle gedachten en gevoelens, want al je zaad zal het Al bereiken.

In Oneindige Liefde,

Natalia Alba

Vertaling: wakkeremensen.org

♥  ♥  ♥ 

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien