Neptunus retrograde & Nieuwe Maan in Kreeft, 28 juni 2022 – Gevoeligheid, Intuïtie en Waarheid

Neptunus retrograde & Nieuwe Maan in Kreeft, 28 juni 2022 Gevoeligheid, Intuïtie en Waarheid

Door: Natalia Alba – 22 Juni, 2022

Geliefden,

Gedurende deze intense passage, die Gidsen de Wijsheidspassage noemen, zullen we worden ondergedompeld in een golf die begon met de Zonnewende en die zal doorgaan met het 7/7 portaal, tot aan de 8/8 poort. Een passage waarin we gezegend zijn met de harmonische energieën afkomstig van liefdevolle Kreeft, daar we aan het eind van de maand een Nieuwe Maan in dit teken zullen hebben, die ons zal helpen meer balans in onszelf te brengen en te verjongen, terwijl we doorgaan met onze bewuste keuze om alles te hercoderen wat gedurende eonen diep beschadigd is.

Deze golf is er een die komt met de Zonnecodes, samen met de zesde en zevende frequenties die nodig zijn voor ons om een totale transformatie in ons DNA te creëren, want het is tijd voor ons om te beginnen met het authentieke werk dat bepalend zal zijn voor ascensie, en dat wordt alleen bereikt als we werkelijk alles verschuiven van onze oorspronkelijke template.

Op dezelfde dag dat de Nieuwe Maan plaatsvindt, zullen we ook een andere belangrijke planetaire gebeurtenis hebben, vooral voor degenen die zich blijven richten op retrogrades, want Neptunus zal retrograde draaien. Dit is een gelegenheid om te communiceren met ons God Zelf, meer licht van Boven te laten neerdalen, en onze reis te herzien, wat we hebben gecreëerd, en waar dit ons nu brengt.

Maar samen met de Kreeft energieën, als Neptunus een vierkant maakt met de Nieuwe Maan, kan het ook een tijd zijn waarin we ons heel gevoelig en emotioneel kunnen voelen, en als we wonden uit het verleden niet hebben geheeld en onszelf niet goed in balans hebben gebracht, in oude patronen vervallen, omdat deze twee krachten samen komen om ons te laten zien waar we nog niet aan eenwording hebben gewerkt.

Gevoelig en emotioneel zijn is iets wat we allemaal nodig hebben, want we laten allemaal door tranen of op vele andere manieren van tijd tot tijd los wat onze emotionele, mentale en fysieke lichamen nodig hebben om te verwijderen. Wat niet gezond is, is lang in deze pijn te blijven hangen, want het is een teken dat we de tijdelijkheid niet goed hebben opgeruimd en geheeld, evenals de aspecten van ons die nog niet geïntegreerd zijn, want als we dat niet doen, gaan we van pijn en angst weer naar liefde en eenheid, en voelen we de liefde, vreugde en vrede die komt als we weer heel worden.

Deze passage is een zeer diepgaande voor ons om nieuwe inzichten te ontvangen, openbaringen over onze persoonlijke reis, en alles wat we willen verduidelijken voor het pad dat we aan het creëren zijn. Zoals het met Neptunus is dat we illusie beginnen te destilleren en we naar een ruimte gaan waar we meer open staan voor het ontvangen van de Waarheden die we nu klaar zijn om te omarmen, en die ons perspectief zullen veranderen van wie we zijn, en onze werkelijkheid.

In een tijd waarin de mensheid heen en weer pendelt tussen verder leven in een valse realiteit of stappen in een bewuste en meer harmonische tijdlijn, is de krachtige vrouwelijke essentie van Neptunus cruciaal in een tijd waarin collectief velen ontwaken en zich herinneren wie zij werkelijk zijn. Dit is het belangrijkste werk dat Neptunus in Vissen met de mensheid doet, al deze jaren.

De essentie van Neptunus is transpersoonlijk, omdat het niet alleen op individueel niveau dieper gaat, maar ook op collectief niveau. Neptunus is een macro-representatie van wat wereldwijd plaatsvindt – de terugkeer naar ons oorspronkelijke Goddelijke Zelf, op zoek naar Waarheid en Wijsheid. Neptunus’ portaal staat open voor hen die verlangen hun schaduwkanten te confronteren en te omarmen, zich met hun ziel te verbinden om de waarheid te ontvangen, en de wijsheid te herwinnen om hun unieke reis te volgen.

Zoals je weet, is Neptunus retrograde een ander collectief geloof. Dit is een bewuste Era waarin we al weten dat de Planeten zichzelf evolueren binnen deze eindeloze spiraal van Creatie. Het willen blijven zien van Planeten als retrogrades of als ons regerend beperkt onze menselijke ervaring.

We zijn allemaal op verschillende paden, want we zijn allemaal uniek. Neptunus geeft ons de kans om wijsheid terug te vinden, onze schaduwkanten te herkennen en ze op te ruimen, zodat we spiritueel kunnen groeien. Het belangrijkste is om illusie te herkennen, onafhankelijk van het innerlijke werk dat we in deze tijd hebben gekozen om te doen.

Het onderscheiden van alles wat we ontvangen is van cruciaal belang. We kunnen ontvangen vanuit onze egoïstische denkgeest, vanuit een geprogrammeerde ruimte die nog niet is opgeruimd, of we kunnen werkelijk ontvangen vanuit de diepten van onze ziel, en team Gidsen, authentieke informatie.

Onze taak is om onszelf gegrond te houden, gezuiverd, open om te leren, en illusies te destilleren die we voor waar hielden, want hoe meer we groeien, hoe meer we ons realiseren dat er altijd een hogere waarheid is die we niet hebben kunnen zien, vanwege onze beperkte menselijke blik.

Wij zijn de pioniers van deze Nieuwe Harmonische Cyclus, en als zodanig is het onze voornaamste taak alle illusies te verwijderen, zodat we authentiek kunnen leven.

Dit kost tijd, toewijding en vele uitdagingen. Hoewel, het is ook een gezegend en prachtig pad.

Ik wens jullie allen een liefdevolle en helende doorgang, Geliefden.

In oneindige liefde,

Natalia Alba

Vertaling: wakkeremensen.org