De energieën van mei 2024 – Wedergeboorte van Smaragd

De energieën van mei 2024 – Wedergeboorte van Smaragd

Door: Natalia Alba – 28 April 2024

Geliefden,

Terwijl we doorgaan met het navigeren door de energieën van de eclipsen, en vele andere stellaire portalen die ons hebben geholpen om de herverbinding van de ziel en de herkalibratie van het lichtlichaam te bereiken, gaan we nu een nieuwe energetische maand binnen, een maand waarin we doorgaan met het belichamen van de vele veranderingen die we van binnenuit teweegbrengen en die moeten nog komen. Mei is een maand waarin alles op ons aardse niveau tot bloei komt, en wij ook, terwijl we ons manifesteren, uitbreiden en focussen op onze zielscreaties.

Op een dieper niveau is mei ook een maand voor ons om ons op ons aardse niveau te concentreren en door te gaan met het helpen van de vele planetaire veranderingen waar we allemaal getuige van zijn. Een maand die ons uitnodigt om onszelf te aarden, zodat we alle genezing, lichttransmissies en activeringen die we in de voorgaande maanden hebben ontvangen, kunnen verankeren, evenals onze manifestaties, en bovenal de steun die we als opklimmende zielen hier moeten bieden, ons aardse niveau en de elementalen, wier transfiguratieproces doorgaat.

We worden nu uitgenodigd om onszelf te verankeren in ons aardse rijk, door met behulp van de huidige energieën ons Ster Aarde chakra – 30 cm onder onze voeten – te activeren, zoals we dat ook doen met ons Ziel Ster chakra – 30 cm boven ons hoofd – voor zoals het Boven is, zo is het Beneden.

Als opklimmende zielen is het onze belangrijkste taak om op één lijn te blijven met zowel ons Goddelijke Zelf als ons aardse Zelf, omdat we alleen door verankerd te zijn op ons aardse niveau alle genezing, liefde, wijsheid en kracht kunnen afdalen die nodig zijn voor onze persoonlijke reis. en die van Allen.

Onlangs hebben velen van jullie de diepgaande Ziel Ster-activering in jezelf gevoeld als gevolg van de achtdimensionale energieën die we ontvangen. Mijn Gidsen deelden ook het belang om door te gaan met het activeren van onze Sterrenaarde-charka, zodat we in een constante stroom van afdaling en ascensie leven.

Ons aardse vlak is net zo belangrijk als wat wij goddelijke gebieden noemen, omdat in werkelijkheid alles goddelijk is in essentie. Onze missie is met de aarde en haar levende wezens, en het is in mei dat we de kans zullen hebben om met de Robijnrode en Smaragdgroene Stralen te werken om de aarding, genezing en expansie te brengen die nodig is om ons aardse vlak te helpen.

Bereid jezelf voor met de juiste bescherming en ontruiming voordat je jezelf aardt. Gebruik de amethiststraal om jezelf en je lichaam te zuiveren voordat je jezelf op de aarde grondt, en bescherm jezelf dan in de 12e dimensies waar je bestaat. Voel dan hoe de aarde je naar de kern trekt, 30 cm onder je voeten, en visualiseer je aardsterchakra, met een wit-platina kleur die helder schijnt terwijl je bewustzijn zich erop concentreert.

Voel de omhelzing van Moeder Aarde, haar liefde en warmte, en besluit één te zijn met haar liefdevolle wijsheid, waarbij je deze kennis gebruikt om de aarde en al haar wezens die daarin verblijven te helpen.

Terwijl u uw verbinding met de aarde terugvindt, ontvangt u ook waardevolle informatie over de kern van de aarde, de rasters, eerdere aarde-incarnaties, voorouderlijke begeleiding die je moet kennen voor je persoonlijke genezing en die van je hele afkomst, en hoe je van dienst kunt zijn naar de aarde.

Begeleiding komt uit veel verschillende bronnen. Omdat we openstaan voor het ontvangen van leiding van ons God Zelf, moeten we het aardse vlak ook zien als een levend organisme met oneindige wijsheid dat ons kan helpen de puzzel van ons bestaan op deze aarde samen te stellen en herinneringen op te halen die onze persoonlijke levensvreugde ten goede kunnen komen. groei.

Mei zal ons de mogelijkheid bieden om onszelf en de visies van onze ziel te aarden, en alles wat we van Boven afdalen uit te breiden en te manifesteren. Dit zal een maand zijn om ons te concentreren op het aarden van onze essentie, het veiligstellen van onze fundamenten, zoals het universele getal 4 ons eraan herinnert, en het openstellen van onszelf voor de helende transmissies ervan, waardoor zowel de aarde wordt geholpen zichzelf te blijven zuiveren van menselijke schade.

Planetaire Smaragdgroene Wedergeboorte

Mei is een andere belangrijke transformatiemaand. Dit is een verschuiving die zeer aanwezig zal blijven in zowel onszelf als op ons aardse vlak, aangezien het universele getal 13 – 4 verminderd wordt – en het 5/5 portaal ook aangeeft. Nummer 4 daarentegen vertegenwoordigt het aarden, verankeren en stabiliseren van verandering en de fundamenten ervan na het integreren van de verandering die we moeten creëren voor ons nieuwe leven.

Nummer 13 toont de aardeverschuiving die momenteel plaatsvindt en waarvan velen van jullie zich bewust zijn, vanwege jullie universele missie of persoonlijke begeleiding. 13 is het aantal transformaties, wat simpelweg betekent dat we van de ene staat van zijn naar de andere gaan, een vreedzamer staat die wordt weergegeven door het verminderde getal 4. Wat onze nieuwe staat van zijn bepaalt, is onze bewuste keuze om van scheiding naar eenheid te gaan, want het is tenslotte allemaal een kwestie van keuze.

De 5/5 passage is er ook een van verandering, en dit jaar vertegenwoordigt het smaragdgroene ontwaken dat plaatsvindt op de planeet, en dat ik eerder deelde voor iedereen die dit ontwaken ervaart, een die zal doorgaan naarmate meer zielen ontwaken voor hun belangrijkste rol binnen de schepping.

Het Smaragdgroene ontwaken dat al een tijdje op onze planeet plaatsvindt, zal de mannelijke genezing op dit moment ondersteunen, evenals het elementaire transfiguratieproces dat ook plaatsvindt.

Voor degenen onder jullie die verder gevorderd zijn in je smaragdgroene missie: het kan zijn dat je de anorganische tijdigheid opruimt, aangezien mei een maand zal zijn voor planetaire vergelding van de organische tijdigheid van de Nieuwe Aarde. Dit omvat eenzaamheid, diepe gemeenschap met je ziel, geest en God Zelf, om de locaties van de coördinaten te kunnen ontvangen, en vele andere aanwijzingen om te helpen bij deze uitdagende missie.

We kunnen ons allemaal afstemmen op de liefdevolle en genezende kracht van de smaragdgroene straal, want het is ook een prachtig hulpmiddel om ons te helpen bij onze missie van planetaire genezing, vooral om het wortelchakra van de aarde, de elementalen en alle aardse wezens te helpen genezen.

Mijn Gidsen nodigen allen die geleid worden uit om bij te dragen aan de huidige planetaire genezing die op dit moment plaatsvindt en aan het smaragdgroene mannelijke ontwaken, door zich te concentreren op Jeruzalem, de heilige Oude Stad, het Heilig Graf, om de smaragdgroene verankering die plaatsvindt te ondersteunen. daar op dit moment.

Onthoud alstublieft dat geen enkele plaats meer gezegend is dan welke andere plaats op aarde dan ook, want binnen de Schepping is iedereen gelijk. Val niet in oordeel of afleiding, we gaan naar waar nodig en nodig is, onafhankelijk van de waanvoorstellingen en andere manipulaties en 3D-tactieken die daar worden gecreëerd.

De essentie van nummer 4 in mei zal het evenwicht en de stabilisatie brengen die ontstaat wanneer we hebben gesynthetiseerd wat voorheen gescheiden was, en daarom pijn had, en naar een vrediger staat van zijn gaan, iets dat altijd komt na de juiste innerlijke verschuiving die nodig is. We gaan nu over tot het verankeren van deze innerlijke veranderingen in het fysieke, wat ook dezelfde boodschap is die nummer 4 ons op dit moment geeft, een boodschap om de wijsheid en helderheid te verankeren die naar ons afdaalt in ons menselijke zelf.

Ten vierde is er kracht, wijsheid toegepast op onze tastbare wereld, en de toewijding en vastberadenheid om deze stabilisatie waar nodig te bereiken.

De essenties van de nummers 13, 5 en 4 vullen elkaar aan. Essenties die de energieën vertegenwoordigen die ons ook planetair gesproken helpen, en die zich ook zullen aansluiten bij de galactische energieën die onze evolutionaire reis komen ondersteunen.

Wij bezitten de kracht om te kiezen waar we onze focus, intentie en bewustzijn op willen richten, want dit is een sleutelmaand om onderscheid te maken en met onze ziel te communiceren om alleen datgene te ontvangen wat resoneert met ons en onze unieke missie.

Afleidingen hebben geen macht tenzij ons bewustzijn zich erop concentreert.

Blijf in de Verlichte Aanwezigheid van jullie God Soevereine Zelf, geliefden.

Bedankt voor je liefde en hulp aan de hele schepping.

Astrologische gebeurtenissen

Vanuit astrologisch perspectief zou dit ook de planetaire verschuiving kunnen weerspiegelen die sinds maart een constante is geworden. We beginnen de maand met Pluto retrograde op 2 mei in Waterman. Een belangrijke essentie, retrograde of niet, voor wat we op dit moment ervaren, is wedergeboorte, vernieuwing, gronding en regeneratie, op alle niveaus van ons wezen en onze planeet.

Voor jullie beiden die resoneren met retrograde, nodig ik jullie uit om onderzoek te doen en jullie zullen naar de informatie geleid worden die jullie op jullie pad zal helpen, want zoals jullie weten stem ik af op de essenties van de planeten, niet op de menselijke interpretatie. en de illusie die we ervan hebben gecreëerd. Alles is echter waardevol voor ons pad en dient onze groei.

Pluto zal een belangrijk onderdeel zijn, aangezien het dit jaar al een rol speelt in de planetaire bevrijding en wedergeboorte, als soort, die we meemaken. Dit is een transformatiefase die de komende jaren zal voortduren en die door veel planeten wordt ondersteund, aangezien het Saturnus en Jupiter zijn, vooral tijdens deze maand, die zeer actief zullen blijven.

Een paar dagen later, op 6 mei, hebben we precies Saturnus halfvierkante Pluto. Dit is een zeer krachtige planetaire ontmoeting voor ons om aan persoonlijke prestaties te werken, waarmee we de genezing waarmee we op dit moment werken en alles wat te maken heeft met het bevorderen van ons welzijn en onze levenservaring, kunnen grondvesten.

Pluto helpt ons onszelf en wat we in ons leven wensen te transformeren en vernieuwen, terwijl Saturnus ons de vastberadenheid, toewijding en druk geeft die nodig zijn om ons te concentreren op wat we aan het opbouwen zijn of om naar een nieuwe en meer verlichte staat van zijn te brengen.

De volgende dag, op 7 mei, zal de piek van de aardende energieën die sinds eind april zijn ontvangen, zijn hoogtepunt bereiken met een Nieuwe Maan op 18 graden Stier. Een maan die ons uitnodigt om toegewijd te zijn aan alles wat we dit jaar hebben geïnitieerd en die doorgaat, want als opklimmende zielen is ons innerlijke werk van persoonlijke evolutie en missie van planetaire hulp een langetermijnwerk.

Het is ook een maan om opnieuw verbinding te maken met wat ons vreugde, plezier en afstemming brengt, want het is door vreugde dat ook wij de goddelijke gemeenschap herwinnen en beginnen te verschuiven van lijden naar een meer verlichte staat van zijn. Stier herinnert ons aan het belang van ons aardse niveau en onze oorspronkelijke essentie, die er altijd één van vreugde is, want te midden van de vele uitdagingen die we op ons pad ervaren, moeten ook wij de vele zegeningen zien die onze gekozen missie voor ons in petto heeft.

Deze passage zal ook diepgaand zijn voor onze relaties, want het is iets anders belangrijks dat we als opklimmende zielen onder de knie moeten krijgen sinds we hier kwamen om oude overtuigingen en relatiepatronen te helen, en evenwichtige relaties te creëren die gebaseerd zijn op gelijkheid, respect en harmonische uitwisselingen. co-creëer nu als gelijken, anders dan vroeger.

Buiten onze planetaire grenzen zullen de energieën die deze Taureaanse maan omringen ook van cruciaal belang zijn voor degenen van Pleiadische afkomst. Gedurende deze maand zal, zoals ik eerder vertelde, de Pleiadische toegangspoort de sleutel zijn tot het ontwaken van de vele zielen die nu in hun missie van vrouwelijke wederopbouw, planetaire stabilisatie en vele andere rollen moeten stappen om het aardse niveau en de balans tussen de wereld en de wereld te helpen. de vrouwelijke en mannelijke essenties.

Een maan die zich zal afstemmen op Uranus en zal harmoniseren met Saturnus, wat ons meer kansen biedt voor verandering, vastberadenheid, toewijding en innovatie, want het is inderdaad een maand en een jaar waarin we kunnen kiezen wie, waar en hoe we dat willen doen. dienen en ons engageren voor onze keuze.

Op 15 mei hebben we Ceres Retrograde in Steenbok. Dit is ook heel belangrijk, omdat Ceres precies degene is die helpt ons aardse vlak in evenwicht te brengen. Ceres symboliseert vruchtbaarheid, verzorging en vrouwelijke energie. Vroeger was het in de Romeinse mythologie de godin van de landbouw. We worden uitgenodigd om onze lichamen te scannen, om te voelen wat ze ons influisteren, zoals bij elk gevoel, symptoom, of op veel andere manieren die ze voortdurend tegen ons praten.

Ceres vraagt ons om voor ons fysieke lichaam te zorgen, gedisciplineerd te zijn en te doen wat goed voelt voor ons lichaam, niet alleen voor ons ego, want ons lichaam stelt ons in staat dit fysieke rijk te ervaren. Het is een tijd om het lichaam te ontgiften, als dit is wat je wordt geleid, of om er om te geven op de manieren waartoe je wordt uitgenodigd, als de belangrijkste innerlijke taak die je moet volbrengen, want onze lichamen transformeren zichzelf enorm en als we hun Als we dit doen, kunnen we in belangrijke onevenwichtigheden terechtkomen die kunnen worden vermeden als we ons lichaam regelmatig scannen.

Op dezelfde dag zien we ook dat Mercurius Stier binnengaat. We zullen worden uitgedaagd om flexibel te zijn, in onze geest, want Stier kan rigide, lineair en koppig zijn, en het is onze verantwoordelijkheid om waar nodig meer flow, balans en overgave te creëren. Het is een tijd om te beseffen waar we nog steeds oude manieren van denken, zijn en leven aanwakkeren, en onze geest te gaan openen voor nieuwe manieren van zijn en doen, want alles begint met het veranderen van onze geest.

Zodra we onze geest helder hebben gemaakt, moeten we onze gedachten aarden, in het besef dat het opruimen van waanvoorstellingen en het aarden van onze geest ook essentieel is voor het goed functioneren van ons wezen. Als we de neiging hebben om in het etherische te vertoeven, kunnen we vaak het contact verliezen met onze geest. de aarde, waardoor het juiste evenwicht voor ons wordt belemmerd om op één lijn en stabiel te zijn.

Op 20 mei verschuiven we van Stier naar Tweelingen, terwijl de Zon dit Luchtteken binnengaat en nu ons element Lucht binnengaat. Het is nu tijd om onze aandacht te richten op ons mentale vlak, en het te cultiveren zoals wij ook het etherische aspect van onszelf en het fysieke aspect cultiveren. We worden uitgenodigd om de perfecte balans en wijsheid te bereiken die we op alle gebieden nodig hebben.

Als we leerden hoe we ons op ons aardse vlak met Stier konden manifesteren, terwijl we genoten van de eenvoudige geneugten van ons leven, ons simpele bestaan en de vreugde om hier in deze unieke tijd te zijn – een menselijk rijk te ervaren, oneindige overvloed te creëren – zullen de Tweeling nu dat doen. laat ons de rede cultiveren en alles wat met onze intellectuele kant te maken heeft.

Het is een goed moment om onze kennis te bestuderen en uit te breiden in nieuwe richtingen die onze innerlijke groei ten goede kunnen komen en ons nieuwe ideeën kunnen geven voor de volgende stappen van onze reis. Tweelingen zullen ons ook helpen ons hart en onze gevoelens te uiten, door met vrijheid en onderscheidingsvermogen te communiceren. Het zal ons helpen te beseffen of we de neiging hebben om ons meer op de ene of de andere polariteit te concentreren, zodat we een eenheid tussen verschillende polen kunnen vinden.

Ook een perfecte tijd om negatieve gedachten, conflicten, verwarring en alles wat daar is dat ons onevenwichtigheden veroorzaakt, die zich later zullen manifesteren in fysieke pijn in ons lichaam, uit ons mentale lichaam op te lossen.

Mei is ook een heel belangrijke maand voor ons om te werken aan eigenliefde, waarde en vastberadenheid om te bereiken wat ons heel maakt. Pas als we onszelf erkennen als goddelijke wezens, kunnen we het geloof en de hoop herwinnen die nodig zijn om onze doelen na te streven.

Pas als we ons herinneren dat een deel van Gods Bron zich door ons manifesteert, en zich door ons geïndividualiseerde zelf wil uitbreiden, beginnen we ons te verenigen en onze Hoogste Wil te volgen, want we weten dat we hier niet alleen zijn om een menselijke ervaring te ervaren. vlak, maar om het te verrijken met onze Aanwezigheid, gaven en bovenal de intentie om Allen onvoorwaardelijk lief te hebben.

Drie dagen later, op 23 mei, verwelkomen we een Volle Maan op 2 graden Boogschutter. Op dezelfde dag hebben we drie belangrijke planetaire gebeurtenissen, waarvan deze maan de eerste is. Dit zal een tijd zijn om onze doelen en relaties te bevruchten, want er is een tijd voor alles binnen de Schepping, en de tijd voor ons om ons te concentreren op liefde, en romantiek is ook aangebroken met deze Boogschuttermaan.

Op een ander niveau helpt deze maan ons onze lagere of menselijke geest in evenwicht te brengen met onze Hogere, vertegenwoordigd door Boogschutter. Terwijl Tweelingen ons vraagt om evenwichtig en logisch te zijn, nodigt Boogschutter ons uit om nieuwe horizonten te betreden en onze geest open te stellen voor alle mogelijkheden, want dit is hoe we kunnen uitbreiden en de levenservaring kunnen creëren die we verlangen, door onze kijk op onszelf en de werkelijkheid te verbreden, waarbij oude overtuigingen die ons stagneren buiten beschouwing worden gelaten.

Een passage om het geloof te omarmen, omdat er veel dingen zijn die we als mens niet kunnen zien of voelen, maar die even reëel zijn. Geloof is geloven in wat ook echt is, maar wij, als mensen, nog niet kunnen zien, want op het pad waarop we ons bevinden impliceert de totale overtuiging van wat we voelen, en zelfs als we het niet kunnen zien of aanraken, weten we dat het authentiek is.

Op dezelfde dag zien we ook Venus Tweelingen binnenkomen. Deze ontmoeting is een grote hulp bij het verbeteren van onze communicatie, relaties en alles wat met socialiseren te maken heeft, waardoor het aspect van ons dat in vreugde, enthousiasme en plezier leeft naar de oppervlakte kan komen, want we zijn in wezen liefdevolle en vreugdevolle wezens, en het omarmen van dit deel van ons helpt bij het terugvinden van een hogere verbinding met het goddelijke.

Onze ascensiereis is vaak een uitdaging, maar we moeten niet vergeten dat we het andere aspect van ons, dat spontaan is en zich graag uitbreidt, moeten integreren in nieuwe horizonten, relaties, studies en alles wat onze geest, en dus onze ziel, verrijkt en dat nieuw is. en licht, omdat we vaak de neiging hebben heel serieus te zijn en als goddelijke wezens hebben ook wij een speelse kant die moet worden gestimuleerd.

Dit is ook een goed moment voor degenen die een boek schrijven of iets anders waarbij ze hun kennis delen met anderen die misschien meer liefde en wijsheid in hun leven nodig hebben. Alles wat we vanuit onze ziel afdalen naar onze geest, als het met liefde wordt gedeeld, helpt anderen op hun pad, en we zullen altijd delen wat we van Boven ontvangen, want het is God die Zichzelf/Haarzelf via ons wil uitdrukken.

Ten slotte hebben we ook op 23 mei Jupiter sextiel Neptunus. Jupiter zal deze maand ook zeer actief zijn, omdat het een van de belangrijkste planeten is, omdat het de energieën vergroot en ons helpt de noodzakelijke genezing op gang te brengen die we op ons pad nodig hebben. Het is een zeer nuttige kracht om op af te stemmen als we streven naar versterking, genezing, expansie en overvloed.

Jupiter sextiel Neptunus zal ons ook helpen waanideeën op te helderen, alle menselijke programma’s die nog steeds ons mentale lichaam beheersen, en ons uitbreiden in genezing, spiritualiteit en onze zielsmissie, voor degenen die al in het vorige werkten. Dit kan een zeer verwarrende energie zijn voor velen die een diepgaande innerlijke verschuiving ervaren, hoewel het ook de mogelijkheid biedt om de illusies te zien die ons vaak verwarren en ons belemmeren om helder te zien waar we staan en wat we nodig hebben om vooruit te komen.

Wanneer we ons zielenkompas volgen, als de enige authentieke leidraad, zullen we leren hoe we de schaduwen, illusies en valse programma’s kunnen herkennen, want onze gevoelens liegen nooit wanneer we onze geest zuiveren van puinverwarring en andere niet-welwillende invloeden, waardoor we onze geest kunnen zuiveren van verwarring en andere niet-welwillende invloeden. om te zien waar we staan en waar we van koers moeten veranderen.

Op 24 mei hebben we de halfvierkante True Node van Jupiter. Dit is weer een grootschalige planetaire gebeurtenis die ons uitnodigt om ons te concentreren op groei, manifestatie en vooral, in onze toekomst, op wat we creëren, niet op wat we achterlieten. Want als we ons bewustzijn naar het verleden verplaatsen, herscheppen we oude dingen. uitkomsten en ontmoetingen die we niet langer moeten vervullen of herbeleven, waardoor we in een leegte terechtkomen tussen tijdlijnen uit het verleden en de toekomst die moeilijk te verlaten zijn.

De volgende dag, op 25 mei, komt Jupiter Tweelingen binnen. Het wordt een tijd waarin we ons op ons mentale lichaam kunnen concentreren. Ons mentale lichaam is essentieel voor ascensie, want het is het lichaam dat alle programma’s, gedachten en overtuigingen bevat die de rest van onze menselijke ervaring creëren.

Jupiter breidt de essentie van Gemini uit, die gaat over het synthetiseren van polariteiten, flexibeler worden en zich aanpassen aan verandering, zoals de veranderlijke frequentie ons er ook aan herinnert.

Omdat het wordt geregeerd door Mercurius, gaat Gemini helemaal over het uitbreiden van de communicatie, het creëren van een gezonde verbinding met onszelf en met Alles in de Schepping. Om dit te doen moeten we eerst ons mentale lichaam of onze geest zuiveren van alles wat de vrije stroom van deze communicatie belemmert.

De essentie van Tweelingen is er ook een van vreugde, socialer en veelzijdiger zijn, want het terugvinden van vreugde is essentieel om in lijn te komen met wie we werkelijk zijn, in de natuur.

We worden uitgenodigd om communicatie verstandig te gebruiken, te bloeien en meer overvloed, liefde en liefdevolle communicatie te creëren tussen al onze bewuste uitwisselingen. Daarom is het in deze tijd zo belangrijk om met onze geest te werken.

Met Jupiter in Tweelingen, wanneer we onze geest beginnen te zuiveren van zelfnegatieve gedachten, oude overtuigingen, implantaten, indrukken, vastberadenheid, kunnen we, zodra we ruimdenkend worden, nieuwe ideeën, visies en gewoonten integreren en een nieuwe ruimte betreden door vernieuwd en ontdaan van oude bagage.

Een tijd voor ons om uit te breiden door nieuwe ideeën en inspiraties te belichamen die niet alleen het zelf dienen, maar ook onze gemeenschap, want het is een tijd waarin alles ons eraan herinnert, net als Pluto in Waterman, dat we van het zelf naar Alles gaan. , en alles wat we denken, creëren of uitbreiden moet plaatsvinden vanuit een innerlijke ruimte van harmonie en liefde, zodat het het geheel kan dienen.

Jupiter in Tweelingen zal een aanwinst zijn voor degenen die bereid zijn hun innovatieve ideeën te delen om de planeet te helpen groeien. Dit is een zeer positieve transitie op zowel persoonlijk als mondiaal niveau, als we geaard zijn om de visies van onze ziel in ons mentale lichaam toe te laten, en het ego zelf hebben gezuiverd, want alles wat we voortbrengen, moet gelijkelijk worden gedeeld voor het grootste goed. van allemaal.

Vanuit een galactisch gezichtspunt is dit ook een prachtige bondgenoot voor degenen die channelers van het goddelijke zijn, want dit zal de uitwisseling of communicatie tussen vele dimensies vergemakkelijken, die momenteel op onze planeet worden hersteld, zodat we eindelijk kunnen onze verloren verbinding met hen herstellen, en met de vele wezens die bereid zijn ons te helpen, op ons pad van dienstbaarheid en persoonlijke evolutie.

Eind maart, op 28 mei, hebben we ook een andere belangrijke gebeurtenis waarbij Jupiter betrokken is, zoals het kwintiel Saturnus. We eindigen mei met deze moedige ontmoeting in onze hemel, want het is een essentie van vastberadenheid, geloof, evenwicht en toewijding, aangezien succes, of het nu op onze persoonlijke genezingsreis of in het leven is, over de wil gaat, want zoals er wordt gezegd als er een weg is , er is altijd een weg.

Moge dit jaar de mogelijkheid bieden voor grote transformatie. Het biedt ons echter ook oneindige expansie en groei, als we bereid zijn het risico te nemen om het vertrouwde achter ons te laten. Een seizoen om te bloeien, te omarmen en los te laten, want we gaan het deel van het jaar in waarin we eindelijk alles kunnen oogsten wat we eerder hebben gezaaid.

Het is aan ons uiteindelijk de keuze om van deze maand te maken wat we nodig hebben voor onze reis, want als scheppers zijn wij degenen die de loop van ons persoonlijke leven bepalen, en niemand of niets anders.

Mogen jullie de soevereine schepper in jezelf omarmen en de enige autoriteit worden over jullie levenservaring, Geliefden.

Een liefdevolle mei!

Binnen oneindige liefde,
Natalia Alba

Bron

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org