Ascensie Update Over Het 2/2 Portaal

 

Ascensie Update Over Het 2/2 Portaal

Geliefden,

Terwijl we verder stappen in het 2/2 portaal, zullen de energieën een grote impact hebben op ons emotionele lichaam, want we stappen al over de drempel naar een meer verlichte dimensie, waarin elke lagere frequentie die we nog dragen, niet kan samengaan met waar we naartoe gaan. Daarom is de ontbinding van lagere en oude gevoelens, energieën en andere zielsherinneringen uit het verleden, terwijl wij deze poort oversteken, op dit moment van cruciaal belang. Alles wat wij niet naar de oppervlakte hebben gebracht en omarmd, zal veel lijden veroorzaken, omdat het lichaam niet in staat is de emotionele bagage en lagere frequenties die nog in ons hart aanwezig zijn, los te laten.

Huilen, loslaten op onze unieke manier, zonder te vergeten hoe belangrijk het is om onszelf niet te verliezen in dit proces, en voor onszelf zorgen, is van groot belang, want we moeten alle lagere emoties die vastzitten in ons emotionele lichaam verwijderen voordat we verder kunnen expanderen binnen onze nieuwe tijdlijn.

Dit is een tijd waarin we moeten werken aan integratie, door middel van het terughalen van de ziel, want alleen als we herenigen wat van binnen gefragmenteerd was, kunnen we beginnen met het omarmen van de vreugde die in ons hart ligt, en die onze natuurlijke staat van zijn is.

Behandel jezelf tijdens dit proces met het grootste respect, mededogen en onvoorwaardelijke liefde, want programma’s als schuld, schuld en dergelijke houden je alleen maar in een lage frequentie. Vergeving, een hoger begrip van waar je geweest bent en waar je nu bent, want je bent niet dezelfde persoon, en de technieken die je geleid voelen om mee te werken, zullen de sleutel zijn om je te helpen van een lagere staat van zijn over te gaan naar een meer verlichte en vreugdevolle.

Om ons te helpen bij de synthese van de polariteit, gaat vandaag Venus de Vissen binnen. De planeet van de liefde, in de intuïtieve en romantische Vissen, zal ons helpen werken aan zelfliefde, wat de eerste stap is naar integratie, en ook in het vertrouwen dat we onszelf kunnen zien als soevereine wezens, die onze authentieke kracht en ware aard omarmen.

Degenen die deze eerste stap al onder de knie hebben, kunnen verder gaan en beginnen met het integratiewerk met hun partners, want Venus in Vissen maakt van onze zielsherenigingen een ruimte om verlichte en evenwichtige relaties te beheersen, gebaseerd op gelijkheid, want beide wezens zijn nu zelf perfect in balans, en zijn nu klaar om iets te creëren waar iedereen baat bij heeft.

Deze energie introduceert ons bij het 2/2 portaal, dat een grote bron van liefde en steun zal zijn voor hen die hun schouderportalen openen, en ook voor het verenigen van hun 12D template, want eenheid zal worden gecreëerd op alle niveaus van onszelf, niet alleen innerlijk, en de portalen van onze lichamen die precies verbonden zijn met de vrouwelijke en de mannelijke essenties, zullen een enorme verschuiving ervaren tijdens dit 2/2 portaal.

Dualiteit, oordelen, en alles wat scheiding creëert, zal eerst uit onze mentale en emotionele lichamen worden verwijderd, anders zal deze scheiding zich manifesteren in onze fysieke lichamen, en meer pijn, ziekte, of in welke andere vorm dan ook die deze energie verkiest te manifesteren in het lichaam.

Het is ook een zeer creatieve tijd, want we zullen ons gevoeliger voelen en de behoefte voelen om ons te verbinden met Universele Liefde, door deze oneindige liefdevolle essentie te belichamen en te verankeren in en op onze planeet, want ook wij zijn hier op een wereldwijde missie om hulp te bieden en meer genezing en herstel op aarde te brengen.

Onze wereldwijde missie staat nooit los van onze persoonlijke missie van bewuste evolutie en persoonlijke genezing, want juist door zelfgenezing helpen ook wij allen.

Wij moeten nu meer dan ooit verenigd zijn in deze planetaire overgang, onze lichtlichamen activeren en hogere waarheden omarmen, om meer licht te kunnen verankeren in zowel onze lichamen als de planeet Aarde.

Ik wens jullie een liefdevolle belichaming, Geliefden.

In Oneindige Liefde,

Natalia Alba

Vertaling: wakkeremensen.org