2222 Portaal – Onze Vleugels Opnieuw Opeisen

2222 Portaal Onze Vleugels Opnieuw Opeisen

door Natalie Alba 31 januari 2022

Geliefde Mensen,

Gedurende deze nieuwe energetische maand februari, zullen we ondergedompeld worden in een zeer expansieve en voedende passage.  Het 2222 portaal zal massale heling brengen voor diegenen die toegewijd zijn aan hun helingsproces en klaar zijn om hun dualiteit te confronteren en synthese te brengen in zichzelf en daardoor ook in hun uiterlijke levens. We ontvangen reeds massale zonnevlammen van onze centrale zon, bedoeld om eenheidscodes te brengen voor ons om ze in onze lichamen te verankeren.

Een portaal van eenheid, en tegelijkertijd dualiteit, want zoals jullie weten in ons menselijk vlak, kan het een niet bestaan zonder het ander. Een doorgang waarin velen zullen zien waar dualiteit in hun leven blijft spelen, en anderen waar eenheid begint te heersen.

Dit is een kans voor ons om als Gidsen gezamenlijk te werken met de tweede laag van ons DNA, die de laag is die tijd, ruimte en dualiteit vertegenwoordigt. Als wij wensen te beginnen met het uitbreiden van ons tijdsbesef en ons open te stellen voor onze multidimensionaliteit, in plaats van te blijven leven op een lineaire manier, is dit de laag waar wij mee moeten werken, in deze overgangstijd.

Deze laag heeft ook te maken met ons hoofddoel op aarde. Wie we zijn, wat we op aarde doen, en wat we voelen dat we voor Allen moeten doen. We gaan echter beginnen te werken met het aspect van ons dat verbonden is met hoe wij dualiteit voelen en ons gevoel van tijd en ruimte.

Ons DNA wordt gevormd door twaalf lagen, die elk corresponderen met een aspect van ons, want zoals jullie weten bestaan wij niet alleen binnen dit 3D-vlak maar binnen de 12 Goddimensies die ons geheel maken.

Lagen die in groepen van drie gaan en die allemaal met elkaar verbonden zijn. Tijdens dit portaal merkten mijn Gidsen op hoe belangrijk het is om met de tweede laag van ons DNA te werken. Ik weet dat velen zullen vragen waarom deze laag en niet de hogere, omdat die meer geëvolueerd zijn, om het zo maar te zeggen. Wel, het belang van het helen, in evenwicht brengen en bijwerken van elke laag van ons DNA is essentieel, niet alleen wat we beschouwen als de ascensie lagen.

Om te kunnen werken aan het helen van dualiteit, moeten ook wij eerst de lichaamspoorten openen zodat we ons kunnen verbinden met Eenheidsbewustzijn, want zoals altijd, zoals het binnen is, is het buiten. Werken aan dualiteit gaat verder dan de innerlijke eenwording van onze vrouwelijke, mannelijke, donkere en lichte polariteiten. Dit innerlijke essentiële werk moet gevolgd worden door het openen van onze schoudervleugel portalen, die de portalen zijn die metaforisch weergeven wat wij mensen vleugels noemen, dat is alleen het licht dat van onze linker en rechter schouderportalen uitgaat wanneer we ze volledig openen.

Op de bovenhoeken van onze schouders hebben we twee portalen die corresponderen met de 6e en 7e dimensie. Het 6e portaal bevindt zich in de rechterbovenhoek van onze schouder en vertegenwoordigt de mannelijke essentie. Het 7e portaal bevindt zich op de linker, en vertegenwoordigt het vrouwelijke aspect van ons.

De eerste keer dat wij werden gezaaid door onze Voorvaderen de Lyranen, samen met andere wezens zoals de Sirianen, aangezien het menselijke spoor verschillende zaadzettingen had, werden wij gemaakt in ons oorspronkelijke Adamische DNA, perfect, naar het beeld van God. Het was de bedoeling dat wij multidimensionale wezens zouden zijn, met onze rechter en linker schoudervleugel portalen volledig open, in perfecte verbinding met de 6e en 7e stralen, en met onze engelen natuur en rijken.

Deze verbinding werd onderbroken, gemanipuleerd en vervormd door de negatieve manipulatie die ook wij eonen geleden hadden, en die ons belemmerde om te handelen als de krachtige goddelijke wezens die wij allen, in essentie, werkelijk zijn.

Dit proces gaat verder dan wat we simpelweg in een boodschap of in een paar woorden kunnen delen. Het is echter belangrijk om als gidsen wat authentieke informatie te delen, die jullie allemaal van binnen kunnen bevestigen, omdat het de universele geschiedenis van de mensheid is, om in staat te zijn de valse programmering en valse propaganda in evenwicht te brengen die ons eonenlang is aangereikt.

Wanneer we ontwaken en ervoor kiezen om bewust te evolueren, moeten we onszelf informeren over de mechanismen van ascensie, via directe begeleiding en via materiaal van anderen, zoals onze ziel verkiest om ons te informeren, want het is van cruciaal belang dat we niet alleen intern werken, maar ook aan ons fysieke lichaam.

Dit portaal biedt ons de mogelijkheid om te werken aan vele belangrijke zaken die wij als mensen allemaal moeten behandelen: ons besef van tijd en dualiteit en ook het helen van onze emotionele bagage. Het is een unieke gelegenheid met de zes- en zevendimensionale helende energieën die we ontvangen, voor allen die verder willen gaan in het openen van hun oorspronkelijke lichaamsportalen en daarmee, verbinding met het Goddelijke.

Zodra we onszelf hebben gezuiverd en geheeld, zijn we klaar om te beginnen werken met jullie schoudervleugel portalen, ze te openen en de technieken te gebruiken die wij het meest geschikt achten, aangezien we allemaal uniek zijn en het verschil van de een tot de ander zal variëren.

In dit proces staat alles centraal, van wat we denken tot wat we eten, want dit alles creëert ons lichaam, dat voortdurend aan het verschuiven is, en zoals we denken en eten, zullen zij worden. Ascensie kan niet gaan over zuiver denken en tegendraads eten, want we kunnen niet liegen tegen ons lichaam. Dit is waarom het zo belangrijk is om integer te handelen

Het 6D portaal is zo belangrijk omdat eens we het openen we zullen beginnen te synthetiseren met onze ziel, wat het tweelingziel versmeltingsproces genoemd wordt. Dit heeft niets te maken met de zogenaamde tweelingvlammen, want het is onze eigen persoonlijke zielsbelichaming en eenheid. Dit is de eerste stap naar integratie, zodat we kunnen overgaan tot evenwichtige en gelijkwaardige relaties.

Als we eenmaal begonnen zijn met ons innerlijke werk van innerlijke versmelting, kunnen we verder gaan met het werken aan het overstijgen van ons diepgaand tijdsbesef, wat van vitaal belang is als we bepaalde tijdelijkheid willen helen en er doorheen willen navigeren, vrij, alle emoties helend die meer afscheiding en onevenwichtigheid hebben veroorzaakt.

De versnelling van tijd reageert op de integratie van bewustzijn die we ervaren. Hoe meer bewustzijn we belichamen, hoe meer die tijd zal lopen. En hoe meer we bewegen, fysiek, hoe meer het ook voorbij zal gaan, want het is allemaal beweging dat deze illusie van tijd creëert.

Hoe meer we ons openstellen voor onze multidimensionaliteit, hoe meer we in staat zullen zijn om alles wat we ooit geleefd hebben tegelijkertijd te voelen gebeuren. Ik heb het niet over het verleden, want dat vind ik niet relevant voor onze huidige incarnatie, want voor mij is het belangrijk wat we Nu doen, maar over het vermogen om alles te voelen of te herinneren alsof het nu gebeurt. Iets dat, althans vanuit mijn persoonlijke ervaring, zeer pijnlijk kan zijn, als we geen gezonde grenzen scheppen om alleen in het Nu te leven.

Het opruimen van onze emotionele bagage, aangezien tijd zich uitbreidt en inkrimpt afhankelijk van de intensiteit van onze emoties en de herinneringen die we bewaren, is essentieel om mentale en emotionele stabiliteit te hebben. Daarom is het zo belangrijk om dualiteit op te ruimen, onze oordelen over wat er gebeurd is in een tijd die niet de huidige is, en van deze tijdlijn geheeld en meer geïntegreerd terug te komen in plaats van gefragmenteerd.

Deze techniek afronden met het terughalen van de ziel is de sleutel als we te maken hebben met traumatische emoties, vooral misbruik en vele andere die fragmentatie van de ziel veroorzaken. Daarom is het zo belangrijk om verstandig door de tijd te kunnen reizen en terug te komen van andere parallelle tijdlijnen om te helen, in plaats van daar te blijven, in diep lijden.

Op een collectief niveau kunnen we het innerlijke werk niet voor onszelf doen. Hoe meer we evolueren, en in staat zijn om alles wat plaatsvindt vanuit een hoger perspectief te aanschouwen, hoe meer dualiteit we zullen zien, want naarmate we naar eenheid toegaan, neemt onze waarneming van dualiteit ook toe. Om in staat te zijn om te gaan met alle liefdeloze manipulaties waarvan we getuige zijn, is goddelijke neutraliteit de sleutel voor ons om in ons hartcentrum te blijven, en vanuit deze liefdevolle ruimte, onze eigen dualiteit te helen, om in staat te zijn om Allen te helpen helen, want als holografische wezens, wat we voor onszelf doen, doen we voor Allen.

Dit is een van de belangrijkste portalen van alle jaren, hoewel het opnieuw zal afhangen van waar we staan op onze ascensiereis en wat we op dit moment nodig hebben om te helen of om mee te werken.

We hebben de kans, voor de eerste keer in onze menselijke geschiedenis, om onze vleugelportalen te herstellen en op te eisen en te beginnen met het opnieuw verbinden, geleidelijk, bewust en opzettelijk, van alles wat vervormd was en wat ons geboorterecht is om op te eisen, als de soevereine wezens die we werkelijk zijn.

Er is altijd meer liefde, persoonlijke kracht en wijsheid die we kunnen belichamen. Want Gods liefde is oneindig, net zoals wij dat zijn. Er is geen haast binnen de Schepping om te evolueren, want wij zijn eindeloze wezens die vele verschillende ervaringen hebben.

Er is alleen maar meer begrip en compassie om vast te houden als we vooruit willen in deze eeuwige spiraal van Creatie, groeiend en anderen helpend om hetzelfde te doen, door ons eigen persoonlijke voorbeeld en onvoorwaardelijke liefde.

Ik wens jullie allen een helend en liefdevol portaal, Geliefden.

Mogen jullie je kostbare zielen helen en herstellen, en je daarbij herinneren welke wonderbaarlijke lichtwezens jullie allemaal zijn.

In oneindige liefde,

 

Natalia Alba

 

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org